zdravim chcel by som sa opytat ci je mozne nejakym sposobom okaslat tento anti-cheat nieco som vygooglil ale moc tomu nerozumiem ... nechcem tu odvas nadvod len sa chcem opytat ci je to mozne ....
http://board.cheat-project.com/showthread.php?t=11394
x-ray anti-cheat
Re: x-ray anti-cheat
nejdem to citat, ale ked sa najdu schopni ludia ktori sa do toho zahryznu, tak to zlomia urcite...
staci sa pozriet na rozne cracky, niektore soft.spol. davaju do ochrany pred cracknutim obrovske prachy a zatial (co viem) sa podarilo cracknut vsetko. len sa toho musia chytit spravni ludia.
staci sa pozriet na rozne cracky, niektore soft.spol. davaju do ochrany pred cracknutim obrovske prachy a zatial (co viem) sa podarilo cracknut vsetko. len sa toho musia chytit spravni ludia.
nemusim to citat....
x-ray aspon teda pri codcku sluzil na to ze zaznamenaval screenshoty kazdej strely a nasledne uploadoval na web.... a ak sa niekomu zdal oze pri rated matchy hackoval prezreli sa tieto screeny....
x-ray aspon teda pri codcku sluzil na to ze zaznamenaval screenshoty kazdej strely a nasledne uploadoval na web.... a ak sa niekomu zdal oze pri rated matchy hackoval prezreli sa tieto screeny....
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
iwin viem na co sluzi x-ray na to som sa nepytal ... pytam sa na to ci je momentalne nieco "hack" alebo nieco ine cim sa da oblbnut x-ray
a toho citania tam nemate vela ale zistil som ze je to 2 roky stare cize neaktualne
a toho citania tam nemate vela ale zistil som ze je to 2 roky stare cize neaktualne
nepisal som to tebe pisal som to tym co nevedia o co sa jedna