Virtuálne Slovensko Ťa potrebuje!
-
Ghostbiker
Novice
Virtuálne Slovensko Ťa potrebuje!
Ahoj!
Pozdravujem všetkých, ktorí sa na internete nudia a hľadajú o čosi intelektuálnejšiu zábavku, no napriek tomu so sociálnym charakterom. Reprezentujte Slovensko na virtuálnej pôde, ukážte ostatným národom, že sme rovnako silná internetová veľmoc. Precvičte si jazyk, najmä angličtinu, spoznajte zaujímavých ľudí, staňte sa mediálnym magnátom písaním vlastných článkov, ekonomicky prosperujte, vydajte sa na dráhu politika, statočného vojaka, trhového špekulanta, podnikateľa... možností je mnoho. Vhodná voľba pre tých, ktorí chcú mať širší rozhľad a naučiť sa niečo nové.
Máme neskutočne výhodnú strategickú polohu v centre Európy medzi mocnosťami, jediné čo nám chýba sú obyvatelia.
Ak sa chceš dozvedieť viac, napíš mi PM tu na fóre alebo pošli mail na [email protected]
S pozdravom
Ghostbiker
exprezident eSlovenska
Pozdravujem všetkých, ktorí sa na internete nudia a hľadajú o čosi intelektuálnejšiu zábavku, no napriek tomu so sociálnym charakterom. Reprezentujte Slovensko na virtuálnej pôde, ukážte ostatným národom, že sme rovnako silná internetová veľmoc. Precvičte si jazyk, najmä angličtinu, spoznajte zaujímavých ľudí, staňte sa mediálnym magnátom písaním vlastných článkov, ekonomicky prosperujte, vydajte sa na dráhu politika, statočného vojaka, trhového špekulanta, podnikateľa... možností je mnoho. Vhodná voľba pre tých, ktorí chcú mať širší rozhľad a naučiť sa niečo nové.
Máme neskutočne výhodnú strategickú polohu v centre Európy medzi mocnosťami, jediné čo nám chýba sú obyvatelia.
Ak sa chceš dozvedieť viac, napíš mi PM tu na fóre alebo pošli mail na [email protected]
S pozdravom
Ghostbiker
exprezident eSlovenska
-
Ghostbiker
Novice
Re: Virtuálne Slovensko Ťa potrebuje!
Hoci viacej poteší cez reflink, no ten tu pridať nemôžem... tak mi napíšte ;]
ze sa ti chcelo registrovat len kvoli tomuto...
-
Ghostbiker
Novice
zúfalý krok ako zohnať čo najviac nových hráčovbeardie napísal:ze sa ti chcelo registrovat len kvoli tomuto...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak potom asi teda nie sme "silná internetová veľmoc" keď sa treba utiekať k takýmto zúfalým krokom, že?
hra je zaujímavá a pomerne obsiahla, preto som ju začal hrať 
-
Ghostbiker
Novice
čo sa týka mimo eRep, myslím, že sme, len tam sa to neprejavuje, ale proste musí to človeka chytiťaudiotrack napísal:tak potom asi teda nie sme "silná internetová veľmoc" keď sa treba utiekať k takýmto zúfalým krokom, že?
veľa ľudí sa len prihlási, a potom sa na to vykašle, ale keď objavia hru, je to fajn, a čo je dôležité, netreba tomu venovať kopec času
ja som to hral chvilu asi pred rokom, potom som nato nejak zabudol, a mwm nejak ma to nechytilo, ani neni cas
-
Space5800
Medium Professional
hmm idem sa na to pozrieť
nevyzerá to zle, ale to ani trailer na ikariam 
//tak toto ma zrejme baviť nebude
//tak toto ma zrejme baviť nebude