Minecraft
-
Space5800
Medium Professional
Re: Minecraft
hej už som začal
beži tam čas aj keď to mam minimalizované? lebo sa mi zdá že už mam dlho tmu
a sa bojim isť von, za barakom je nejaké hovedo
ked das escape, tak to mas stopnute
-
Royalflush
Guru wannabe
Ako získam drevo, keď nemám sekeru? Udieral som pesťami do stromu vyše minutu a nič. 
Drevo sa dá lahko získat aj ručne, ale ak chceš sekerku bež na minecraft wikicrafting, tam máš návody na všetko. Inak zo začiatku ani mne nešlo nejak moc "kopat" ručne, neviem možno je to nejaký bug, po chvíli sa to rozbehne uvidíš.Royalflush napísal:Ako získam drevo, keď nemám sekeru? Udieral som pesťami do stromu vyše minutu a nič.
Ja ďalej budujem moje opátstvo len už na to akosi nemám tolko času
Treba drzat lave tlacidlo, ak ho pustite tak sa stav kocky resetne a treba zacat znova. Holymi rukami sa da drevo ziskat behom niekolkych sekund.
-
Royalflush
Guru wannabe
Hej, ja som klikal, nedržal. 
A ináč - skvelá hra.. jediná po dlhej dobre čo ma fakt baví.
(už mam gameplay aj s free verziou /mp/ vyše 15 hodín
)
Len teraz si chcem postaviť pec na smeltenie len neviem zohnať coal, nikde to neni.
// Taká rada - keď chcete aby vám rýchlo prešla noc, resp. aby ste mohli byť cez noc vo wine a hra vám beží dalej, tak stačí dať I a potom sa dostať do winu cez to tlačítko Windows na klávesnici, čiže nestlačíte ESC ale I aby sa otvoril inventár - hra pobeží dalej.
A ináč - skvelá hra.. jediná po dlhej dobre čo ma fakt baví.
Len teraz si chcem postaviť pec na smeltenie len neviem zohnať coal, nikde to neni.
// Taká rada - keď chcete aby vám rýchlo prešla noc, resp. aby ste mohli byť cez noc vo wine a hra vám beží dalej, tak stačí dať I a potom sa dostať do winu cez to tlačítko Windows na klávesnici, čiže nestlačíte ESC ale I aby sa otvoril inventár - hra pobeží dalej.
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Royalflush: ja zase nemozem nikde najst zeleznu rudu, uhlia mam naopak kopu
btw. Mozem skusit spravit testovaci server na vikend akurat neviem ci by to moje dslko utiahlo.
btw. Mozem skusit spravit testovaci server na vikend akurat neviem ci by to moje dslko utiahlo.
No ak si pamatam, tak moje DSLko s 512kb uploadom to nezvladalo a hraci mali lagy, ale mozes skusit, mozno to uz je nejako optimalizovane.
-
viper1993
Medium Professional
Mam spravene, napiste mi niekto s licenciou na icq nech to mozme vyskusat, ale pravdepodobne tam budu riadne lagy(zda sa ze to laguje uz v domacej sieti
).
-
Nadeo
Guru wannabe
DSLko to netaha, dobre sme si zahrali aj desiati na 2.5 mbit uploade 
-
Space5800
Medium Professional
Pri 2 hráčoch sa ako tak dá 
//screen ako dokaže tnt zničiť mapu
veľa veľa tnt a ide to hlboko až k lave 
//screen ako dokaže tnt zničiť mapu
-
viper1993
Medium Professional
Dalsie screeny z masivnej destrukcie, v dvoch hracoch to stiha aj DSLko celkom. Btw ak by sa nasiel niekto s optikou tak myslim ze na hojko server by chodilo dost ludi.
No ja optiku na internate mam, prave preto som vtedy nemal problem pustat server, ale nonstop to nebude. Ak existuje server pre linux, tak by som to mozno mohol natlacit do serverovne, ale na to je mala sanca, kedze minecraft bezi na jave a teda dost zatazuje CPU.
-
viper1993
Medium Professional
Gothar: Ide aj na linux, mohol by si skusit, viz. http://minecraft.net/download.jsp.
Ok, ked bude cas tak sa na to opytam. Inak dobre chapem, ze alpha online vam funguje tak, ze vsetky materialy mate "zadarmo" a netreba tazit rudu a rubat drevo aby ste si mohli vyrabat veci?
-
Space5800
Medium Professional
Treba treba...op si môže dať príkazom čo chce
inak to funguje ako v singli, takže pekne rubať,craftiť...
-
viper1993
Medium Professional
Ked mas OP prava tak si mozes davat veci pomocou prikazu, ak nemas tak si musis tazit a vyrabat tak isto ako v singleplayeri.
//predbehol
//predbehol
A to OP pravo sa dá ako získat ?viper1993 napísal:Ked mas OP prava tak si mozes davat veci pomocou prikazu, ak nemas tak si musis tazit a vyrabat tak isto ako v singleplayeri.
//predbehol
-
viper1993
Medium Professional
Admin servera ti ho musi dat.