Call of Duty 7: Black Ops
Re: Call of Duty 7: Black Ops
Dnes som si to nainštaloval, no počas inštalácie mi vyhodilo jednu chybu. Dal som ju odignorovať - nemal som na výber, inštalácia skončila v poriadku a začal som bez problémov hrať... no lenže teraz sa vyskytol nejaký problém a neotvorí mi misiu s tým hlásením, že mi chýba, resp. je poškodený súbor či čo maps/khe_sanh.d3dbsp
Neviete mi niekto poradiť, čo s tým??? Po zadaní do googlu mi nič nenašlo.. :-/
do koľkého levelu sa hrá ten Zombies mod? v tom prvom rozbitom dome som dosiahol približne 22level, ale nie, a nie to dokončiť
Hras kym ta nedostanu. Musis vydrzat co najdlhsie. Ide tam len o body
-
webmasterr
Medium Professional
chcem sa opytat tych co maju origo, ked odhliadnete od toho ze to laguje, problemy so serverom atd (tj ked to patchnu, bude to fajn?).. ako hodnotite multiplayer? mody, mapy, customizaciu, gameplay...atd. ? 
s kamošom sme to hrali a stále sme otvárali neaké ďalšie a ďalšie dvere ale potom nás zabili, fakt to je donekonečna? neako sa mi to nezdáSnajper2 napísal:do koľkého levelu sa hrá ten Zombies mod? v tom prvom rozbitom dome som dosiahol približne 22level, ale nie, a nie to dokončiť
Lagy už nepostrehujem. Samozrejme je rozdiel ked niekto hra COD 4 (MW) na českom serveri zaparit a pod... kde je ping 20 a je rozdiel hrat BO na talianskom, nemeckom... serveri kde je pink 45. Samozrejme zalezi aj od pripojenia. No tie extremne lagy už pominuli, teda aspoň mne.
Na Black ops je vidno že to robil Treyarch. Každá grupa má svoj štýl. Neviem to popísať no na BO sa mi páči že je to niečo nové, nové druhy killstreakov, zbraní a podobne. Neutralny nazor mam na zbrane, niektore ma potešili, no niektoré nie. Pozrime sa na AK47 v MW2 krásne akurát, ako pravé AK. No v BO nejak moc dlhé, úzke... Mínusom sú pre mňa malé mapy, ani nie malé ale zle nastavené respawny. Proste kopukrát sa mi stalo že som sa sám ocitol PRIAMO medzi piatimi nepriatelmi na ich respe nielen na malej mape ako je nuketown, ale aj na väčšej. To sa mi v 4ke a 6ke nestávalo, max som sa ocitol niekde poblíž alebo nás delila stena.
Celkovo však hodnotím hru veľmi dobre a aj s updatami som spokojný, práve teraz mi to zasa updatlo BO cez steam. Je tu ešte veľa vecí ktoré treba dotiahnuť, nastaviť, opraviť, no je dobré že sa treyarch snaží a snád sa neskôr dočkáme viac CZ/SK serverov a bude sa dať pripojiť aj cez IP.
Nie každému je po vôli, že hra sa zasa vrátila z modernej doby pár desiatok rokov dozadu. No treba vyhovieť každému a nie je to posledný titul CoD. Vďaka rekordným predajom a zárobkom už Activision a Treyarch prisľúbili daľšie vraj nadupané a prelomové CoD. Len keby to tie konzoly nebrzdili
Na Black ops je vidno že to robil Treyarch. Každá grupa má svoj štýl. Neviem to popísať no na BO sa mi páči že je to niečo nové, nové druhy killstreakov, zbraní a podobne. Neutralny nazor mam na zbrane, niektore ma potešili, no niektoré nie. Pozrime sa na AK47 v MW2 krásne akurát, ako pravé AK. No v BO nejak moc dlhé, úzke... Mínusom sú pre mňa malé mapy, ani nie malé ale zle nastavené respawny. Proste kopukrát sa mi stalo že som sa sám ocitol PRIAMO medzi piatimi nepriatelmi na ich respe nielen na malej mape ako je nuketown, ale aj na väčšej. To sa mi v 4ke a 6ke nestávalo, max som sa ocitol niekde poblíž alebo nás delila stena.
Celkovo však hodnotím hru veľmi dobre a aj s updatami som spokojný, práve teraz mi to zasa updatlo BO cez steam. Je tu ešte veľa vecí ktoré treba dotiahnuť, nastaviť, opraviť, no je dobré že sa treyarch snaží a snád sa neskôr dočkáme viac CZ/SK serverov a bude sa dať pripojiť aj cez IP.
Nie každému je po vôli, že hra sa zasa vrátila z modernej doby pár desiatok rokov dozadu. No treba vyhovieť každému a nie je to posledný titul CoD. Vďaka rekordným predajom a zárobkom už Activision a Treyarch prisľúbili daľšie vraj nadupané a prelomové CoD. Len keby to tie konzoly nebrzdili
-
JeffHardyy
Light Professional
Tak prvé plus dnešného updatu. Server browser sa brutálne zrýchlil (PC verzia)
co je to za hudbu viete?
-
JeffHardyy
Light Professional
máš to napísane pri videu tak snád to je ono
The Bloodhound Gang - Fire Water Burn
si si to mohol aspon overitJeffHardyy napísal:máš to napísane pri videu tak snád to je ono
Song: Sound System - Dreamscape
ale aby som nebol OT, presiel niekto ten Zombie mod ? viem ze sa da zapnut elektrika (minigun, elektricke pasce...) a pomocou nej asi ten teleport, alebo len nekonecne vyvrazdovanie zombie?
-
JeffHardyy
Light Professional
tak su 4 hodiny ráno,nebudem zapinať repraky...už dosť na tom že silno hraju aj ked ich dám ticho 
tak potom sorrač Son-Goku
Nejaký portál by sa aj našiel ale žeby ukončil level tak to asi nie....6:05
tak potom sorrač Son-Goku
Nejaký portál by sa aj našiel ale žeby ukončil level tak to asi nie....6:05
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=I5IzFmIeJ00Re: Call of Duty 7: Black Ops
skoda, myslel som, ze bude koniec ala Killing Floor 
Podla mna keby vsetko islo tak ako ma, tak je to suverenne najlepsie CoD co doteraz vyslo.webmasterr napísal:chcem sa opytat tych co maju origo, ked odhliadnete od toho ze to laguje, problemy so serverom atd (tj ked to patchnu, bude to fajn?).. ako hodnotite multiplayer? mody, mapy, customizaciu, gameplay...atd. ?
Ono je na tom fakt vidno ze sa celkom snazili zavdacit aj PC zakladni, je tam toho napchateho az-az, len co z toho ked skoro nic poriadne nefunguje.
Dnes som si to nainštaloval, no počas inštalácie mi vyhodilo jednu chybu. Dal som ju odignorovať - nemal som na výber, inštalácia skončila v poriadku a začal som bez problémov hrať... no lenže teraz sa vyskytol nejaký problém a neotvorí mi misiu s tým hlásením, že mi chýba, resp. je poškodený súbor či čo maps/khe_sanh.d3dbsp
Mne osobne vadi 18 ludi v hre,na malych mapach to je potom uplna hroza a vela ludi potom kempi a tie male mapy su potom iba o kempeni (FFA).
Suhlas. Odporucam prejst cez tieto tweety:Gangy napísal: Podla mna keby vsetko islo tak ako ma, tak je to suverenne najlepsie CoD co doteraz vyslo.
Ono je na tom fakt vidno ze sa celkom snazili zavdacit aj PC zakladni, je tam toho napchateho az-az, len co z toho ked skoro nic poriadne nefunguje.
http://twitter.com/pcdev
Vsetko bude fixnute
Rochedo si ma potesil,12 ludi je akurat!
To ma tiez potesilo. Nuke Town je jedna z najlepsich map ale pri 18 hracoch je to chaos a nehratelne.
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Dobre, STACILO !! Co je moc, to je moc. Akurat som dohral 2 kola TDM a po zapocitani XPcka a bodov som sa akurat hrabal v clasoch co a s cim pokombinovat. Nic som vlastne nekupil a ani nepotvrdil a zrazu sa mi minuli peniaze
. Mal som nazbieranych 8125 a ostali mi 715 ako pri poslednom starte hry. Rank mi hodil tiez naspat na 27 z 29 a challengy sa mi tiez vymazali. Ja uz neviem ako sa k tomu mam vyjadrit, ked uz clovek celkom zacal zniest tie lagy a sekance, no napokon sa stane toto. Dufam ze ten Treyarch veeelmi rychlo s tym nieco porobi lebo len zbytocne straca hracov a pozitivne ohlasy..