Superb vs. A6 vs. Passat
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Superb vs. A6 vs. Passat
ja viem, je to krasa, nedalo mi ju sem nepostnut, ked som ju nasiel, o bezkonkurencnej cene ani nehovoriac
... a tymto chcem pozdravit nordkappa, ktory pri e38ckach nikdy nezostane chladny 
-
Masaker
Medium Professional
ak chces auto do 7000 nevyberaj si preminove modely:) lebo ked kupi premiovy model za 7 tis. musis si dalsich 7 nachystat .... diely a vsetko je proste v cene ako pri novych modeloch... je to napc.... preto sa tieto limuziny nepredavaju tak dobre... stare a lacne neznamena ze sa vozis lacno a luxusne... udrzba atd. tiez zere dost lowe
ta sedma sice vyzera lakavo a pekne....ale vsetko ma svoje ale... hlavne sa nenechaj oje**t lebo pri takomto aute by si nato doplatil..... neviem co si mal za auto pred tym ale ked si bol zvyknuty na bezne auta ako fabia a pod tak pri prevezeni sa v 7er zabudnes zavret pusu (vlastna skusenost)
a to byva castokrat problem ze si v euforii, vsetko sa zda zrazu super, vsetko ide ako ma, kupis to a po mesiaci zistis ze je to truhla na kolesach.... za tych 7000 to moze byt akuratna volba vzhladom na rocnik, km, motorizaciu a stupen vybavy.....neviem ci uz si sa viezol v inej 7er, prip A8.... az nie budes uneseny.. ale ked natrafis na dobry kus tak budes mat slusne vozenie za pomerne malo penazi
a pozor hlavne na ten automat....bo ked ti to odide tak to mozes rovno zabalit
-
Masaker
Medium Professional
automaty po 200 000 km vypovedaju sluzbu:) vacsinou... u a8-ciek to bolo pravidlo pretoze tam chybal mazaci kanalik:) dochadzalo k vyssiemu opotrebeniu a zhruba nieco po 200 000 km automat prdol:) hovorim o audinach pomerne novych D3
-
hojko
Site Admin
Masaker: Hmm, mozno napisem mimo temy, ale Peugeot automat nieco cez 320 tisic a Audi A6 nieco cez 220 tisic ci kolko presne ma... a ziadny problem s prevodovkou a podobne. Takze si musim zaklopat na drevo a v klude povedat, ze automaty su uz na tom inak ako boli dajme tomu v Amerike v rokoch 1995 a pod...
-
Masaker
Medium Professional
hojko:D ja mam skusenost s tym modelom ktory som napisal.. kedze sa tu toci aj o tych premiovych vozoch:D na inych autach mam s automatmi skusenost len dobru! napriklad na alpine b10 switch tronic chodi automat krasne:) dsg automaty su bomba:) a aj v a6
je to dobre:) napisal som to blbo.... myslel som a8 d3
-
hojko
Site Admin
Masaker: OK, sry, cital som si len prispevky na tejto teme, cize tie dva od teba.
-
RATZINGER666
Darca
dufam, ze myslis iba spominane audiny...Masaker napísal:automaty po 200 000 km vypovedaju sluzbu:)
-
Masaker
Medium Professional
este raz
: AUDI A8 D3 mali konstrukcnu vadu prevodovky
spocivala v chybajucom mazacom kanaliku , pri ktorom dochadzalo k nadmernemu opotrebeniu jej casti:) po tych zhruba 200 000 km sa to zacalo prejavovat:)
... s inymi automatmi mam skusenosti dobre:) bezproblemove:) ked sa dodrzuje co sa ma
... s inymi automatmi mam skusenosti dobre:) bezproblemove:) ked sa dodrzuje co sa ma
-
RATZINGER666
Darca
ok, potom v pohode, vyznelo to ako globalny fakt, preto sa pytam... o chybajucom mazacom kanaliku v D3kach viem, riesil to az facelift motora a prevodovky...