Wine problém
Wine problém
Zdravím Vás tu všetkých na fóre. Nainštaloval som si Ubuntu 10.10. Všetko v pohodičke ide. Nainštaloval som si Wine a chcel som si zahrať CS. Lenže, keď som ho chcel spustiť tak sa mi objavila tabuľka(viz obrázok). Skúšal som v nastaveniach súboru, zaškrtnúť Povoliť spustenie súboru ako programu, ale vždy keď to zaškrtnem tak sa to hneď samo odškrtne. Na iných verziach Ubuntu som nemal takýto problém.
Re: Wine problém
nazdar, prekopiruj si to CSko na naku linuxovu particiu (napriklad do Home), a potom to nastav ako spustitelny subor ,nebude sa to uz odskrtavat 
-.-
chmod nastav
chmod nastav
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pri tejto prilezitosti sa hned pripojim s otazkou. Toto je Bug alebo feauture? Pretoze na NTFS particii sa neda nastavit flag executable.
Na 10.04 mi CSko normálne pustilo. Ale na 10.10 už nie. Tam vyhodilo tabuľku vyššie.
Doinstaluj si ktomu wine nejaku aplikaciu (neviem ako sa presne vola.... Ale zacina sa na q...a ma zelenu ikonku..) A daj to spustit cez nu.. a pojde ty to...
Fakt sorry ale nepamatam si... Dufam, ze aspon trocha ty to pomoze...
Ps: Mozno je to nejaky plugin k tomu wine neviem teraz presne... Napis mi SS ak na nic neprides a skusim to ceknut...
Fakt sorry ale nepamatam si... Dufam, ze aspon trocha ty to pomoze...
Ps: Mozno je to nejaky plugin k tomu wine neviem teraz presne... Napis mi SS ak na nic neprides a skusim to ceknut...
-
javatar
Hardcore addict
to je tym ze na ubuntu 10.4 je vsetko na NTFS particii defaultne executable, kdezto na na 10.10 nie...Deefler napísal:Na 10.04 mi CSko normálne pustilo. Ale na 10.10 už nie. Tam vyhodilo tabuľku vyššie.