No nebude to chyba u teba lebo nastavenia nejdú ani mne ..hypper napísal:dikes
btw podarilo sa niekomu dostat sa do settings ? nech klikam na settings akokolvek nic sa nedeje ...
Google Wave
Re: Google Wave
No zjavne je to dlho co tu bol posledny prispevok pridany
Zaujimalo by ma ci sa vam tam podarilo dotiahnut znamych a ci to realne pouzivate, lebo mne sa GW sice paci, ale zatial som pre neho nenasiel ziadne vyuzite, novych ludi sa mi pritiahnut nedari, pretoze 90 percent ma ICQ a FB a "nepotrebuju nic ine"....
Zaujimalo by ma ci sa vam tam podarilo dotiahnut znamych a ci to realne pouzivate, lebo mne sa GW sice paci, ale zatial som pre neho nenasiel ziadne vyuzite, novych ludi sa mi pritiahnut nedari, pretoze 90 percent ma ICQ a FB a "nepotrebuju nic ine"....
tak nic...to som nevedel... skoda tohosundevil napísal:zial : http://medialne.etrend.sk/internet-spra ... aujem.html
Aj ked... dnes som si spomenul na ten Wave a vyhladal temu tu na fore len preto ze som videl videa na youtube o niecom novom pre wave, aspon myslim, lebo som to nepozeral kedze ich tam bolo asi 8 a kazde tak po pol hodine
No nevedel som ani ze tu takato tema je ... mne sa Vlnky páčia je to super prepracovane a je skoda ze je internet plny BFU... ja to vyuzivam pravidelne kazdy den okrem toho ze tam mam vlnky pre predmety v škole kde si pišem poznamky na hodinach tak to vyuzivam aj ako "diskusne forum" z kamarátom myslim že by sa to dalo celkom na toto dobre pouzit aj v buducnosti z urcitymi zmenami by to bolo brutalne forum pre diskusie ...
Myslim, ze prvy plan bol taky, ze by sa to malo vyzivat pri spolupraci na projektoch v praci, zatial som ale ja taku moznost nemal pouzit to a ako pisem vyssie ziadny z mojich priatelov tomu neprikladal nejaku vahu, nakolko ked sme sa o tom rozpravali tak to vacsinou skoncilo pri konstatovani ze to je na nic, ked mam FB a ICQ...nie je to moj nazor na to... urcite to ma vyuzitie a je to daleko lepsie ako FB, ale toto 90 percent ludom nevysvetlis....
Musia existovať aj slepé vetvy vo vývoji. Myslím, že Google sa z neúspechu poučil a v budúcnosti prinesie ešte niečo lepšie 
Čo ja viem, aj taký Buzz sa mi páči, je to lepšie ako facebook.com, no len nahovor na to niekoho..
Čo ja viem, aj taký Buzz sa mi páči, je to lepšie ako facebook.com, no len nahovor na to niekoho..
Mozno to bolo vypustene len v nespravnu dobu... mozno sa za nejaky cas k tomu vratia, uz som pocul aj taku teoriu ze do x rokov (neviem kolko to presne bolo, klamal by som) maju socialne siete zaniknut, zevraj to ludi prejde... neviem no... mozno vtedy nastane doba pre wave (ak sa nieco take vobec stane
)
"diskusne forum" preto som to dal do uvodzoviek ma nenapadlo skôr ako som to chcel pomenovat ono to vyuzivame na Brain Storming diskusia o nápadoch a ich dalšie rozvíjanie ale z tým že by z toho vedelo byt nejaky druh diskusneho fora za tym si stojim samozrejme ale vyuzit ich technologiu a rozvinut ju trocha inym smerom
Edit:// to iste som aj ja cital o tych sockach ... a ze sa prejde skôr na privatne socialne siete male a ludia si za to budu ochotny aj zaplatit lebo si uvedomia ze zverejnovat sukromie nie je sranda ...
Edit:// to iste som aj ja cital o tych sockach ... a ze sa prejde skôr na privatne socialne siete male a ludia si za to budu ochotny aj zaplatit lebo si uvedomia ze zverejnovat sukromie nie je sranda ...
Za najväčšie mínus Wave som považoval možnosť spätne editovať svoje príspevky bez upozornenia.
Mne tam vadila okrem spomenutej editacie aj neprehladnost.
stou neprehladnostou nesuhlasim to je asi len subjektivne mne sa to napr zda uplne prehladné ja mam takto nejak prehladne riešene všetko takže je to asi o tom či si naladený na tu správnu vlnu 
a ta editacia tak isto mozes z editovat aj tu prispevok a nikto to nezisti co tam bolo predtym tam mas funkciu repley kedy vidis čo kde ako pribudalo a je to dost o tom s kým to používaš a kedy ten edit pouziješ plus je tam taka vec ktora ti vzdy oznaci prispevok ktory si este necital (neklikol nan) takze ked tam aj prides po nejakom case tak vidis co sa kde zmenilo a vieš si tu zmenu aj prehrat proste všetko treba to brat trocha viac z vrchu ani myšlienky ti nejdu pekne jedna zadruhou ale vynaraju sa raz tu raz tam teraz toto zrazu tamto ... tak aspon u mna napr. tento prispevok som zacal pisat pred 2hodinami a az teraz som sa sem vratil aby som ho dopisal
medzi tym som rozpisal este dalsich 10 veci na inych miestach nie tohoto fora proste nepotrebujem nieco dokoncit ale mozem to nehat dobehnut ako vlnku ale to je asi skôr zlozvyk že nič nedokončím poriadne
a ta editacia tak isto mozes z editovat aj tu prispevok a nikto to nezisti co tam bolo predtym tam mas funkciu repley kedy vidis čo kde ako pribudalo a je to dost o tom s kým to používaš a kedy ten edit pouziješ plus je tam taka vec ktora ti vzdy oznaci prispevok ktory si este necital (neklikol nan) takze ked tam aj prides po nejakom case tak vidis co sa kde zmenilo a vieš si tu zmenu aj prehrat proste všetko treba to brat trocha viac z vrchu ani myšlienky ti nejdu pekne jedna zadruhou ale vynaraju sa raz tu raz tam teraz toto zrazu tamto ... tak aspon u mna napr. tento prispevok som zacal pisat pred 2hodinami a az teraz som sa sem vratil aby som ho dopisal
Na fóre sa ti zobrazí v príspevku hláška - naposledy editované -kým- dňa ... alebo tak nejak.
Aspoň vieš, že sa niečo zmenilo. Na Wave nemáš resp. nemal si šancu.
Aspoň vieš, že sa niečo zmenilo. Na Wave nemáš resp. nemal si šancu.
predchadzajuci prispevok som zmenil vieš čo som zmenil ? upozornilo ta niečo na to že som tam niečo dopisal prepisal ?
precitaj si ho este raz hlavne tu strednu časť nepamatam si ci som si tam nejaky modul dodatočne aktivoval aby mi to tak robilo ale robi mi to tak že ma upozornuje na neprecitane vlnôčky 1. vidim v Inboxe ze vo vlne pribudlo tolko a tolko vlnôčok a 2. zvyraznuje mi zmenené teda aj nové vlnky
precitaj si ho este raz hlavne tu strednu časť nepamatam si ci som si tam nejaky modul dodatočne aktivoval aby mi to tak robilo ale robi mi to tak že ma upozornuje na neprecitane vlnôčky 1. vidim v Inboxe ze vo vlne pribudlo tolko a tolko vlnôčok a 2. zvyraznuje mi zmenené teda aj nové vlnky
Svoj názor som už vyjadril. Viac sa s tým nemienim zaoberať, je to mŕtva vec.
Facebook.com práve spúšťa mail a niečo s SMS-kami, uvidíme čo prinesie to.
Facebook.com práve spúšťa mail a niečo s SMS-kami, uvidíme čo prinesie to.
ide skor o to ze mozes upravovat prispevky druhych, som tiez az tak moc nepochopil naco je to dobre... to ze si mozes editovat svoj prispevok je normalne a nemusi o tom nikto vediet...zalezi od systemu fora (je to davno co som sa ja hral s phpBB, ak trepem blbosti, opravte ma)..
ked to vyslo tvarilo sa to ako genialna vec, nestretlo sa to so zaujom, hold smola, keby nebolo FB tak to isto viac vynikne..
ako som uz vyssie pisal nemal som moznost cez GW, pracovat na nejakom projekte, ale myslim si ze by to bolo stokrat lepsie ako taketo nieco organizovat cez FB alebo ICQ...
a btw: tiez sa mi to nezda/nezdalo az take neprehladne...
ked to vyslo tvarilo sa to ako genialna vec, nestretlo sa to so zaujom, hold smola, keby nebolo FB tak to isto viac vynikne..
ako som uz vyssie pisal nemal som moznost cez GW, pracovat na nejakom projekte, ale myslim si ze by to bolo stokrat lepsie ako taketo nieco organizovat cez FB alebo ICQ...
a btw: tiez sa mi to nezda/nezdalo az take neprehladne...
Mám 25 pozvánok 
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to je pekne, ja mam zbierku historických máp... 
-
audiotrack
VIP
google wave priznáva prehru
Dear Wavers,
More than a year ago we announced that Google Wave would no longer be developed as a separate product. Back in November 2011, we shared the specific dates for ending this maintenance period and shutting down Wave. Google Wave is now in read-only mode. This is a reminder that the Wave service will be turned off on April 30, 2012. You will be able to continue exporting individual waves using the existing PDF export feature until the Google Wave service is turned off. We encourage you to export any important data before April 30, 2012.
If you would like to continue using Wave, there are a number of open source projects, including Apache Wave. There is also an open source project called Walkaround that includes an experimental feature that lets you import all your Waves from Google. This feature will also work until the Wave service is turned off on April 30, 2012.
For more details, please see our help center.
Yours sincerely,
The Wave Team
-
TommyHot
Addict
A predmet mailu bol "Google wage"