Co je HDMI? Ktory CPU je naj? Zistenie vykonu PC v hrach?
Re: Co je HDMI? Ktory CPU je naj? Zistenie vykonu PC v hrach?
niaku hru...
som sa zabudol.... btw podla mna je spisovne niaku? nie?
ty si z dalekeho vychodu? 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...keď už je tu táto téma, tak sa opýtam aj ja...načo je tento konektor? Mám na novej grafike 2 a neviem na čo sú...google nepomohol...neviem ako sa volajú...
crossfire konektory, to ked chces zapojit 2 grafiky.
too many questions ...
//autoeditácia príspevku (19 Nov 2010, 21:12)
grim: sli mode?
//autoeditácia príspevku (19 Nov 2010, 21:12)
grim: sli mode?
nie, SLI pouzivaju nvidia karty.
a já reku, to bude nejká sličná envídijka ...
ako sa vola to velke s tym ventilatorom? a co je to graficka karta?
co keby si konecne zacal googlit pred tym ako sa nieco spytas, ked po hodine googlenia budes mat otazku prid, skor nie
http://www.google.sk/search?source=ig&h ... a&aq=f&oq=
http://www.google.sk/search?source=ig&h ... a&aq=f&oq=
aha takze toto forum je v podstate na nic.... vsetci sa tu nieco pytaju tak nech idu za ujom googlom nie? ale aj tak nejdu tak mi radsej odpovedz na otazku
toto je graficka karta:
http://img101.imageshack.us/img101/8657/hdmi.png
to velke je chladic procesora
http://img101.imageshack.us/img101/8657/hdmi.png
to velke je chladic procesora
Roiben napísal:aha takze toto forum je v podstate na nic.... vsetci sa tu nieco pytaju tak nech idu za ujom googlom nie? ale aj tak nejdu tak mi radsej odpovedz na otazku
nie, ale vsetkym lezu na nervy taky debilkovia ako ty...
ak mas primitivne otazky, cakaj primitivne odpovede.
ak sa ti tu nepaci.. GO FUCK YOURSELF.
ak chces o niecom diskutovat, tak sa najskor nauc zaklady spravania sa, a potom si precitaj nieco o veciach o ktorych chces diskutovat...
pokial mas nejaku retardaciu, tak je to tvoja smola, no nikto ta tu lutovat nebude takze sa tak nemusis prejavovat.
Keď má človek 9 rokov a nie práve najvyššie IQ, je úplne jedno odkiaľ je a písať bude ako róm. Aj keď neviem či v tomto prípade ide fakt o takto spomaleného človeka alebo o desného trollaFujMens napísal:ty si z dalekeho vychodu?
omg vy ste naozaj hrozny ty ked si mal 13 tak si vedel vymenovat vsetko co je v kompe a pisal si diktaty na jednotky? a myslim si ze ked ste mali vsetci 13 tak ste mali take iste otazky ako ja sa spravas Forsaken ako uplny macher ale v mojom veku si tak maximalne vedel co je to zakladna doska... a pre tych uzasnych co chcu aby som pouzival google... su my nahovno popiso ktorym nic nerozumiem a take zaklady ktore ja neviem tam nie su...
//autoeditácia príspevku (24 Nov 2010, 21:03)
docital som sa ze GHz udava pocet kmitov kolko pocitac vygeneruje a je tam aj napisane ze za jeden kmit sa spravi 1 operacia takze ked vygeneruje 200 kmitov spusti mi ten komp 200 hier? ale na jendu hru treba tich 200 operacii?
//autoeditácia príspevku (24 Nov 2010, 21:03)
docital som sa ze GHz udava pocet kmitov kolko pocitac vygeneruje a je tam aj napisane ze za jeden kmit sa spravi 1 operacia takze ked vygeneruje 200 kmitov spusti mi ten komp 200 hier? ale na jendu hru treba tich 200 operacii?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Roiben napr ja som vymenovat vsetko v kompe v 13tich nevedel, ale tie diktaty na jednotky som pisal 
:DDD sry ja som najlepsi vo fyzike a matike a diktaty absolutne neviem takysto pocitac....
//autoeditácia príspevku (24 Nov 2010, 21:27)
takze som prave dogooglil a mam par otazok graficka karta je zastrcena do Hlavnej dosky ze? a HDMI alebo DVI konektor je v graf. karte? a mozem tam zapojit viac ako jednu graficku kartu?
//autoeditácia príspevku (24 Nov 2010, 21:27)
takze som prave dogooglil a mam par otazok graficka karta je zastrcena do Hlavnej dosky ze? a HDMI alebo DVI konektor je v graf. karte? a mozem tam zapojit viac ako jednu graficku kartu?
-
javatar
Hardcore addict
ak mas na to maticnu dosku (to co ty volas hlavna) tak mozes, len porozmyslaj naco by ti to bolo (su pripady kde to treba)
a kludne sa neboj spytat a na to, ze sa vzdy najdu neaky ludia co ta budu odbijat si zvykni, bude to tak cely zivot
najskor sa pokus problem vyriesit sam (rozmyslanim a googlenim) a potom klad otazku, vzdy tu najdes niekoho kto ti odpovie
a kludne sa neboj spytat a na to, ze sa vzdy najdu neaky ludia co ta budu odbijat si zvykni, bude to tak cely zivot
najskor sa pokus problem vyriesit sam (rozmyslanim a googlenim) a potom klad otazku, vzdy tu najdes niekoho kto ti odpovie