Stratena dovera :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Stratena dovera :(

Príspevok od používateľa eldzi »

Blekota napísal:ako tak kukam tak vela deti sa nevie samy so sebou a zivotom vyrovnat a zatazuju tunak druhych ludi uplnymi pit(ovinami

a ked sa chalan nevie zmestit do koze nema co mat babu ale ma si radsej sam lestit bambus
No až nato, že tu sa skôr do kože nevie vpratať to dievča...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

eldzi napísal: No až nato, že tu sa skôr do kože nevie vpratať to dievča...
a ten chlapec stale nevie pochopit ze ju ma dat do laty...
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

javatar napísal:
a ten chlapec stale nevie pochopit ze ju ma dat do laty...
No, veď o tom som mu tu písal, nemal by sa kvôli nej až ponižovať a otravovať ju stále, ak to ona nechce. On spravil všetko preto, aby ten vzťah udržal, je to na tej babe, či to udržať chce alebo to ukončí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

lenze ona evidentne chce, lenze tak ako sa jej pozdava a nemieni mu to povedat a ocakava ze jej bude citat myslienky

a chlapec sa obvinuje z toho ze to nevie, mal sa davno odut a vysvetlit jej ze takto to nefunguje a bud by bol volny alebo by sa dievca uvedomilo
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

noob: Skús sa vžiť do ženskej kože. Ona ťa má rada, ty to niečim pokašleš, sklameš ju, je z toho nešťastná, v hlave jej prebiehajú katastrofické scenáre o spolužití s tebou, ktoré ale postupne... utíchajú a utíchajú až po dvoch či troch dňoch úplne zmiznú. Povedala ti, že si sa jej zhnusil? Môže byť. Aj mne sa moja partnerka občas doslova zhnusí, ale prejde hodina, dve a chodím okolo nej a hľadám cestu späť. No proste taký je život. A čo urobiť? Vôbec nič. Nechaj jej čas, stačí pár dní, ja viem že sa to hovorí, resp. píše, veľmi ľahko, ale nájdi v sebe silu, a nechaj ju pár dní tak. A potom to zasa skús. Nezanevri na ňu. Pozdrav sa, usmej sa, ale choď ďalej. Ak si situácia vyžiada rozhovor s ňou, porozprávaj sa, ale netlač na ňu. Musíš si uvedomiť, že to, že ste spolu 9 mesiacov má svoj dôvod, niečo vás spája, a to puto sa kvôli banalite neroztrhne. Má ťa podľa mňa rada, ale teraz je len nahnevaná, to je všetko. A ako dávno vieme, každý hnev tri dni trvá. :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Súhlas s erytrom - daj jej čas na utriedenie myšlienok, zjavne to potrebuje. Pokiaľ sa obávaš, že to je stereotyp, tak presne ako píšeš - oživ to. Ale daj všetkému čas. Najprv nech začne ona normálne komunikovať. Ty si pre to spravil (zdá sa) maximum. Iniciatíva z Tvojej strany bola, ona to na 100% zaregistrovala.
Háčik je v tom, že ona má nejaký vnútorný problém, s ktorým sa nevie vysporiadať, ktorý evidentne súvisí s Tebou (inak by Ti o ňom povedala). Čas, čas čas...
Bola už aj fáza, kedy evidentne potrebovala Tvju lásku, vtedy keď Ti volala či ju ľúbiš, atď. ... Stratené to určite nie je, nevzdávaj to. Ale to Ty koniec koncov ani nechceš.
S ňou voľačo kýve, Ty to musíš ustáť. Dúfam, že to len nie je prípad, že s ňou kýve ješitnosť a nuda a takpovediac s Tebou cvičí. Ale to snáď nie...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Vykasli sa na nu...Pockaj az ti zavola a bude sa chciet stretnut-potom jej vysvetli,ze ta taketo detinske spravanie nebavi(a mozno je este to dievca fakt dietatom,ktovie...)
A ak za neozve,tak to za vela nestoji...
Napísať odpoveď