// ale aby som nefrajeril aj ja som podal na Slovensko, ale na tikete na 0,60 €, kde bolo ďalších cca. 20 zápasov.
Stavkovanie
-
Sagittarius
Guru
Re: Stavkovanie
A kde si podal? Lebo takýmto spôsobom podporuješ skôr stávkové kancelárie ako Slovensko.
Jedine, že by to bola Fortuna, tam si podporil aj repre. 
// ale aby som nefrajeril aj ja som podal na Slovensko, ale na tikete na 0,60 €, kde bolo ďalších cca. 20 zápasov.
To je pekné, ale trocha objektivity nezaškodí, zápas skončil, ako skončil...Filipito napísal: celkom v pohode zápas, vyhráme nevyhráme, som Slovák a Slovensko podporím stále
podal som vo Fortune a bolo to na tikete dokonca za 50 centy kde som mal 10 ďalšíchSagittarius napísal:A kde si podal? Lebo takýmto spôsobom podporuješ skôr stávkové kancelárie ako Slovensko.Jedine, že by to bola Fortuna, tam si podporil aj repre.
preto ma to ano troška neserie
-
Scorpion90
King
Mozno pre vas hlupa otazka, ale ako mozte podavat tikety kde mate 5-10-20.. zapasov..
Toto som nejak nikdy nechapal
Toto som nejak nikdy nechapal
Tiež sa skôr držím tej filozofie, že 2-3 zápasy s dobrými kurzami, ale tak 100 ľudí, 100 chutí, niekto dúfa, že tam nahádže 10 tutoviek a všetko mu vyjde, sú aj také dni, ale obvykle to vždy nejaký favorit pokazí...
ako môže človeka podať 1 zápas za 300 eúr?
ako môže niekto podávať loto?
ako môže niekto okrádať ľudí?
toto som nikdy nechápal
toto som nikdy nechápal
-
Scorpion90
King
Na posledne 2 otazky ti neodpoviem, ale odpoved na tu prvu je: nechce sponzorovat stavkoveFilipito napísal:ako môže človeka podať 1 zápas za 300 eúr?
toto som nikdy nechápal
no môj sponzoring 50 centov im veľmi veľa dá.
ale taká stávka za 300 euríkov keď nevíde tak sú šťastnejší než z mojich 50 centov
ukáž nám neaký tvoj tiket so silnou výhrou
ale taká stávka za 300 euríkov keď nevíde tak sú šťastnejší než z mojich 50 centov
Podľa mňa je vždy lepšie podávať za viac a jeden zápas. Ja takto podávam tiež a myslím, že to vynáša oveľa lepšie ako 10 zápasov za menší vklad. Síce ja len klasicky za 10 alebo 20 eur na jeden zápas. Keď niečomu verím viac tak aj za viac, ale to len málo kedy.
-
Scorpion90
King
je to trochu zlozitejsie ako si myslisFilipito napísal:no môj sponzoring 50 centov im veľmi veľa dá.
tipujem pomerne malo, vacsinou robim obchody na Betfair-i. Plasmon, co tu zvykne chodit, by to mohol chapat.
Skusim to vysvetlit co mozno najjednoduchsie, aj ked pochybujem ze to padne na urodnu podu (sa mi zda, ze par stran dozadu som to uz vysvetloval, ale to je jedno)
1 zapas kurz: 1,9. Cisto matematicka pravdepodobnost ze vyhras je 52,63%
2 zapasy s kurzami 1,9 na jednom tikete. Pravdepodobnost 27,7%
atd
Tiket s 10 zapasmi s tymto kurzom bude mat pravdedobnost vyhry okolo promile. A to tu ide. A to nehovorim ze kurzy musia byt fair a mat value, aby si bol ziskovy. Ale ak to robis pre zabavu, preco nie..
-
Sagittarius
Guru
No do 1 € (možno aj viac, ale jednoducho za nižšie sumy) tipujem systémom, keby dačo a pre aj pre zábavu. Keď ozaj chcem vyhrávať dám za viac. Napr. keď mi na konte ostane euro, tak nebudem hádam dávať na 1 zápas s kurzom 2 a podobne. 
ja som prestal stávkovať, lebo vlastne keď som podal tak mi odišlo aj ten najistejší zápas, ktorý som mohol dať...Ale štve ma to, lebo keď nepodám, tak trafím aj presný výsledok...to sa mi stáva dosť často....
-
Sagittarius
Guru
Najistejší podľa teba, či podľa kurzu? 
Tiež uprednostňujem stavky za vyšší vklad, je to aj z toho dôvodu, že dnes je napr. 10 euro uplne zanedbateľný peniaz....na staru menu to bolo 300 korun, vtedy som si však rozmyslel, či tých 300 korun dam na stavky alebo si radšej niečo kupim...dnes si za 10 euro toho veľa nekúpim ak to beriem z pohľadu vysokoškoláka, pretože mne peniaze prichádzajú ale ešte rýchlejšie odchádzajú...taktiež stavky za 50 centov, euro...sú založene na veľkom množstve zápasov, kde môže každý byť iný...kdežto za väčší vklad (ja stavkujem za 10, 20 euro..podľa toho, koľko do toho môžem v tej chvíli vraziť) stavkujem výlučne SOLO tiket, teda jeden zápas, kde su dve možnosti - Vyhrám/prehrám....pri viacerých zapasoch je tých možnosti niekoľkonásobne.......Filipito napísal:no môj sponzoring 50 centov im veľmi veľa dá.
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... MK0CSS0%3D stewartov hatt-rick
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... EofxVhM%3D v tento deň mal stewart 23 rokov, to sa neodmieta
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... uthWDv0%3D tu bol chris už tri zápasy bez golu, štvrty by už bolo priveľa
mám aj iné tikety, samozrejme aj nevýherne, ale môžem povedať, že výherné dominujú pokiaľ ide o strelcov, ine stavky ani nedávam
stavkovaniu zdar !
Nejaký odborník na Extraligu ?
Pýtam sa, lebo zajtra by som chcel ísť podať po dlhšej dobe, chcem dať na Poprad a Košice...Čo vy nato ?
tak to už áno, strelcov dávať, len v tom sa musíš pohybovať troška dlhšie nie?J.O.S.E napísal:
Tiež uprednostňujem stavky za vyšší vklad, je to aj z toho dôvodu, že dnes je napr. 10 euro uplne zanedbateľný peniaz....na staru menu to bolo 300 korun, vtedy som si však rozmyslel, či tých 300 korun dam na stavky alebo si radšej niečo kupim...dnes si za 10 euro toho veľa nekúpim ak to beriem z pohľadu vysokoškoláka, pretože mne peniaze prichádzajú ale ešte rýchlejšie odchádzajú...taktiež stavky za 50 centov, euro...sú založene na veľkom množstve zápasov, kde môže každý byť iný...kdežto za väčší vklad (ja stavkujem za 10, 20 euro..podľa toho, koľko do toho môžem v tej chvíli vraziť) stavkujem výlučne SOLO tiket, teda jeden zápas, kde su dve možnosti - Vyhrám/prehrám....pri viacerých zapasoch je tých možnosti niekoľkonásobne.......ale aby som toľko nepísal odveci, tak sem hodim za posledne obdobie nejaký tiketik
![]()
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... MK0CSS0%3D stewartov hatt-rick
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... EofxVhM%3D v tento deň mal stewart 23 rokov, to sa neodmieta![]()
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... uthWDv0%3D tu bol chris už tri zápasy bez golu, štvrty by už bolo priveľa![]()
mám aj iné tikety, samozrejme aj nevýherne, ale môžem povedať, že výherné dominujú pokiaľ ide o strelcov, ine stavky ani nedávam![]()
stavkovaniu zdar !
Tak NHL sledujem od tretieho ročníka na ZŠ (mal som nejakých 8 rokov)...dá sa povedať, že po rokoch stavkovania a doslova vyhadzovania peňazí na kadejaké naivne tipy ma konečne osvietilo a začínam zúročovať to, čo ma baví...a koniec koncov nie je to nič ťažkého, stačí poznať stránky, na ktorých sú články, štatistiky, zostavy a ide to samo, niekedy sa čaka síce dlhšie ale treba si zvoliť systém aby sa vratil vklad z mnohých zápasov + určitý zisk, inak to nemá cenu 
mohol by si nám také pekné stránky aj uverejniť? 
viem že od teba asi žiadam veľa ale tak verím že ostatní to taktiež použijú
viem že od teba asi žiadam veľa ale tak verím že ostatní to taktiež použijú
Niekedy by nezaškodil ani tip na nejakého strelca. 
Však vidíš, že J.O.S.E dáva stále iba na Stewarta