BMW 3 Spotreba

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Semtex
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

BMW 3 Spotreba

Príspevok od používateľa Semtex »

Zdaravim, mal by som zaujem o bmw 316 - 318i 96-98rv. ale neviem sa nikde docitat ako je to zo spotrebou u tychto aut...Nevedel by mi niekto poradit?Popripade napisat aka velka je poistka?Ak by ste boli aj tak dobry tak nejake linky na autobazar atd...Ak tu uz dakde tato tema je tak sry nevsimol som si...
Rozmyslal som o tomto:
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/318i-e36-id1820170.html

//autoeditácia príspevku (14 Nov 2010, 18:07)
A aby som nezabudol moje maximum je 5OOOeur...A hladam nejake BMW popripade sa nebranim nejakej alternative ale skor to bmw...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: BMW 3 Spotreba

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

spotreba tak okolo 8 - 8,5... poistka do 120e... poobzeraj sa hlavne po nejakom nevylietanom kusku, nie po tomto, 3500e je hriech za to dat... a hladaj od 320i vyssie, tie stvorvalce su slabe... pri kompaktoch bacha na 316i 1,9l, zeru ako dive...

preco hladas iba bmw??
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

do 5000 kupis 316i/318i aj E46

spotrebu 316i najdes napr. TU ... analogicky sa dopracujes aj k ostatnym motorizaciam :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

e46 za 5k jedine predFL, takze bacha na elektriku...
Semtex
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

RATZINGER666 napísal:spotreba tak okolo 8 - 8,5... poistka do 120e... poobzeraj sa hlavne po nejakom nevylietanom kusku, nie po tomto, 3500e je hriech za to dat... a hladaj od 320i vyssie, tie stvorvalce su slabe... pri kompaktoch bacha na 316i 1,9l, zeru ako dive...

preco hladas iba bmw??
Lebo BMW sa mi pacia...ale aby som pravdu povedal kazdy mi hovori ze je to hovadina si kupovat 15 rocne auto...Dakto mi hovoril ze su este pohode Ford Focus ale vzhlad mi nesedi :( este som pozeral toto, vyzera byt v dobrom stave...aj ked compact moc nemusim :(
http://bmw-rad-3-compact.autobazar.eu/3 ... 35180.html
smejo
Addict
Addict

a mas garaz na to auto? (inak je to cuker a aktualne stoji v bazare/i v KE pri carrefouri)
smejo
Addict
Addict

a mas garaz na to auto? (inak je to cuker a aktualne stoji v bazare/i v KE pri carrefouri)
Semtex
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

byvam v rodinnom dome..a pre tvoje info mam garaz...aj ked neviem co to ma s tym spolocne...btw co je to "cuker"? :P
smejo
Addict
Addict

no, aby som ta ubezpecil, tak je mi to uprimne jedno, kde byvas a ci mas alebo nemas garaz, ale narazal som na tu strechu, pokial si to vobec zaregistroval... lebo ak by si byval v panelaku, resp. hocikde a nemal k dispozicii garaz, tak by to bolo blaznovstvo

a ten cuker, tak myslel som to, ze ak by nahodou aj nebol v super stave, tak na to minimalne vyzera (mimochodom, je aj na bmwklube, takze tam o nom nieco najdes, ale aj predajca posobi seriozne, cize ja osobne by som nemal velke obavy, ak by som bol pre to auto rozhodnuty)
Semtex
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Aha kks takto som si nevsimol tak to pada potom zaujem :? :shock: Este by sa mi dalo nejako prezit ze to je Compact ale to ze ma platenu strechu tak to uz je na mna moc :( Aj ked je vo velmi dobrom stave...skoda...
PjotR1
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PjotR1 »

Ja byť tebou tak, za 5tisíc riešim už E46tku 98/99 :) no ale jeto vec názoru.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja by som riesil auto, pri ktorom mas istotu, ze sa Ti nieco drahe hned nevyserie...
PjotR1
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PjotR1 »

tak to v tom prípade netreba riešiť značku BMW :smt006
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tie starsie urcite nie, jedine ak clovek auto nepotrebuje denne, ma k autam vztah a co-to si na nom vie spravit aj sam...

hlavne pri e36 treba davat bacha, drviva vacsina je kadejakych prestavbach, zasahoch "kutilov", su vylietane po mladezi s cestvym vodicakom, po vacsich burackach a tak podobne... e36 by som tahal jedine z raichu....
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

tiez si myslim ze ked riesis spotrebu tak na BMW kasli...... resp pokial beres starsie kusy tak min tolko, co do toho das musis mat este ako rezervu...lebo potom sa moze lahko stat ze ti bude pred barakom stat nepojazdna stara kasna zo znakom BMW :)

nateraz zober nejaku 316, 318i zachovalu a budes vysmiaty..... a ked budes raz velke zviera kupis si X6M :smt006

//autoeditácia príspevku (15 Nov 2010, 21:49)
smejo napísal:do 5000 kupis 316i/318i aj E46

spotrebu 316i najdes napr. TU ... analogicky sa dopracujes aj k ostatnym motorizaciam :)
kupis....ale aku? 316 v e46 je nic moc... a za tych 5tacov to nebude bohvieco..co ja viem.... radsej o generaciu nizsiu e36 v lepsom stave trebars
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ja osobne pri 5k rozpocte by som sa uberal troska inym smerom ako BMW.. nehovorim ze je to zla volba ale presne ako pise RATZI vecsina tychto starsich 316, 318 budu dost vylietane.. predsa ma to svoj vek a uz co to to ma za sebou.. ak E46 tak ja by som isiel jedine do 320d...
Semtex
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

http://honda-civic.autobazar.eu/15-vtec ... 56722.html co tak toto?Aj ked vzhlad Honda sa mi moc nepaci...ale udajne maju dobre motori :smt081

//autoeditácia príspevku (15 Nov 2010, 23:20)
http://auto.bazos.sk/inzerat/5374346/Ho ... TEC-LS.php alebo este toto
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

s civicom tu budeme, predpokladam, suhlasit vsetci, motory maju super, len treba vediet, ktory si vybrat.. len si najdi nejaku menej ztuzenu verziu...

v tom druhom linku je anglan, nie je to sice to iste ako japosky civic, ale je na velmi podobnej urovni... zvyknem vsak odporucat hlavne japoncov...
Semtex
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

http://honda-civic.autobazar.eu/14-id1792835.html Co tak toto?Vyzera byt pohode len ten vzhlad sa mi moc nepaci celkovo...Ale vedel by mi niekto kto sa vyzna napisat plusi tochto auta a minusy tochto auta.A este by ma zaujimala spotreba a zhruba poistka ak by niekto vedel...Kazdemu velmi pekne dakujem ktory mi poradil alebo poradi :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ak to chces iba do mesta a bude Ti stacit tento najmensi motor, ver mi, ze lepsie auto nenajdes, dokonca sa mi tento konkretny model aj velmi paci... co sa tyka minusov - pri tomto druhu nepoznam snad ani jeden...
Napísať odpoveď