FIFA 2011 - NEXT GEN

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Anem
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: FIFA 2011 - NEXT GEN

Príspevok od používateľa Anem »

típek k tomu napísal návod, či je dobrý a správny neviem , no idem to skúsiť
Čau všichni, někdo chtěl návod v češtině na tento patch: http://fifagaming.com/forums/showthread.php?t=164884 .
1.) Jděte do adresáře s hrou fifa 11, zálohujte tyto soubory: data0.big, data0.bh, data7.big, data7.bh ( obnovte pro odinstalaci patche Hybrid)
2.) Zkopírujte tyto soubory a dejte do složky s FIFA 11 HYBRID V 2.1 Easy Manual Install
3.) V této složce spuťte 2_INSTALL_HYBRID V 2.0_NO_LOD.bat a potom spusťte 4_Patch_data7_FULL Gameplay.bat
4.) Nynï zkopírujte soubory data0.big, data0.bh, data7.big, data7.bh ze složky kde máte IFA 11 HYBRID V 2.1 Easy Manual Install do adresáře ...Fifa 11/game a přepište originální soubory.
PS: Pro ,,lehkou" instalaci Lod settings: před krokem 3.) nakopírujte setting.lua do té složky a spusťte 3_INSTALL_HYBRID V 2.0+LOD.bat místo 2_INSTALL_HYBRID V 2.0_NO_LOD.bat a pak spusťte 4_Patch_data7_FULL Gameplay.bat .

Snad jsem tento návod přeložil dobře a bude vám k užitku, sám jsem tento patch zatím nezkusil, neboť nesjem doma .
luky81
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa luky81 »

caute, mám jeden velký problém, a to že mi nejde vypnúť automatické označovanie hráčov, neviete prosím ako to vyriešiť? vôbec sa mi s tým nedá plnohodnotne hrať a je to oničom ... pozeral som to v My fifa 11 -> Settings -> Controller Settings ale vyhodí len tabulku s textom "Please re-enter this menu selection using the control device that you wish to adjust." kde ide dať OK a to je všetko, vôbec sa nedostanem k tomu nastaveniu :( vopred vďaka
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Luky stiahni si patch 1.01.. potom mozes prestavit to nastavenie s tym oznacovanim... Rozbehas ten patch na stiahnutej fife :smt033 Len potom musis nanovo cracknut lebo ti to vymeni ten exe. subor
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Viem ze tu je o tom asi vela popisane a opytam sa aj ja ze ako je to s tym ovladanim ci sa to da nejak zmenit. Dakujem :)
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

tak sa nepytaj ale citaj ked vies ze je to napisane xkrat
lukas9206
Addict
Addict

No tak nieco som nasiel ale neviete poradit ako sa tam robia triky?? nieco ako v minulych fifach ked to bol shift a c
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Perfektné video, odporúčam pozrieť. (Začína to od minúty)
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Ako sa robia tie rabony na tom Sapo-vom videu, cca od 03:40 na gamepade ?
btw, ja vôbec som ešte rabonu nedal, a nieje ani v nápovede...
Vie niekto ?

// Sapo naozaj perfektné video :smt007
servopohon
Novice
Novice

Príspevok od používateľa servopohon »

zdravim prosim vas nestretol sa niekto s problemom pri hrani cez GameRanger, ide mi to len s klavesnicu , joystisk vobec nereaguje akonahle idem hrat, v nastaveniach mi ešte funguje ale pri hre už nie
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

fifa 11 na PC s gamepadom... velmi vydareny projekt... ten next gen je tam fakt citiť :) je to aj trošku náročnejšie, čo je (aspon pre mna) velkee plus... nezoberes 1 dobreho hraca a neprebehnes s nim cele ihrisko... tie krásne nahrávky, akcie :) no proste radosť hraat :) vdakabohu, od 2002jky bola fifa na PC dost prepadák...
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

dnes som konečne dohral sezónu s Hamburgom a už som sa tešil na pohár kde si zahrám s tými najlepšími, no neviem čo stalo ale hneď prvý priateľský zápas som hral asi proti supermanom ,pretože protivníci behali ako nikdy :D a tak som po 15 minútach prehrával už 0:2 tak som sa nato vykašlal a dal som kontumáciu (hra s "robotmi" ma nebavila) :D no keď som sa dostal do základného menu a pozrel som si vedení týmu tak so mal namiesto ľavého krajného obrancu s žltou bodkou hráča s oranžovou bodkou (čiže brankár) s overal nejako 985122 :D a keď chcel ísť na sestavu týmu hra mi padla. Po opätovnom spustení hry som sa ani do vedení týmu nedostal keďže mi opät padla hra a toto isté aj v druhom manažérovi za Neapol, tak som sa na to vys*al a odinštaloval som celú hru :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Hrava to niekto aj s inym ovladacom ako tym x-bovym? Ja hravam len na klasickom bez analogu a chcel by som nieco nove.. ci sa oplati kupit ten x.box alebo postaci aj nieco lacnejsie..
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Ak to chceš kúpiť LEN kvôli FIFE, tak by som to asi nekupoval. Kupovať Gamepad kvôli jednej hre je blbosť, no keby na tom hrávaš aj iné hry, tak áno.
lukas9206
Addict
Addict

Jakou kombinaciu je prihravka do predu vzduchom?
robbo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa robbo »

lob+kolmá prihrávka
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

kukiak napísal:Hrava to niekto aj s inym ovladacom ako tym x-bovym? Ja hravam len na klasickom bez analogu a chcel by som nieco nove.. ci sa oplati kupit ten x.box alebo postaci aj nieco lacnejsie..
urcite ti postaci lacnejsie, ja mam za 15€ a hrám jak pán :lol:
Majo77
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Majo77 »

chlapi mam rovnaky problem ako servopohon....proste ovladac nejde uz ked zapnem fifu a som v arene...vyberat jazyky atd ide....kedi dem hrat proti pc tak si musim prehodit klavesku do stredu a gamepad nalavo....ale ked idem hrat cez GameRanger tak nastava problem....vybrat tym mi este ide ale po spusteni hry zase stojim v arene a reaguje len klavesnica, takisto aj cez zapas...zatial som nikde nenasiel ze by to niekto vyriesil
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

logitech rumblepad 2... to naj nie len na fifu >]
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Rozmyslam ze si tuto hru kupim, tak by som sa rad opytal (zatial som hral len demo, kt. mi toho vela nepovedalo)

1. Losuju sa pred zapasom strany?

Ci je to ako v predchadzajucich dieloch, ze vzdy, ked hram doma, zacinam a naopak, ked hram von zacinaju domaci?

2. Chyruje ta hra o taktike?

Priklad: hram semifinale LM, a prvy zapas prehram vonku 0:1, doma v odvetnom zapase vyhravam 2:0, cize logicky by mali hostia viac utocit, aby dali gol a postupili na zaklade pravidla o goloch vonku. Utocia? Popripade ine strategie..

3. Mavaju postranni rozhodcovia tak ako maju? . Naposledy som hral tusim 07-cku a tam len behali po stranach, ale skutek utek

Viem ze su to len drobnosti, ale potesia..dik za nazor
Napísať odpoveď