E52 - strašne horúca
E52 - strašne horúca
Mám Nokiu E52, a asi týždeň dozadu začala byť strašne horúca... ked ju nabíjam, ked je pripojená k PC ale aj ked je len volne položená a nič sa s ňou nerobí... chcem sa spýtať kde by mohol byť problém? Baterka či mobil?
Re: E52 - strašne horúca
Nejaký zapnutý program na pozadí? ..aktívne WIFI, BT, mobilný Internet? ..skúsil si vypnúť/zapnúť? Stará E51ka sa mi raz-za-čas bezdôvodne zohriala, ale vždy som vypol/zapol a bol na niekoľko týždňov pokoj.
Inak počas nabíjania je normálne, že sa zohreje.. (ako každý iný mobil).. podobne aj pri pripojení k PC (jednak sa nabíja a jednak ak sa využíva... ak cez ňu surfuješ, tak na nej môžeš robiť praženicu)... ale bezdôvodne sa mi ešte E52ka nikdy nezohriala.. klop-klop-klop..

Inak počas nabíjania je normálne, že sa zohreje.. (ako každý iný mobil).. podobne aj pri pripojení k PC (jednak sa nabíja a jednak ak sa využíva... ak cez ňu surfuješ, tak na nej môžeš robiť praženicu)... ale bezdôvodne sa mi ešte E52ka nikdy nezohriala.. klop-klop-klop..
absolutne nič na nej nie je zapnute, žiadna aplikacia ani BT ani WIFI aj v Offline je strašne horúca... aj baterku som dal von že nech vychladne no nepomohlo stále ho hreje
Nový firmware si skúšal? 051.018 ..už je dostupný aj cez oficiálne cesty... buď priamo z mobilu alebo cez Ovi, NSU bez potreby úpravy product kódu atď.... ...a ak ani to nepomáha, skús ho dať na reklamáciu.
...možno by stálo za to aj vyskúšať sformátovať mobil cez ten známy trojhmat, avšak tým prídeš o všetky dáta...
...možno by stálo za to aj vyskúšať sformátovať mobil cez ten známy trojhmat, avšak tým prídeš o všetky dáta...
aj FW som aktualizoval a nič stále... idem to skusiť teda resetnuť..
//autoeditácia príspevku (05 Dec 2010, 11:11)
nakoniec to bol vadný displej...
//autoeditácia príspevku (05 Dec 2010, 11:11)
nakoniec to bol vadný displej...
E52 su hrozne nepodarky 
Mozem potvrdit,.kamos ju uz mal na reklamacke,..pri hovore sa restartoval
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
takisto som ju mal a vzdy ked mi niekto zavolal alebo prezvonil sa mi pustil prehravac hudby pokial bol minimalizovany.. dokazalo to riadne vytocit 
a ešte mi ani neukazuje mena volajúcich
teda niekedy hej niekedy nie
už viem tie čísla naspamäť pomaly...
na pár minút ponoriť do studenej vody