Čo nové by ste privítali na fóre?
Re: Co by ste privitali nove na fore
aaa kedy uz tu be ta mala hlupost, ze "moje prispevky v teme" ?? nechce sa mi hrabat 30+ stranami nejakych threadov
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no darmo, audio sa zaľúbil, už nie je času na programovanie
a k tomu diplomka.. trpezlivosť ruže prináša
a k tomu diplomka.. trpezlivosť ruže prináša
tebe je laska a skola prednejsia ako coding na fore ??? ale prosíííím ta 
strašne si nás sklamal, sme verili že tvoja jediná láska je hojka 
-
audiotrack
VIP
a ja som zas veril, že na to zabudnete. Ach jo, spravím keď bude trochu času
-
javatar
Hardcore addict
ja by som aj ocenil hladanie kohokolvek prispevkov v danej teme 
Kým si nájde audiotrack čas na nakódenie tejto funkcie, tak pre tých, čo potrebujú veľmi súrne nájsť všetky svoje príspevky alebo príspevky iného užívateľa v téme a nevadí im troška pracnejší postup, tak tu je návod:
Základ je tento link:
napr. číslo témy "Co by ste privitali nove na fore" je: 134080 čo vyčítate z linku:
Skúška správnosti:
Chcem nájsť všetky audiotrackove príspevky v téme "Co by ste privitali nove na fore".
http://www.hojko.com/search.php?t=13408 ... audiotrack
Základ je tento link:
kde za xxxxx: napíšete číslo témy, v ktorej chcete hľadať. Toto číslo nájdete v adresnom riadku Vášho prehliadača.http://www.hojko.com/search.php?t=[b]xxxxx[/b]&author=yyyyy
napr. číslo témy "Co by ste privitali nove na fore" je: 134080 čo vyčítate z linku:
a za yyyyy: napíšete svoj nick alebo nick užívateľa, ktorého príspevky chcete v danej téme nájsť.
Skúška správnosti:
Chcem nájsť všetky audiotrackove príspevky v téme "Co by ste privitali nove na fore".
http://www.hojko.com/search.php?t=13408 ... audiotrack
-
audiotrack
VIP
no vidíš, čiže je to už aj nakodene, to som ani nevedel že som taký šikovný. Stačí iba pridať link do templatu
-
weroro
Flash coder
So detailista a asi Vám už leziem na nervy, ale neexistuje nejaká možnosť, že by sa pri písaní správy, či už príspevku alebo SS zobrazovalo, koľko môžem ešte napísať znakov? 60 000 je dosť, ale takéto info by nebolo od veci (hlavne pri návodoch). Ďakujem
Absolútne zbytočné. Pokiaľ viem, tak k 60.000 znakom sa ani z ďaleka nepribližuje žiadny z doteraz odoslaných príspevkov (až na WL s 48862).
Pokiaľ to počítanie však skutočne potrebuješ, tak si príspevok najprv napíš vo worde alebo notepade++, ktoré znaky počítajú a potom ho skopíruj do fóra.
Alebo nakoľko používaš prehliadač opera, môžeš použiť užívateľský js, ktorý bol za týmto účelom vytvorený.
Pokiaľ to počítanie však skutočne potrebuješ, tak si príspevok najprv napíš vo worde alebo notepade++, ktoré znaky počítajú a potom ho skopíruj do fóra.
Alebo nakoľko používaš prehliadač opera, môžeš použiť užívateľský js, ktorý bol za týmto účelom vytvorený.
Kód: Vybrať všetko
// ==UserScript==
// @author - Ayush
// @description - Displays the number of characters/words in the currently focused textarea in status bar
// ==/UserScript==
(function(){
var rx=/\r\n/g,nl='\n',w='Slová: ',c=' / Znaky: ', reTrim = /^\s+|\s+$/g, reWhiteSpace = /[\s\f\t]+/;
function updateInfo(txt){
txt=txt.replace(rx,nl);
window.status=w+(txt?txt.replace(reTrim, '').split(reWhiteSpace).length:0)+c+txt.length;
}
function isTBox(el){
return ((el instanceof HTMLTextAreaElement) || (el instanceof HTMLInputElement))
}
addEventListener('focus',function(ev){
var srcE=ev.srcElement;
if(isTBox(srcE))updateInfo(srcE.value)
},true)
addEventListener('keyup',function(ev){
var srcE=ev.srcElement;
if(isTBox(srcE))updateInfo(srcE.value)
},true)
})()Re: Co by ste privitali nove na fore
ja by som radil:
spravte kategoriu hlavne a tam dajte fora: Správy od vedenia fóra a Správy pre vedenie fóra
tak som to na jednom fore este videl....
spravte kategoriu hlavne a tam dajte fora: Správy od vedenia fóra a Správy pre vedenie fóra
tak som to na jednom fore este videl....
-
audiotrack
VIP
správy od vedenia fóra sú v info: http://www.hojko.com/info-f1.html
správy pre vedenie fora sú v pripomienkach a návrhoch: http://www.hojko.com/pripomienky-a-navrhy-f19.html
správy pre vedenie fora sú v pripomienkach a návrhoch: http://www.hojko.com/pripomienky-a-navrhy-f19.html
tak aspon tak do jednej kategorie.. nie? 
-
audiotrack
VIP
a je teraz online nijaky admin? lebo je nova verzia phpbb 3.0.8 .... popros admina nech sa kukne do acp jaka je tu verzia... 
Neviem o co ti ide, ale opat vyhravas ban za viacnasobny ucet. Na facebooku si vykrikoval, ze "hojko sa moze akurat strcit do r...!!!" a stale sa sem pchas 
A tiez si spominal, ze hojko ma malo clenov, ale tvoje forum ich ma o 36382 menej a z celkoveho poctu 44 prispevkov je 44 tvojich
A tiez si spominal, ze hojko ma malo clenov, ale tvoje forum ich ma o 36382 menej a z celkoveho poctu 44 prispevkov je 44 tvojich
-
audiotrack
VIP
prestaň otravovať s takýmito somarinami. Do acp sa môžem pozrieť aj sám, a veľmi dobre viem akú tu máme verziu. Aj ti to poviem: vlastnú. Kopec veci sme si doprográmovali sami, kopec sme ich prerábali. Tak sa nestaraj do verziií, do organizácie a iných vecí. Dnes si sa registroval a už chceš zmeniť celý svet. Máme bohaté skúsenosti s phpBB (cez 6 rokov) tak láskavo nechaj tieto veci na vedenie, ktoré sa nevyberá náhodne 
audio, uz budes mat cas to naprogramovat? : D
len podpichujem
len podpichujem
Čisto zo zvedavosti, ale prečo vlastne je zakázané zobrazovanie podpisov priamo v príspevkoch? Ešte by som pochopil obrázky, ale obyčajný text s max. povolenými značkami b, u a i?
Znizuje to prehladnost fora, tu ide o diskusiu, nie o to kto si da do podpisu viac gangsta citat. Na sebavyjadrenie mas nick, avatar a niekto pouziva aj bydlisko, to podla mna staci.
Ved si pozri akekolvek forum, kde su podpisy povolene, musis scrollovat 2x viac a kym najdes text prispevku, tak to chvilu trva. Proste zbytocnost.
Ved si pozri akekolvek forum, kde su podpisy povolene, musis scrollovat 2x viac a kym najdes text prispevku, tak to chvilu trva. Proste zbytocnost.