rychlost netu
rychlost netu
akou rachlostou by mi mal ist download ked stahujem nejky film ked mam 40960kbps?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: rychlost netu
To je 40Mbit. Pri idealnych podmienkach, ze je server dobry by si mal tahat okolo 5MB/s. Ale je tam vela faktorov:
- agregacia
- server z ktoreho tahas
- konektivita tvojho providera
- agregacia
- server z ktoreho tahas
- konektivita tvojho providera
no lebo mi to taha 1.5 az 2.5 mega maximalne.. ale ked si dam speedtest tak mi to ukaze normalne ako ma byt. a taham s rapidshare premium tak tam by rychlost omedzena nemala byt
-
p4ra
Redeemer
No, ja osobne mam ucet na RS.com aj HF.com. O HF.com som tu uz co to popisal aj s par dalsimi a zistili sme, ze sa to ani zdaleka nepriblizuje tomu, co by sme mali tahat s nasimi linkami. S RS.com problem nemam. Neviem, co moze byt problem u teba. Zdielana linka? Limit zo strany providera? Tazko povedat.
ta agregacia co presne znamena? net mam na viac ps zapojeny len ked sedim iba ja za pc tak by to malo ist na plno nie ?
-
p4ra
Redeemer
V skratke.
Definície agregacia na webe:
* Pomer šírky pásma, ktorú tvoria užívatelia a šírky pásma, ktorú má ISP k dispozícii pre svojich užívateľov. Napríklad 1.000 užívateľov po 768 kbps = 768.000 kbps. Pokiaľ má ISP len 76.800 kbps je agregácia 1:10. Od tohto parametra závisí kvalita služby.
Definície agregacia na webe:
* Pomer šírky pásma, ktorú tvoria užívatelia a šírky pásma, ktorú má ISP k dispozícii pre svojich užívateľov. Napríklad 1.000 užívateľov po 768 kbps = 768.000 kbps. Pokiaľ má ISP len 76.800 kbps je agregácia 1:10. Od tohto parametra závisí kvalita služby.
na zmluve mam agregaciu 1 : 30 ale to som mal rychlost 128kbps. lebo predtym som mal rychlost okolo 3300kbps a stahovalo mi to 320 teraz mi to zvysil na 40000kbps ale stahuje max do 2,2mbs