Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
-
mastermind
VIP
ty kokoz presne takto by to povedal janko slota keby mal zase 2.5promile alkoholu v krvi... ty tomu veris?[/quote]
urcite tomu aspom trosku verim. Zda sa ti normalne ked sa na Slovensku zakladaju madarske skoly za SLOVENSKE peniaze???
A SMK je na tretom mieste. Tak musime volit stranu,ktora je proti nim!
urcite tomu aspom trosku verim. Zda sa ti normalne ked sa na Slovensku zakladaju madarske skoly za SLOVENSKE peniaze???
A SMK je na tretom mieste. Tak musime volit stranu,ktora je proti nim!
-
mastermind
VIP
Pozri: Ja viem ze im ide aj o vlastne miesta,ved to je jasne,ale komu nejde o vlastne miesta? Neoplati sa nikoho volit,ale niekto sa uz musi...mastermind napísal:s tym nesuhlasim ani ja ale volit stranu alkoholikov a mogorov? sry... staci si trosku precitat vyhlasenia slotu a belousovej a uvidis ze im ide len o vlastne miesta
-
mastermind
VIP
Suhlasim. Bohuzial tak ako posledne parlamentne volby aj nasledujuce bude sa volit mensie zlo...mastermind napísal:no ked sa riadis teoriou mensieho zla tak by si si mohol najst este trosku mensie zloco si myslis co by sa stalo keby volby vyhralo sns? co by sa dialo? pokracovalo by sa v reformach? ale prd... nic by sa nerobilo lebo tam nemaju jedneho schopneho cloveka. a za to ti rucim
-
ikovan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nehovorim ze nemas s casti pravdu ale myslim si ze v parlamente /nie vo vlade/ by mali byt jednoznacne a ked budu mat dobry program a ukazu ze maju aj ine ciele nez znicit madarov napr. ekonomicky rast svk atd a maju na to schopnych ludi tak ich podporim ale nemyslite si ze som dajaky najivny ze skocim hned na prve co zbadam dobre na sns... ja sa v politike vyznam .. tak trochamastermind napísal:no ked sa riadis teoriou mensieho zla tak by si si mohol najst este trosku mensie zloco si myslis co by sa stalo keby volby vyhralo sns? co by sa dialo? pokracovalo by sa v reformach? ale prd... nic by sa nerobilo lebo tam nemaju jedneho schopneho cloveka. a za to ti rucim
Mozno mas pravdu,ja sa tomu tak nerozumiem.mastermind napísal:no ked sa riadis teoriou mensieho zla tak by si si mohol najst este trosku mensie zloco si myslis co by sa stalo keby volby vyhralo sns? co by sa dialo? pokracovalo by sa v reformach? ale prd... nic by sa nerobilo lebo tam nemaju jedneho schopneho cloveka. a za to ti rucim
-
mastermind
VIP
ak budu mat program a schopnych ludi tak to bude o niecom inom. ale zatial tam naozaj nic take nehrozi... tato strana zije najma zo svojej tradicie.ikovan napísal:Nehovorim ze nemas s casti pravdu ale myslim si ze v parlamente /nie vo vlade/ by mali byt jednoznacne a ked budu mat dobry program a ukazu ze maju aj ine ciele nez znicit madarov napr. ekonomicky rast svk atd a maju na to schopnych ludi tak ich podporim ale nemyslite si ze som dajaky najivny ze skocim hned na prve co zbadam dobre na sns... ja sa v politike vyznam .. tak trocha
-
mastermind
VIP
Ale kde to skonci? Tam kde doteraz? Posledne parlamentne volby som volil SDKU a teraz vidim Dzurindu, ktoremu som stale veril podavat si ruku a potlapkavat po pleci Meciarovi?? Tak to uz je silna kava, toto by som si nemyslel ani v najhorsom sne, ze nas vsetkych jeho volicov takto "krasne" podrazi. Ja ta chapem co tym chces povedat, ale je tu aj druha strana mince- ZASE volit mensie zlo...mastermind napísal:podla mna je to nezodpovedost neist volit. 40 rokov tu bol komac a volit sa mohla len jedna strana. teraz ked mozte nieco do toho "povedat" tak to nevyuzijete? kazdy by mal ist volit
-
mastermind
VIP
povedz mi meno jedneho politika zo SNS ktory nieco pre slovenkso urobil. boli par rokov v parlemante takze mali prilezitost...
a este mi povedz ze slota nie je alkoholik... a belousova nie je <>. masterrr celej sns ide iba o seba. keby to tak nebolo tak by sme nemali 3-4 roky SNS a PSNS...
a bud taky laskavy a nenadavaja mi
a este mi povedz ze slota nie je alkoholik... a belousova nie je <>. masterrr celej sns ide iba o seba. keby to tak nebolo tak by sme nemali 3-4 roky SNS a PSNS...
a bud taky laskavy a nenadavaja mi