Ahoj vyhral som na ebay nejaky produk. Chcem ho zaplatit ale je tam problem v tom ze sa nemozem skotaktovat s predajcom... Ako to prebiehalo...
1. najprv som mu pisal ze ci mi to doruci na SK
2. Na druhy den alebo v ten den mi odpisal ze neni problem ale ze chce 10euro namiesto 6 co ma v popise...
3. Vyhral som aukciu a chcel som zaplatit ale ma tam k cene plus tych 6 euro.... Ale kedze nechcem byt hajzel ale chcem seriozne zaplatiti na tom na com sme sa dohodli tak som mu napisal.... neodpisal su tomu dva dni...
4. Naisal som 2x potom uz aj po nemecky ak by neorozumel co od neho chcem....
5. stale neodpisal mam to risknut a zaplatit? je to 132 euro... alebo?
Mam este pockat? Alebo ako to funguje na ebay on nevidi moje spravy ktore som mu odoslal po skonceni aukcie alebo?
Ja som zatial nulovy kupujuci teda nemam ziaden feetback a on ma 310... vsetko pozitivne... Nemam problem zaplatiti len chcem mu zaplatit na tom na com sme sa dohodli...
je mozne ze tam mas moznost dat tam doplatok.
Ak tam neni ta moznost tak by som odporucil zaplatit tolko kolko tvrdi ebay, a ked sa ozve zaplatit rozdiel
A potom ked budem cjciet zaplatiti rozdiel tak on mi zase vystavy nejaku FA alebo mi iba posle jeho paypal ucet? Nemam teda este cakat ale radsej to zaplatiti aby mi to neprepadlo?
presne tak
bud ti napise ziadost o zaplatenie, tam len kliknes na link a zaplatis, alebo mu to posles manualne na paypal
Inac, to mozes aj teraz urobit, cez ebay zaplatit normalne, a rozdiel zaplatis samostatne, manualne cez paypal(napises jeho adresu)
cauko ebay upravoval podmienky pouzivania cca pred mesiacom, predajca by ti mal poslat mailom cislo zasielky kt mozes sledovat (myslim ze je to aj tak na nic, lebo sa ma zobrazi cas,datum stat - t.j napr. UK a neskor SK poste, medzi tym nic bez GPS to nema vyznam), na ebay sa ti zobrazi ikonka Dispatched
Tak uz sme sa dohodli s predaavajucim poslal som mu peniaze a hned na druhy den mi odpovedal... NAstal vsak nejaky problem s postovnym lebo chcel 10e ale DHL to toji 26e tak ze to skusi poslat postou no som zvedavy ako to dopadne... Kazdopadne si mal on zistit ze to bude viacej na SK nie tych 10e.... neviem odkial to vlastne zistil ze 10e ale v podstate je to jeho probelm nech si to zaplati ked uz mne povedal 10...
btw objednaval uz niekto viac veci od jedneho predavajuceho? ako sa postupuje vtedy? lebo je asi blbost platit za kazdu vec osobitne, tam musi byt predsa rozdiel v postovnom ak to ma byt len jeden balik. alebo to tak nie je?
Chlapci chcem sa va opytat ako to je stym make offer stale ked nato kliknem zadam sumu hodi ma to na zadanie hesla na paypal.Tam sa plati v pred alebo ako viete mi poradit?
dakujem