kup nieco co ma IEEE 802.11b/g/n, a mozno by pomohla aj antena s viac dBi, a mozno je pretazena siet ked je tam vela ludi kedze je verejna a tam neviem ci sa oplati nieco kupovat
ja mám riešené plechovkou od piva okolo antény v poloblúku a nasmerované na vysielač
ak máš slabý signál kvôli vzdialenosti tak stačí dať long permeable namiesto "long and short" tiež sa zlepší priepustnosť dát
A neviete mi poradiť s týmto problémom? Mal som router ZyXEL P-600 a cez neho som púšťal wi-fi. Ja som odneho vzdialeny asi 30-50m(neviem presne) a chytal som v pohodičke na mojom mobile signál. Lenže ZyXEL sa pokazil tak sme kúpili nový. TP-Link W8910G. Ale tu mi už z neho mobil nechytí wi-fi. Keď som vonku tak chytí. Ale keď som vnútri, tak mi málokedy chytí wi-fi. Skúšal som zas zapojiť starý ZyXEL(Wi-Fi vysielal stále dobre) chytil som Wi-Fi u mňa doma. Ale zapojil som TP-Link a nechytám. Antény používam stále tie isté. Len zmenené routery. Na novom mi mobil nezachytí wi-fi(pokiaľ nie som bližšie) ale na starom chytí. Neviete čím to môže byť?
záleží aj od routera, ak nieje v ňom nastavenie niečo ako TX power tak to daj 100%, poprípade XR na enabled
ale to tam asi nebude
skús použiť tú plechovku ak to potrebuješ nasmerovať len pod uhlom cca 180% a nie všetkými smermi
hrban napísal:ja mám riešené plechovkou od piva okolo antény v poloblúku a nasmerované na vysielač
ak máš slabý signál kvôli vzdialenosti tak stačí dať long permeable namiesto "long and short" tiež sa zlepší priepustnosť dát
Ďakujem zatial to funguje
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2010, 0:42)
Opäť mi to blbne. Ešte raz sa chcem opýtať tá anténa by mi nepomohla ?