ANO
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
ANO
tak ma zaujima, co si o tom myslite, hlavne po vyjadreniach pana R v tv, ze pani Malcharek, Lintner a iny nemaju v strane co hladat, ked nevyjadrili doveru strane a osobe, na ktorej strana stoji - patrne myslel seba
Prave ti spominani ako Lintner, Malcharek a ini, ktori boli proti nemu maju byt vo veducich poyiciach strany. A Rusko nie. Ta strana nebola zalozena ani na jednej z tych veci, ktore spominas, ale je to tvoj nazor.
Pavol Rusko uz nieje predsedom ANO a dufam, ze strana voci nemu vyvodi zodpovednost a, ze ho vylucia. Ja osobne dufam, ze sa predsedom strany stane Lubomir Lintner. Zial prave dnes vecer vacsina krajskych organizacii ANO vyslovilo doveru Pavlovi Ruskovi, takze neviem ako sa to bude vyvijat dalej.
Pavol Rusko uz nieje predsedom ANO a dufam, ze strana voci nemu vyvodi zodpovednost a, ze ho vylucia. Ja osobne dufam, ze sa predsedom strany stane Lubomir Lintner. Zial prave dnes vecer vacsina krajskych organizacii ANO vyslovilo doveru Pavlovi Ruskovi, takze neviem ako sa to bude vyvijat dalej.
-
mastermind
VIP
cudujem sa mu. mal odstupit sam a zachovat si aspon posledne zvysky chrbtovej kosti... a teraz nastane situacia. robertko sa bude snazit presadit predcasne volby ale aj keby sa uskutocnili tak sa nevytvori ziadna zdrava koalicia. vidim to tak ze ANO nahradi v dnesnej koalicii HZDS...
je to v prdeli.
je to v prdeli.
Nerozumiem, ako sa vobec clovek ako Rusko mohol dostat do vysokej politiky a spolurozhodovat o chode tohto statu, nech uz maju media akukolvek moc. Ved v BA kruhoch bol uz ako riaditel TV Markiza znamy svojimi stykmi s ruskou mafiou, ktora sa po jeho neuspesnom bonzovani u exministra vnutra Pittnera, kedy sa ich chcel zbavit postavila proti nemu a skopali ho pred budovou Markizy ako psa, pocom chodil s korzetom, kedze mu dolamali rebra. Ci jeho aferky s moderatorkami, ako napr. ked ho hliadka PZ prichytita na parkovisku pri Kuchajde, ako mu vtedy este slobodna (maybe) Dalila v aute fajcila kkt atd. atd. Clovek, ktory mal otvorene styky s mafiou- doslova sa s nimi po BA predvadzal a je znamy ako nenazraty podvodnik, ktory nema v sebe ani zrnko moralky, nema v politike jednoducho co hladat. To, ze mu ide o jeho vrecko naznacovala uz skotocnost, ze zainvestoval do strany 40 mil. SKK. Kto by vrazal taketo prachy do strany bez toho, aby sa mu vratili? Nehovoriac o exministrovi hospodarstva Nemciczovi, ktoreho dal Rusko odvolat, pretoze ten uz nebol ochotny plnit Ruskove prikazy v rezorte hospodarstva. V slovenskej politke sa narobilo vela humusu, ale na to co do politiky priniesol Rusko nenachadzam slov a vobec by som sa nedivil, keby skoncil ako nebohy Ducky. Ten uz totiz dodnes so svojimi praktikami musel nasrat velmi, velmi vela ludi.
-
mastermind
VIP
-
quasimoto
Star
suhlasim, dokonca aj ludia z politiky a vlady o nom hovoria ako o mafianovi...Tomasito napísal:Nerozumiem, ako sa vobec clovek ako Rusko mohol dostat do vysokej politiky a spolurozhodovat o chode tohto statu, nech uz maju media akukolvek moc. Ved v BA kruhoch bol uz ako riaditel TV Markiza znamy svojimi stykmi s ruskou mafiou, ktora sa po jeho neuspesnom bonzovani u exministra vnutra Pittnera, kedy sa ich chcel zbavit postavila proti nemu a skopali ho pred budovou Markizy ako psa, pocom chodil s korzetom, kedze mu dolamali rebra. Ci jeho aferky s moderatorkami, ako napr. ked ho hliadka PZ prichytita na parkovisku pri Kuchajde, ako mu vtedy este slobodna (maybe) Dalila v aute fajcila kkt atd. atd. Clovek, ktory mal otvorene styky s mafiou- doslova sa s nimi po BA predvadzal a je znamy ako nenazraty podvodnik, ktory nema v sebe ani zrnko moralky, nema v politike jednoducho co hladat. To, ze mu ide o jeho vrecko naznacovala uz skotocnost, ze zainvestoval do strany 40 mil. SKK. Kto by vrazal taketo prachy do strany bez toho, aby sa mu vratili? Nehovoriac o exministrovi hospodarstva Nemciczovi, ktoreho dal Rusko odvolat, pretoze ten uz nebol ochotny plnit Ruskove prikazy v rezorte hospodarstva. V slovenskej politke sa narobilo vela humusu, ale na to co do politiky priniesol Rusko nenachadzam slov a vobec by som sa nedivil, keby skoncil ako nebohy Ducky. Ten uz totiz dodnes so svojimi praktikami musel nasrat velmi, velmi vela ludi.
a k otazke, strana ANO bola zalozena podla mna preto, lebo Rusko prahne po moci (a peniaze su uz len vedlajsi produkt)
a to,ze po jeho odvolani ziada bezdovodne aby odvolali aj zajaca a totha, je uplne detinske. Ja nemozem byt ministrom tak nebudete ani vy. V ANO nemoze mat niekto iny nazor ako predseda, lebo skor ci neskor skonci ako Nemcics
-
worman
Star
Pravdu mate ludia no pan Rusko sa dostal do politiky kvoli peniazom a teraz je s politiky von kvoli peniazom, ale ten pan ma uz netrapi najviac ma trapi kedy uz poriesia toho saska na bicykli pretoze to co je za svixu to nema obdoby, ale kto je dnes taky seriozny ze?
S tych vsetkych by sa mi pacil asi najviac Smer SD a uz zostava iba HZDS!
Si to lotry vsetci a za ich chyby pikame my a to nielen tak ze zarabame sracky ale aj tym sposobom ze splacame ich dlhy danamy!

S tych vsetkych by sa mi pacil asi najviac Smer SD a uz zostava iba HZDS!
Si to lotry vsetci a za ich chyby pikame my a to nielen tak ze zarabame sracky ale aj tym sposobom ze splacame ich dlhy danamy!
Ruskova ANO
To co Rusko robi(odvolanie svojich ministrov a odchod ANO z vlady) pripomina "po mne potopa".
-
worman
Star
Vo Svajciarsku je nezavislost takze to keby bolo na Slovensku tak by sa nam zilo omnoho lepsie a potichsie, co takemu Svajciarsku chyba nieje v EU a podla mna mu nic nechyba!djsuja napísal:Som počul, že vo Švajčiarsku je vláda nezisková.![]()
Keby to bolo aj tu, tak by sme o Ruskovi v politike nepočuli.
Ten sa tam ocitol v dôsledku svojej snahy naplniť si vrecká.
Na jeho mieste by som spravil asi niečo ako toto:
-
Kosh
King
no, podla mojho skromneho nazoru, bola strana zalozena len kvoli osobnemu obohateniu pana Ruska - vidno to na tom, ako sa obhajoval, ze neporusil zakon, a ze neodstupi len kvoli nejakemu moralnemu kodexu, ze kto ho napisal atd. uz je prec, a je to super - a vsetci vidite, ze kvoli nemu sa strana otriasa v zakladoch.
vsak uz len zaciatok tej strany bol divny - riaditel televizie si zobraz par moderatorov a ludi z markizy, zalozili stranu, a huraa do parlamentu.
teraz by to chcelo uz len odstranit ostatnych zbojnikov a mafianov, a bolo by vsetko super, ale asi by sme boli bez vlady
vsak uz len zaciatok tej strany bol divny - riaditel televizie si zobraz par moderatorov a ludi z markizy, zalozili stranu, a huraa do parlamentu.
teraz by to chcelo uz len odstranit ostatnych zbojnikov a mafianov, a bolo by vsetko super, ale asi by sme boli bez vlady
-
jurko
Light Star
Kód: Vybrať všetko
Som počul, že vo Švajčiarsku je vláda nezisková.-
mastermind
VIP
prave som pozeral spravy na TA3 a mal som dost. vedel som ze to bude divadlo ale toto? ved to je ubohe. nerozumiem Ruskovi preco neodstupil sam. na odvolanie sa ani nedostavil a este aj si mysli ze by mal ostat predsedom strany.
velmi sa mi pacil postoj ministra Zajaca, kt. si s Ruskom ani nepodal ruku a povedal co si mysli aj ked ho to zrejme bude stat miesto
velmi sa mi pacil postoj ministra Zajaca, kt. si s Ruskom ani nepodal ruku a povedal co si mysli aj ked ho to zrejme bude stat miesto
R. Zajac mi bol vzdy sympaticky.mastermind napísal:prave som pozeral spravy na TA3 a mal som dost. vedel som ze to bude divadlo ale toto? ved to je ubohe. nerozumiem Ruskovi preco neodstupil sam. na odvolanie sa ani nedostavil a este aj si mysli ze by mal ostat predsedom strany.