Microcom AD 2706
-
Daniel9911
Professional
Microcom AD 2706
čavko mam tento modem doma Microcom AD 2706 a robi mi nasledovne veci minuly tyžden mi začal vypadavať net tak som skušal že vytiahnem modem z elektriny a zapojim naspat nič a nechcal som ho zapnuty par hodi a ono mi net naskočil sam od seba tak som sa s tym nezaoberal ale na druhy den tiež to iste robilo ale už ani net nenaskočil tak diody svietli len net nebol tak som pre istotu preinstaloval windows potom mi to naskočili aj to islo kym som vsetko postahoval čo som poterboval a zase prestal isť som dnes volal do T comu tam ma prepojili na technicku podporu tam mi hned povedal technik že pri hesle zadavam namiesto l , i ale to je najlepšie že som stlačal l a nie í ale to je jedno tak mi poradil aby som aktualizoval firmware ale potom začali problem sice do modemu sa možem dostať ale ked zadam meno a heslo tak chcem dať apply tak mi to nereaguje len ked dam delete vtedy mi vypisuje že nemam vytvoreny učet takže nemožem ani zmazať tak som skusil druhy router čo mam požičany tam mi zatial internet fiči ako má. Tak teraz neviem čo mam robiť mam sa trapiť s modemom alebo si kupiť hned nový??? alebo este skusit najst niekde stary firmware to by tiez nebolo zle vie mi povedat niekto kde by som to mohol najst ked na stranke vyrobcu tento modem ani neni ??? dakujem
Re: Microcom AD 2706
Možno nejaká chyba modemu... ak si z KE a blízkeho okolia, vedel by som Ti taký istý modem darovať......

-
Daniel9911
Professional
Re: Microcom AD 2706
ahha dik no ja som z okresu LV len vieš ja potrebujem vedieť či je chyba v modeme ale podla toho čo som napisal je lebo ked už tak si kupim novy vieš lenže chcel by som vedieť čo je s nim a taka otazka neda sa neako vratit naspat stary firmware ???? možno je tam problem vieš. Ale velmi pekne dakujem za ochotu 
//autoeditácia príspevku (15 Nov 2010, 16:45)
Počuj ktory router by si vybral ??? D-Link DSL-2641B ADSL2, alebo ASUS WL-600g ??? pls bo sa neiem rozhodnut lebo Dlink pouziva aj T com a Asus som este nevidel u nich dik za odpoved
//autoeditácia príspevku (15 Nov 2010, 16:45)
Počuj ktory router by si vybral ??? D-Link DSL-2641B ADSL2, alebo ASUS WL-600g ??? pls bo sa neiem rozhodnut lebo Dlink pouziva aj T com a Asus som este nevidel u nich dik za odpoved