Výber slúchadiel
Re: Výber slúchadiel
Jedine dobre sluchadla s nahlavnym mostom co som pocul su iGrado!
Nejake to euro +- stoji za kvalitu!
Nejake to euro +- stoji za kvalitu!
-
Ryan Giggs
VIP
Pokiaľ to maju byť sluchadla s tylnym či nahlavnym mostom na von, nečakaj žiadnu izolaciu. Ale ak behaš niekde v lese či parku, tam by to nemuselo vadiť.
Odporučam niečo z trojice iGrado (nad limit), Sennheiser PX100 alebo Koss Porta Pro.
Odporučam niečo z trojice iGrado (nad limit), Sennheiser PX100 alebo Koss Porta Pro.
Z tejto trojice su podla mna naj. iGrado
igrado, kvalita áno ale kde sa zase pominul image? ja neviem ako môže niekto vziať takéto slúchadlá napr do mesta.
ako môj otec povedal, nech to hraje ako koľvek dobre ale toto ti nekúpim, nedovolím aby si decká z teba robili srandu...
ako môj otec povedal, nech to hraje ako koľvek dobre ale toto ti nekúpim, nedovolím aby si decká z teba robili srandu...
-
Ryan Giggs
VIP
Ja mam zase opačny nazor. Pokiaľ to poriadne hraje nech to vyzera ako chce. Čo si o tom myslia ini je ich problem.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
cez víkend idem do mesta a poskúšam si tých pár modelov uvidíme ako to bude sedieť na hlave a podľa toho sa rozhodnem
je mi jedno ako to bude vyzerať, lebo behávam po lesných cestičkách takže je mi jedno ako to vyzerá
je mi jedno ako to bude vyzerať, lebo behávam po lesných cestičkách takže je mi jedno ako to vyzerá
-
moosha
Darca
No iGrado teda vyzeraju dost konzervativne oproti Portam zo zleho filmu z 80. rokov alebo nejakym je*** SkullCandies...
-
Ryan Giggs
VIP
Len je otazne, či niekde na iGrado naraziš. Tie nezvyknu mať za každym rohom.hrban napísal:cez víkend idem do mesta a poskúšam si tých pár modelov uvidíme ako to bude sedieť na hlave a podľa toho sa rozhodnem
-
hrban
Addict
ale myslím že v amsterdame budú mať