Domaca vyroba ciniek a zavazi

O športe...
Deco
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Domaca vyroba ciniek a zavazi

Príspevok od používateľa Deco »

Caute, chcel by som sa spytat, co vsetko ste si doma vyrobili. V obchodoch su cinky,lavicky dost drahe a nemam prachy aby som si to vsetko zaobstaral. Preto budem rad za kazdu radu a vynalez:-)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Oco este ked bol mlady, si doma spravi lavicku na tlakovanie, ale to mu pomhol nejaky kamarat so zvarackou. A potom ked robil v jednej fabrike tak si domov doniesol velke sruby :D Proste dva velke matice a jedna sruba, nasruboval a mal cinku :P
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no takze to sa tu uz riesilo.. tato tematika ma dost zaujima aj slovanista taky nick tu ma byt ti vedel poradit ma stranku kde najdes fakt dost zaujimach veci ako prve by som ti radil ist do zbernych surovin..za dobry peniaz dost toho..

po druhe ked nemas zvaracku, material a hlavne sikovne rucicky tak to je zbytocne..
je ti verim ze je to drahe..ked ti to urobi nekdo znamy vide to asi o polovicu menej..inak pozeraj po bazaroch.. odkial si ? ja budem mat neake asi to zvysne naradie ale jedine BA a okolie lebo posta je debilita..
jozef111
Novice
Novice

Re: Domaca vyroba ciniek a zavazi

Príspevok od používateľa jozef111 »

caute,kupim pouzite stare cinky za dobru cenu.robim si doma posilku takze kto ma nech ma kontaktuje 0904100889,iba BA a okolie....
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No ja mám doma spravené 2 jednoručky + tyč na tlaky, to mi vyrobil oco. Kotúče som zohnal nejaké odlievané + 4x10 kg som si dal doviezť od nejakého chlapíka, ktorý to odlieval zo železa. 1€ / 1kg, čo je dosť dobrá cena, vzhľadom na to, že taký priemerný 10 kg kotúč stojí 35-80 € ( a je úplne jedno, či dvíham značkové kilá, alebo neznačkové :D ) Lavičky máme kúpne, ale vyrobiť ju by nebolo ťažké.
3NeoNeko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 3NeoNeko »

Železo je drahé... takže lacná alternatíva je betón, cement a pod. Napr. tu máš dosť dobrú ponuku pre začiatok... http://aukro.sk/premium-sada-120kg-tyc- ... 95624.html, alebo pokiaľ si šikovný tak si to urobiť doma sám treba si urobiť nejakú formu a potom to zalaminátovať a máš za "pár korún" dobré závažia...
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

keby si mal doma sustuh tak to mas spravene za par hodin :wink:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

staci sledovat akcie napr. v hypermarketoch typu Tesco a daju sa kupit cele sady relativne lacno.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

typek61 napísal:keby si mal doma sustuh tak to mas spravene za par hodin :wink:
Co ma spravene?
Vysustruzis tyc,ale co potom?-treba zakalit,povrchovo upravit.Zavazia lepsie nemas sancu spravit-poplastovane.
Doma to za taku cenu nespravi aj ak by mal sustruh.To by musel mat material zadarmo...
A to nevravim o vyslednej estetickej stranke veci.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

no ak by bol dlhsi sustruh tak by som ti vedel vysustruzit taku tyc.len horsie by to bolo keby to trosku dokrutilo :mrgreen:
zavazie by sa dalo tiez s opacnymi celustami :wink:
no o tom zakaleni uz moc neviem tak do toho ti neviem povedat :) ale take jednorucky pohoda.material si spoluziak vybavil za chlast a par drobnych a to hovorim o 100 kg 8)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nehovorim, ze sa to neda, vela ludi to robi, ale ze by to boli nejak extra usetrene peniaze to zas nie...
Materiál je drahý a po pravde, na činke značkovej i neznačkovej sa podieľa na cene najviac. Kilo železa je kilo železa.
Ak máš prístup zdarma, tak samozrejme nie je o čom.

Inak ako bolo spomenuté cementové jednoručky sa dajú kúpiť za pár šupov a najmä z bazáru. I keď ja by som cementové nebral :)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

nedalo mi... ,, ešče daj " :hehe:

melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

My máme doma skoro celú posilovňu z vyrobených vecí. Oco pracuje vo firme, kde nie je problém vyrobiť zo železa kotúč a tyčku, vždy za nejakú symbolickú sumu to zoženie od známych robotníkov, čo s takými vecami robia. Skús sa popýtať známych, čo robia v podobnom priemysle, či by to nevedeli zariadiť, lebo okrem toho potrebuješ už v podstate len benchpress lavičku a samotné činky (jednoručky, obojručky). S týmito vecami dokážeš precvičiť komplet celé telo a nepotrebuješ žiadne drahé stroje kupovať. Činka je činka, tú nikdy žiaden stroj nenahradí :)
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

toto som kedydi riesil..posilku som neeobil ale zacal som s kamaratmi chodit do miestnej posilky kde pytajy 35 centov za hodinu co je nic.Co chcem zdôraznit ber do uvahy ze ked budes odlievat cinky nemusia byt take iste alebo presne navazene co moze pri cvikoch pôsobit zle na kostru atd...
Napísať odpoveď