Jak na ruletu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Jak na ruletu

Príspevok od používateľa Masaker »

ale tak vacsinou mi to vychadzalo... tak nvm no:/ ale zasa to mohlo byt vplyvom elektronickej rulety... mam pocit ze treba vyskusat... ale sak ked dam vklad 10 centov na farbu.... tak ich prehram... a ked vyhram vyhram 20 nie?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

javatar napísal:co znamena "vediet hrat automaty" ? to ako ja neviem mackat tlacitko lepsie ako iny?
.... nepisem "vediet hrat automaty", ale "vediet, ktore automaty hrat"...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

vyhras 10 a vratia ti povodnych 10, takto sa na to treba pozerat
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Masaker napísal:neviem ale ten moj system s farbami ma v reale moze pekne , sice pomaly , ale posuvat do plusu:) nie?
pravdepodobnost vyhry je vacsia na strane prevadzkovatela rulety. Je to zbytocne opakovat, ale odporucam ti prejst tuto temu este raz od zaciatku. Uz to tu bolo vysvetlene...nezaskodi si to ale zopakovat: http://cs.wikipedia.org/wiki/Martingale
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

RATZINGER666 napísal: .... nepisem "vediet hrat automaty", ale "vediet, ktore automaty hrat"...
ako som pisal uz v inej teme -> nemozes byt v herni dostatocne dlho aby si dokazal odhadut ktory stroj je na tom ako

//autoeditácia príspevku (16 Nov 2010, 16:00)
Masaker napísal:ale tak vacsinou mi to vychadzalo...
vacsinou to vyde to ano, ale vyhras len 1€ a prehras trosku viac

skus si kupit detsku ruletu a skus tymto sposobom zdvojnasobit neaku sumu (aku si zvolis je na tebe - menej zetonov = menej moznych zdvojnasobeni, viaz zetonov = viac veci na zdvojnasobenie) a hraj 10x kym nezbaknrotujes alebo nezdvojnasobis... potom tu napis kolko krat z tych 10tich sa to podarilo (detska ruleta ta hadam podvadzat nebude, zvlast ked budes sam svojim krupierom)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

javatar napísal:
ako som pisal uz v inej teme -> nemozes byt v herni dostatocne dlho aby si dokazal odhadut ktory stroj je na tom ako
mozes...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

javatar napísal:

//autoeditácia príspevku (16 Nov 2010, 16:00)

vacsinou to vyde to ano, ale vyhras len 1€ a prehras trosku viac

skus si kupit detsku ruletu a skus tymto sposobom zdvojnasobit neaku sumu (aku si zvolis je na tebe - menej zetonov = menej moznych zdvojnasobeni, viaz zetonov = viac veci na zdvojnasobenie) a hraj 10x kym nezbaknrotujes alebo nezdvojnasobis... potom tu napis kolko krat z tych 10tich sa to podarilo (detska ruleta ta hadam podvadzat nebude, zvlast ked budes sam svojim krupierom)
keby ma dostatocny vklad na stale zdvojnasobovanie kym nepadne moja vyvolena farba tak by to malo ist ne? a raz ta kur*a padnut musi:D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

RATZINGER666 napísal: mozes...
ak to dokazes tak ti vzdavam hold, ist vsak jeden vecer do herne a vyhrat nepovazujem za vitazsvo, dokazat to urobit vacsinou (pripadne vzdy) tak aby prehra nezobrala vyhru, jedine to sa rata

ja som si nieco odsimuloval, odpozoroval a urobil veeeeeela prepoctov (sice len na rulete ale najdi mi sposob ako sa ruleta principialne lisi od automatov)

//autoeditácia príspevku (16 Nov 2010, 16:43)
Masaker napísal: keby ma dostatocny vklad na stale zdvojnasobovanie kym nepadne moja vyvolena farba tak by to malo ist ne? a raz ta kur*a padnut musi:D
a presne na to su tam tie ku*evske limity :D aby si nemohol ist z 10 centov na 4000€ (to by ti muselo padnut zle 15 krat, ale aj to som uz zazil ze 15 bez jednej farby)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nehovorim o jednom veceri, hovorim o dlhodobej skusenosti...

vsetkymi mojimi prispevkami chcem len povedat, ze je mozne odsledovat si to (forma je individualna) a na zaklade toho byt aj dlhodobo plusovy...

ak mas zaujem, pod SS
zdenikeee
Novice
Novice

Príspevok od používateľa zdenikeee »

javatar napísal:no vyjadrim sa k tomu takto:

e-kasina oficialne pouzivaju sofistikovany generator nahodnych cisel (najcastejsie je to asi SHA1RNG - kody k nemu som nikdy nenasiel)
nasimuloval som uz naozaj vsetky mozne systemy (na tejto teme som sa ucil c#) ale ziaden nefungoval, vsetky z dlhodobeho hladiska davali vysledok ako nahodne hranie a to som skusal na linearnom kongruencnon generatore ktory je v zasade najjednoduchsi RNG vhodny na simulaciu
kto je trosku zdatnejsi v pravdepodobnosti vypocita si ze ruletu ziadnym progresivnym stavkovacim systemom neodrbes

zdenikeee keby si tak hral stale je to len otazka casu kedy prehras
je to pravda ze je len otazka casu kedy prehram ale mne je to jedno ja nehram ...
vtedy som tiez naletel na tie reklamy tak som to skusil prehral som ... potom som skusil to co som opisal a vyslo mi to a verim tomu ze to funguje tak ako som to opisal lebo neni mozne aby sa ti podarilo bez problemov zdvojnasotit za hodinu vklad a potom zrazu znicoho nic padne 17 cervenych alebo 4 nuly po sebe ...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

zdenikee: presne moj problem.... oje*** kasina .... ja som mal 10 cervenych... a 3 nuly..
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Cela ruleta je zalozena na pravdepodobnosti. Pravdepodobnost, ze ti padne napr. cervena je cca 48,6%, ale vyhra je vyplacana, ako keby ta pravdepodobnost bola 50%... cize z dlhodobeho hladiska nie je mozne vyhravat...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kubooo: preco nie? este stale nie je nikde napisane, ze sa nemozes kludne aj 5 rokov drzat v tych danych percentach a byt stale plusovy...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Prečo by mala byť pravdepodobnosť, že padne červená, 48,6%? Veď pri farbe sú len 2 možnosti - červená alebo čierna. Tzn. 50%, pretože pravdepodobnosť, že padne jedna alebo druhá farba je rovnaká (iné by to bolo, keby bolo na rulete o 1 políčko červenej farby menej, ale pokiaľ viem, tak červených a čiernych políčok je rovnako veľa).
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale ešte je tam aj 0...tá má zelenú farbu...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Aha, no tak keď som si teraz pozrel rozloženie políčok v rulete, tak je pravda, že pravdepodobnosť padnutia čiernej alebo červenej je kvôli tej nule nižšia. Takže matematicky to z dlhodobého hľadiska pri rovnakej stávke vychádza tak, že sa nedá byť ani na 0, ale iba v mínuse.
zdenikeee
Novice
Novice

Príspevok od používateľa zdenikeee »

mariatangle ci jak sa to vola ten system je sice fajn na zaciatok ale oplati sa systemy aj striedat, podobny system ako pri vsadzani na ciernu alebo cervenu sa da urobit aj tak ze hracie pole je rozdelene na 3 tretiny, vsadim po 1 € na 2 tretiny celkova stavka je teda 2 € ak padne jedna stych 2 tretin na ktore som stavil vyham 3x1€ cize 3 eura a som teda jedno euro v pluse, ale pritom oproti mariatangle ci ako nemam necelych 50 % sancu vyhrat ale skoro 66% :) . ja som najcastejsie hral tymto systemom a po kazdej vyhre som dal free spin pri ktorom padla gulicka do oblasti 3 tretiny, automaticky som potom vsadil na 1 a 2 tretinu, verte mi, takto som v 75% pripadov vyhral a nemusel ani zdvojnasobovat stavku koli prehre...

samozrejme ze stale trvam na tom co som napisal, ze nikdy sa nesnazte viac ako zdvojnasobit vklad ktory ste urobili do e-casina, ak budete chamtivy ako "zazrakom" sa vam prestane darit a budu padat neuveritelne serie napr. 17 cervenych alebo 5 nul po sebe ...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

zdenike: aj tak som hral:) a vyborne to fungovalo:)

//autoeditácia príspevku (17 Nov 2010, 20:09)
mohli by sme ist vyskusat:) nekedy nekam
.... viaceri
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ja hram a skusam :) koli zabave, za male prachy
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Ked hram, tak vyuzivam free spin, podla toho sa rozhodujem na co dat, vacsinou davam even/odd alebo 1-18 / 19-36. Podla mna sa da jak na rulete tak aj na stavkovani dlhodobo zarabat, len treba mat system a pravidla a tie pravidla treba hlavne dodrzovat, sam na sebe som zistil ked som za vecer prehral 60 € len kôli tomu, ze som chcel naspat vyhrat stratu, ale tak to nefunguje. Chcem sa spytat tych, co to hravaju, ci su na tom tak zavisli, ze to musia hrat kazdy den alebo len tak ked mate cas ? Ja osobne hram kazdy den, stanovil som denny limit vyhry a prehry a drzim sa ho, samozrejme ked sa dari tak hrame pokial ide :) Dnes som velmi dobry den, dnes som bol vyse 70 € v pluse, teoreticky by som nemusel x dni hrat, pretoze mam zarobene na tie dni, ale tak co si budeme nahovarat... :) GL
Napísať odpoveď