P: HiFi veza s USB a MP3 prehravanim

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

P: HiFi veza s USB a MP3 prehravanim

Príspevok od používateľa icefiresr »

Predam vezu Watson CO1515MU. Prehrava MP3, MP3 CD, ma USB vstup pre Flash disky.

Pouzivana velmi malo, vyborny stav, bez poskodenia a poruch. Sucastou je aj dialkovy ovladac a prepojovaci AUX kabel s 3,5mm jackom (vhodny napr. pre prepojenie veze a PC).

Osobny odber v Nitre najvyhovujucejsi, moznost aj zaslania prostrednictvom posty.

Cena 25€.

:!: Užívatelia tohto fóra ma ako dôveryhodného predajcu zaradili do WhiteListu, čo to znamená si môžeš prečítať >>tu<<. :!:
Prílohy
veza.JPG
Mordecai
Darca
Darca

Re: P: HiFi veza s USB a MP3 prehravanim

Príspevok od používateľa Mordecai »

ako je stara, kolko pouzivana? kde bola zakupena?
real foto vo vecsom rozliseni by sa naslo?

mal by som predbezne zaujem thx
icefiresr
Addict
Addict

Veza je skoro ako nova, vidis to aj na odraze svetla od prednej casti na fotke. Akurat je stara nieco cez dva roky, kupovana v Metre, vacsinu casu stala.

Vacsie rozlisenie:
http://b.imagehost.org/0865/IMG_9307.jpg
Mordecai
Darca
Darca

je moznost zaslania veze postou ako balik, nasledne po obdrzani a vyskusani funkcnosti platba na ucet?
samozrejme myslim cena + postovne naklady

//autoeditácia príspevku (09 Nov 2010, 8:52)
je moznost zaslania veze postou ako balik, nasledne po obdrzani a vyskusani funkcnosti platba na ucet?
Black.Raven
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Black.Raven »

ak mordecai stratí záujem, sa mi prosím ozvy.
Mordecai
Darca
Darca

ps: trochu hapruje pripojenie, hodilo to viac postov :roll:
samozrejme sposob zaslania je na tebe, predpokladam dobre zabalenie, a poistenie balika + 1.tr + krehke (prip. kurier)
icefiresr
Addict
Addict

Platba vopred, som vo Whiteliste a ak chces, poslem ti referencie aj mimo fora. Vzdy to takto riesim. Co sa tyka postovneho, predpokladam, ze s poistenim a 1 triedou a krehkostou neprekroci 4€ podla hmotnosti balika. Zabalene to samozrejme bude adekvatne, o to sa bat nemusis. Ak suhlasis s dodacimi podmienkami, preberieme detaily v SS.
Mordecai
Darca
Darca

vo whiteliste som aj ja, takze tiez v tom nevidim problem (co sa tyka platby po obdrzani)

ale mozeme doriesit detaily ;) (bud SS alebo IM, mam uvedene v profile)

//autoeditácia príspevku (15 Nov 2010, 10:23)
veza dorazila, z mojej strany spokojnost, aj ked som ocakaval promptnejsie reagovanie a hlavne odoslanie balika hned po obdrzani peniazi na ucet (resp. po obdrzani dokazu o zaslani penazi, ako sme sa dohodli v SS)

radio funguje, vyskusane zatial len prehravanie mp3 diskov z CD, na USB som sa este nedostal

PS: pre buducnost, mozno nezaskodi si zakupit na poste baliaci papier a snuru, pretoze zabalit nieco do "hajzloveho" papiera a nepreviazat to, je dost odvazne
icefiresr
Addict
Addict

Je to klasicky zasielkovy papier, dokonca som ho kupoval na poste. Hajzlak si teda odpusti. Previazane to bolo bielym spagatom. Bez toho zasielku ani neodoslu. By ma teda zaujimalo, co s tym zasa na poste robili. Tiez nechapem, preco sa ti nepaci estetika balenia, ked vnutri bolo originalne balenie, s polystryrenovou vystuzou, v akej to bolo dodane.

Tiez som ti napisal, ze nebudem posielat bez prijatia penazi na ucet, co bolo az v piatok, v den, kedy som to hned aj odoslal. Po viacerich screenoch z Photoshopu mi proste screeny nestacia.
Mordecai
Darca
Darca

ja som sice nepisal o vnutornom baleni, to bolo zabalene dostatocne (polystyren + noviny)
no, zvonka to bolo obalene niecim strasne tenkym, priesvitnym a ruzovym (pripominalo to papier na balenie kytic v kvetinarstve) a po spagate nebolo ani vidu ani slychu.

dokonca som mal 100 chuti to neprevziat, kedze baliaci papier bol na viacerych miestach uplne roztrhany, ze bolo vidiet obsah balenia (skoda, ze ma nenapadlo to nafotit, ked som s tym prisiel domov)

no, aspon viem, preco uz nebudem ziaden obchod riesit postou (teda minimalne iba s ludmi, s ktorymi obchodujem castejsie a ich aj osobne a dobre poznam)
icefiresr
Addict
Addict

Az na to, ze som to cele po bokoch oblepil lepiacou paskou na spevnenie a previazal bielym spagatom (podla prepravnych podmienok posty, inak by mi ani balik nad urcitu hmotnost bez spagatu neprevzali). Myslim, ze to zasa bola na vine nasa ohromna posta, raz mi uz pokazili HDD pri preprave a teraz toto. Inak kludne si si mal nechat spisat zapisnicu, vsak to bolo posielane ako krehke (WTF a v takom stave pride krabica). Som rad, ze aspon vnutro som poriadne zabalil. Odskusaj a daj vediet, veza bude urcite v poriadku :) Nabuduce radsej plus 4€ a poslat kurierom...

//autoeditácia príspevku (01 Dec 2010, 16:53)
Predpokladam, ze mozeme lock.
Zamknuté