Problémy s písanim vo Worde

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Problémy s písanim vo Worde

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Zdravím :) už dlhšiu dobu mám problem pri písaní vo worde...vždy ked otvorím hociktorý wordový súbor, tak mi po chvílke vybehne upozornenie: Nedostatek pamäti nebo místa na disku. Aplikace word nemúže zobraziť požadované písmo., taktiež ak robim s jedným súborom a následne otvorím druhý, tiež mi vyhodí tento nápis...rovnako, ked mam otvorený iba jeden súbor a pracujem v nom tak mi pri vyznačení písma kurziva vyhodí už spomínaný text a následne mi zvyraznene slova, vety zobrazy v takej machuľke.....neviem si s tým rady, už som preinštaloval celý word a chvíľu bol pokoj a zase do začalo robiť...pokiaľ ide o nedostatok pamäti tak word mam na disku C, pričom voľné miesto 64 giga..takže pochybujem, že to s týmto môže mať súvis

...vdaka za rady :)
J.O.S.E
King
King

Re: Problémy s písanim vo Worde

hojko - včera som odinštaloval Adobe Reader 7 a nainštaloval som Adobe Reader 9.4.0 - výsledok je, že súbory vytvorené po nainštalovaní Adobe Reader 9.4.0 mi nerobia žiadne problemy, ale ked otvorím súbor vytvorený pred inštaláciou 9.4.0 tak mi to tam tie chyby stale vyhadzuje...z tých linkov čo som si doteraz prečítal sa mi to nezdá ako nejaká obrovska chyba a pokusim sa to pomocou nich odstrániť...kamarát mi chcel preinštalovať celý windows, ale to asi nebude potrebné, či ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Neviem, osobne som takyto rovnaky problem este neriesil. Ale nemyslim si, ze je to chyba samotneho Windowsu, navyse aj podla popisov na stranke Microsoftu to vyzera skor na konflikt. Pravdepodobne sa stalo to, ze vsetky stare subory su poskodene alebo je nejak do nich zasiahnute Readerom verzie 7, takze kto vie, ci to pojde opravit. V zasade sa snazim pri instalovani pocitaca pouzivat co najaktualnejsie verzie, aby sa predislo podobnym problemom. Este keby si napisal aku mas verziu Office, mozno by pomohol update na Service Pack, pretoze mozno nieco taketo riesi SP alebo iny update.
J.O.S.E
King
King

ako si písal, najskôr bol problem v kontakte, pretože som adobe reader vymazal a teraz mi word ide ako za starých čias, predsa len som si vybral možnosť byť bez readeru ako mať problemy s wordom, keďže mi treba písať bakalarku....reader poriešim neskôr...vdaka za pomoc :)
Napísať odpoveď