Názov čistiaceho prostriedku.

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Názov čistiaceho prostriedku.

Príspevok od používateľa skener »

Strašne rád by som si zistil tu reláciu alebo aspoň názov toho výrobku alebo či sa to dá niekde kúpiť a myslím že viacerých by to mohlo zaujímať.

Raz som videl ak si to dobre pamatam v telke neviem ci to nebolo na STV2 v takej relacii kde porovnavaju vyrobky rozne trebárs fény, pračky mydlá.... ale možno to bola aj iná

A proste tam bol jeden výrobok ukazovali a myslím že to bol dokonca slovenský patent teda neviem či to majú patentovane ale ze to nejaký slovak alebo čech už neviem vymyslel a bol to čistiaci prostriedok

A on hovoril ak si to dobre pamatám že proste čistí to rovnako ak nie lepšie ako tie ostatné aj to tam myslím ukazovali akurát že tento jeho je podobný a navyše absolútne ekologicky čistý.

A teraz ten bonus a to mám doteraz pred očami keď si na to spomeniem. Na dokaz toho ako ze to je tak teda 100% ekologické sa z neho napil a dosť nie že trochu normálne do pil ako vodu aj deci aj dva možno si odpil.

A strašne by ma zaujímalo že čo to bolo. Som si na to teraz spomenul že takú vec by som chcel a rád by som si to kúpil ak sa to niekde dá a podporil ho tak aj sebe odľahčil od tých hnusných chemikálií.

Ta relácia alebo program bol už dosť dávno odhadom cca rok ale skôr vôbec neviem jediné čo viem že isto to bolo slovensky alebo max českej produkcie lebo nebolo to predabované ani žiadny dokument bola to relácia.

Strašne ma štve že už to asi nikdy nezistím čo to bolo.
A to ma fascinovalo že to vymysleli tu niekde a to že podľa mňa nikto druhý z hoc jakej firmy si svoj vlastný "ekologický" čistiaci prostriedok nevypije to sú všetko gebudziny ale toto bolo super.

Teraz mi čosi blyslo v hlave že to ukazoval na čistení záchoda že to odstraňovalo vodný kameň. Ano vodný kameň hej na to to bolo dobré ale čo a kde to bolo to keby som vedel.

Prosím poradte ak niekto viete.
puma19944
Medium Expert
Medium Expert

Re: Názov čistiaceho prostriedku.

Príspevok od používateľa puma19944 »

No tu reklamu si pametam. Bola to specialna SODA BIKARBONA s KISELINOU OCTOVOU,samozrejme to bolo upravene. Neviem ci sa to teraz niekde da kupit,ale skus nieco najst na internetovych e-shopov
http://www.technomat.sk/eshop/cid/247/c ... eria.xhtml
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa skener »

Dobrý link na dobré veci ale nespomenieš si náhodou že kde to bežalo alebo nebodaj ako sa to volalo ?
puma19944
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa puma19944 »

Viem ze to chodilo na teleshopingoch skoro rano na eurosport alebo tam nejak. Ked som nikedy skoro vstal tak tam isli vzdy reklamy na take veci. Ale ako sa to vola vazne neviem. ale na slovenskych staniciach to urcite nebolo.
Napísať odpoveď