Problem z autoradiom - Volvo S40
Problem z autoradiom - Volvo S40
Cavte mam mensi problem z original Volvo autoradiom. Pred nedavnom fungovalo vsetko ako ma ale teraz jak keby mi ho nechcelo zapnut. Nevie niekdo co stym je? aj obrazky sem hodim
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem z autoradiom - Volvo S40
odpajal si baterku? zadaval si kod nanovo? ak este nie, vydrz, samo si ho vypyta...
Odpajal som baterku a hej pytalo to kod len neviem jak ho tam zadat a odkial ho zobrat kedze to auto mam len par dni
-
RATZINGER666
Darca
a zadaval si nieco, ked ten kod pytalo?
NIe, len som ho vypol bo som ho nevedel a potom uz nic nepytalo len to "OFF" svietilo
-
RATZINGER666
Darca
tak pockaj zo dve hodinky, malo by si to vypytat kod... zadas kod a frcis dalej...
Vdaka za radu, uz som sa zlakol ze som nieco pokazil
K
a este jedna otazka, jak mnozem ten kod ziskat? Kedze predtym som z dacim takym nemal problemy tak sa v tom nevyznam
-
RATZINGER666
Darca
napis mi typ autoradia a seriove cislo, pozriem sa, ci na to najdem kalkulacku...
Hned jak vyberem autoradio tak ti poslem udaje cez PM. A este jedna otazka, dal by sa nato radio zapojit CD menic? a ked hej moze mi pustat mp3 CDcka? Lebo si chcem nechat original radio
-
RATZINGER666
Darca
ok, budem cakat...
CD menic pojde, ale ak vsak radio nepodporuje mp3 ani teraz, menicom nic nevyriesis, jedine externym zariadenim pripojenym cez aux, napr. mp3 prehravacom, pripadne nejakym FM transmitterom...
CD menic pojde, ale ak vsak radio nepodporuje mp3 ani teraz, menicom nic nevyriesis, jedine externym zariadenim pripojenym cez aux, napr. mp3 prehravacom, pripadne nejakym FM transmitterom...
Serial uz mam ale podla toho co som cital tak mi to nejak nepomoze, musim mat nejaky e-eprom reader, rozobrat radio atd atd...........a az tak sa da vygenerovat kod alebo je tu este jedna moznost skocit do Volvo obchodu a tam zistit co a jak a kolko ma to bude stat a ked to byde drahe tak sa uz nato vykaslem a namontujem si tam moje stare radio.............esteraz diky