Naj hlasky
Re: Naj hlasky
Myšlenka dne: mám takový pocit,že lidé by měli chodit bosí, protože je to opravdu mnohem zdravější. Například já, když se ráno vzbudím obutý, tak mě pak celý den ukrutně bolí žaludek, hlava a ještě ke všemu mám hroznou žízeň...
Otec na adresu nasej malej macky:
Keby si nejedla muchy a nelizala si rit, dal by som ti aj pusu.
Keby si nejedla muchy a nelizala si rit, dal by som ti aj pusu.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
konverzácia futbalového fanúšika nemenovaného klubu
a usporiadatela v nemenovanom meste:
U: "Čo máte kovové v tom vrecku?"
F: "To je peňaženka."
U: "Ukážte tú peňaženku!...píp píp... Čo máte v tej peňaženke kovové?"
F: "Šak mince néé..."
U: "Otvorte tú peňaženku!!"
a usporiadatela v nemenovanom meste:
U: "Čo máte kovové v tom vrecku?"
F: "To je peňaženka."
U: "Ukážte tú peňaženku!...píp píp... Čo máte v tej peňaženke kovové?"
F: "Šak mince néé..."
U: "Otvorte tú peňaženku!!"
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Hláška inštruktora na autoškole "Noľem brzdzi bo ju zrazime, pamataj, furt lepsia zena pod soferom jak pod motorom" 
Alebo sme sli z Kosic do Lemesan s navigaciou, skusali som GPS v telefone, ktore akurat hlasilo "A pokračujte 7km po ceste" a instruktor hned nato "Jóój ta tota je sprosta, ta čom po poľu pojdzem?"

//
no neviem akoby sa vtrepala pod volant
ale dajme tomu, ved vieme o com hovorim 
Alebo sme sli z Kosic do Lemesan s navigaciou, skusali som GPS v telefone, ktore akurat hlasilo "A pokračujte 7km po ceste" a instruktor hned nato "Jóój ta tota je sprosta, ta čom po poľu pojdzem?"
//
rozhovor pár minút dozadu so spolubývajúcim
on: Som bol dnes na prednáške z konštrukcii (obvykle nechodí)
ja: hmm, a čo tam beriete?
on: neviem, spal som
on: Som bol dnes na prednáške z konštrukcii (obvykle nechodí)
ja: hmm, a čo tam beriete?
on: neviem, spal som
OMG moj kamos kupuje laser za 40 euro a ja se ho ptam pred jehoo mamov jaro kedi si kupujes ten laser jeho mama ze aki laser ja ze ten kur*a co si ho ma zajtra kupit XDD
Minule si učka zabudla prílohu ku klasáku a pozerali sme si tam zápisy jeden spolužiak tam mal: Počas hodiny na lavici lúskal orechy a tým znečisťoval triedu.
No sme s toho nemohli.
No sme s toho nemohli.
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Profesor na anorganickej chemií / upozorňujem že niektoré su morbídne takže kto nemá také rád nech nečíta/
Na prednáške ked spomínal kyanovodík:
,, Kyanovodík to je taká bežná zlúčenina dva šluky a uvolní sa miesto na fakulte,, ,, keby ste si vyrábali kyanovodík je jedno či z dôvodov rodinných alebo pracovných tak....,,,
,, ak náhodou váš spolupracovník nehodou požije kyanid tak sa to dá napraviť ak mu dáte roztok zelenej skalice ... teda ak to stíhate do tých 30 sec. ,,
Pri dusičnanoch : ,, to že vám začne modrať dieťa neznamená že je šlachtic ale že za 15 minút zomrie.,,
pri definícií diamagnetických látok: všetko je spárené ako na Garde po beanií.
Na prvých prednáškach: tam to čo nevidíte na stene je periodická tabulka prvkov..
,, čo je to tam zoradené? koncentrácia amonnych katiónov? /jedna z triedy/ nie nie to je koncentrácia NH4+
,, čítal som veľa svetových kníh a sú skoro tak dobré ako naše,,
....a táto reakcia prebieha v airbagoch v autách... ak by náhodou zlyhala tak teraz budú dušičky aspoň nejaký ten kvietok dostanete....
... dve veci mi nedajú spať prečo má ementál diery a kam kráča Tatrabanka lebo vraj najlepší kráčajú za nimi ...
.... viete dobre že ja nemám rád humor...
a ešte veľa dalších ktoré som nestihol zapísať.
Na prednáške ked spomínal kyanovodík:
,, Kyanovodík to je taká bežná zlúčenina dva šluky a uvolní sa miesto na fakulte,, ,, keby ste si vyrábali kyanovodík je jedno či z dôvodov rodinných alebo pracovných tak....,,,
,, ak náhodou váš spolupracovník nehodou požije kyanid tak sa to dá napraviť ak mu dáte roztok zelenej skalice ... teda ak to stíhate do tých 30 sec. ,,
Pri dusičnanoch : ,, to že vám začne modrať dieťa neznamená že je šlachtic ale že za 15 minút zomrie.,,
pri definícií diamagnetických látok: všetko je spárené ako na Garde po beanií.
Na prvých prednáškach: tam to čo nevidíte na stene je periodická tabulka prvkov..
,, čo je to tam zoradené? koncentrácia amonnych katiónov? /jedna z triedy/ nie nie to je koncentrácia NH4+
,, čítal som veľa svetových kníh a sú skoro tak dobré ako naše,,
....a táto reakcia prebieha v airbagoch v autách... ak by náhodou zlyhala tak teraz budú dušičky aspoň nejaký ten kvietok dostanete....
... dve veci mi nedajú spať prečo má ementál diery a kam kráča Tatrabanka lebo vraj najlepší kráčajú za nimi ...
.... viete dobre že ja nemám rád humor...
a ešte veľa dalších ktoré som nestihol zapísať.
včerajšia poznámka spolužiaka-šak si zober vodu,to je jaká silná droga..všetci sme na nej závislí..nemaj ju 4 dni a dostaneš taký absťak,že zomrieš...

Si jak Džin.Tiež sa objavíš všade kde je flaša
Docent na prednáške:
"Koeficienty Fourierovy řady se dají vypočítat jako integrál přes jednu periodu. Rozumné volby jsou od nuly po jednu periodu, sadomasochisté si můžou vybrat interval 2006 period až 2007 period, sice se přitom zapotí, ale to asi chtějí, když jsou sadomasochisté..."
"Koeficienty Fourierovy řady se dají vypočítat jako integrál přes jednu periodu. Rozumné volby jsou od nuly po jednu periodu, sadomasochisté si můžou vybrat interval 2006 period až 2007 period, sice se přitom zapotí, ale to asi chtějí, když jsou sadomasochisté..."
niektore kamaratove myslienky stoja zato (student FEI STUBA)
"zisitl, ze ludia ako on chodia na vysoku skolu aby ludia, co chodia na psychologiu mali pracu "
"zisitl, ze ludia ako on chodia na vysoku skolu aby ludia, co chodia na psychologiu mali pracu "
Nepite vodu, trtkajú v nej ryby. P.S.: srať tiež nechodia na breh 
skolska klasika pri pisani poznamok
"rýchlejšie, nestíham", a sranda ze niektory ucitelia to nepochopia a zacnu diktovat rychlejsie
a nieco filmove
"yippee ki-yay mdrfckr"
"rýchlejšie, nestíham", a sranda ze niektory ucitelia to nepochopia a zacnu diktovat rychlejsie
a nieco filmove
"yippee ki-yay mdrfckr"
Ako sa rodí teľa? - Telením. Ako sa rodí vôl?
pilifo: ked uz sme pri prednaskach... prednasajuci vie obcas byt fakt Mr. Obvious 
"Stav je nedosažitelný, pokud není dosažitelný."
"Stav je nedosažitelný, pokud není dosažitelný."
-
Turbozilla
Zablokovaný
Cez matematiku ma napadlo
"Počúvam rep hlavne metal"
K- sa podpíš
"Počúvam rep hlavne metal"
K- sa podpíš
dnes som v praci nasiel cudesny kus kodu, ktory nedaval zmysel, tak som sa pytal kolegu, ci mi to vie vysvetlit... ked sme prisli nato, preco to tak je, tak zadrel:

// javatar: tak tak
nic proti zenam...
P.S. ten programator bola nakoniec nejaka Ruth z nemeckata vidis, myslenie programatora je zvlastne
ani zena nema take myslenie
// javatar: tak tak
-
javatar
Hardcore addict
nato ti mozem napisat len, ze zena programator je ako morske prasa - to tiez nie je ani morske ani prasapiton napísal:dnes som v praci nasiel cudesny kus kodu, ktory nedaval zmysel, tak som sa pytal kolegu, ci mi to vie vysvetlit... ked sme prisli nato, preco to tak je, tak zadrel:
P.S. ten programator bola nakoniec nejaka Ruth z nemecka
"nech zješ čo zješ - aj tak budeš grcať mrkvu"