Simulátor alebo návrh siete
Simulátor alebo návrh siete
Zdravím, potrebujem do školy spraviť, alebo lepšie povedané nakresliť, LAN sieť. Je na to nejaký free software? Hľadal som aj Cisco Packet Tracker až som zistil že musím byť členom Cisco Academy, čo tak nejak ešte nemám doriešené a teda nemám tam prístup
. Diky
.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Simulátor alebo návrh siete
Skus do Google zadat Network Diagram Software alebo Utility, ci Tool. Alebo Network Drawing Tool. Taketo nejake klucove slova, najde ti tam toho viac, ale warez sa tu netoleruje, takze viac ti nepoviem. 
Veď ja ani warez nehľadám, ako som povedal, nejaký free software
.
-
javatar
Hardcore addict
tak si sosni packet tracer z torrentov - je to free a neziada to prihlasovacie udaje do cisco academy (pokial mi pamat dobre sluzi)
to ze si ho nestiahnes z oficialnej cisco stranky by ma velmi netrapilo (nemienis predsa ten soft zneuzit na vyuku cisca mimo ich academy)
to ze si ho nestiahnes z oficialnej cisco stranky by ma velmi netrapilo (nemienis predsa ten soft zneuzit na vyuku cisca mimo ich academy)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
alebo skús gliffy.com
Tak asi to dám cez packet tracer, dúfam že sa mi nepodarí stiahnuť ho aj s prekvapením
. Alebo pozriem aj ten web, ak nebudem musieť nič sťahovať tak to je len lepšie. Diky teda
.
-
javatar
Hardcore addict
ak tak velmi chces tak ti ho stiahnem ja z cisca a poslem ti instalacku - bez prekvapenia