redliner napísal:čaute, pri zapínaní hry mi vypíše toto: The procedure entry point alSource3i could not be located in the dynamic link library OpenAL32.ll hru som preinštaloval avšak save som nezmazal.. čo s tým môže byť ??? thx
ako sa menia pneumatiky zo "suchých" na "mokré", a naopak? v jednej trati mi po čase začalo pršať, ale vždy mi ich vymenili len za "suché" pneumatiky. ani jazdiť sa s nimi nedalo. kolesá mi každú chvíľu len pretáčali
prečo ma po zapnutí hry vždy vráti o 2trate naspäť? keď odohrám nejaké preteky, a vypnem hru, tak po jej znovu zapnutí musím znovu prejsť posledné 2trate. akoby by mi ani to autoukladanie nepomáhalo
pravdepodobne si si nainstaloval nejaky mod vdaka ktoremu ti anticheat system prestal savovat hru. Takze bud si daj prec ten mod ktory to sposobuje alebo ak mas hru patchnutu na 1.01 a pred patchom ti to islo normalne tak si stiahni odtialto tento subor z verzie 1.00(flow.bin) http://www.racedepartment.com/f1-2010-m ... 1-fix.html ale nepojde ti multiplayer ak nahodou hravas
Dúfam, že mi pomôžete, lebo som už totálne bezradný. Mám túto hru. Som v Číne a doteraz išla úplne v poriadku, aj savy aj všetko. No teraz ju zapnem a pri loadingu ma hodí do WIN-u s tým, že sa vyskytla chyba f12010_exe či niečo také. A mám odoslať a neodosielať chybovú hlášku. Nech dám čo chcem, tak sa hra potom vypne a je koneic. Neviem ju nijak zapnúť a nechápem ako to, že doobeda mi išla a večer ju už neviem zapnúť... PROSÍM HELP
hrate to niekto multiplayer ? ... chcel som to hrat s kamaratom ale robil som to podla hocijakych navodov a prisli sme len do stadia ze to ide ale vzdy to po urcitom case spadne ...
takze nejaky presny a funkcny navod je na to ?
dakujem
nie som veľký fanúšik F1, tak že neviem presne ako sa tá trať volá, ale viem, že je to za úsvitu, alebo súmraku. ide o to, že som prešiel túto trať, a po odklikaní konečnej tabuľky ma to dalo späť do hlavného menu hry. to som ako že prešiel celú hru?
kks jazdil som v kariere melbourne a bol som štrvrty a kolo pred koncom mi začalo pisať ze som piaty, pritom ma nikto nepredbehol! Vychcany senna si to z 22. miesta namieril na štvrte stretli ste sa s tym?
inak mam dost problem držať krok s nimi v malajzii,jazdene bolo za sucha ale všetci ma predbiehali. poradite nejake nastavenie? trate predtym to bolo vyrovnane... P.S.: Virgin Racing 4ever