Alternativa k rapidu:hellshare,hotfile,upnito,share.rapid...

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Alternativa k rapidu:hellshare,hotfile,upnito,share.rapid...

Príspevok od používateľa Son-Goku »

co by ste mi na zaklade skusenosti odporucili?..urcit ktory je najlepsi sa moc asi nebude dat :) ale i tak napiste nazory..rozmyslal som nad hellshare ale niekde su koncovky com sk alebo cz.,..ked si kupim ucet tu http://www.hellshare.sk/ mozem stahovat subory koncovkou ako su http://download.cz.hellshare.com/xxxxxxxxx ???
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Alternativa k rapidu:hellshare,hotfile,upnito,share.rapid...

Príspevok od používateľa Corn Flake »

J môžeš, je to to isté. A doporučil by som ti share-rapid (ale iba formou na kredity, keď si kúpiš na 4 mesiace za 1,5€, tak ti to strašne pomaly pôjde). Počkaj si na nejakú akciu, majú aj 2 do mesiaca a kúp si za pár drobných niekoľko sto giga. Môžeš sťahovať 3 súbory naraz a min rýchlosť akú som tam mal je 2 MB/s, ináč len viac. (ale vykompenzuje sa ti to keď sťahuješ viacej súborov naraz)

//autoeditácia príspevku (21 Okt 2010 19:00)
No pozerám, že majú za 6€ 400GB, tak smelo môžeš využiť akciu :)
Son-Goku
Darca
Darca

vravis share-rapid..no videl som na lamkach ze sa to uz hojnejsie pouziva i ked mam pocit ze viac tam je na hellshare..zatial porovnam a este snad sem niekto napise
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

No ak nájdeš lepšiu cenu na hellshare... :)
Share-rapid má bezkonkurenčné ceny
pavucek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pavucek »

Share-rapid teraz zmenili politiku. Mám u nich 2700GB kredit, ale je mi to na prd platné, lebo prednedávnom mi skončilo neobmedzené sťahovanie, ktoré som si hneď aj dobil ale rýchlosť už sa nevrátila. Maximálne môžem sťahovať cca 70Kb/s a to si môžu idioti. Totiž to chcú od ľudí vymámiť čo najviac peňazí, lebo keď si zaplatíš neobmedzené sťahovanie iba na štvrť roka, tak máš minimálnu rýchlosť a keď na celý rok tak ti údajne garantujú plnú rýchlosť. Ale v cene je tam nenormálny rozdiel 1,328 eur na štvrťrok a 80 eur za celý rok, ale k tomu si ešte pripočítajte platbu za kredit..... Takže ja s nimi končím a idem do hellshare....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Urcite sa VYHNI hotfile.com. Budes VELMI sklamany. Mam predplatene na rok. Pomala rychlost. Na ostatne moc nadavat nemozem, lebo nie je na co. Nie som uploader.
Son-Goku
Darca
Darca

pavucek napísal:Share-rapid teraz zmenili politiku. Mám u nich 2700GB kredit, ale je mi to na prd platné, lebo prednedávnom mi skončilo neobmedzené sťahovanie, ktoré som si hneď aj dobil ale rýchlosť už sa nevrátila. Maximálne môžem sťahovať cca 70Kb/s a to si môžu idioti. Totiž to chcú od ľudí vymámiť čo najviac peňazí, lebo keď si zaplatíš neobmedzené sťahovanie iba na štvrť roka, tak máš minimálnu rýchlosť a keď na celý rok tak ti údajne garantujú plnú rýchlosť. Ale v cene je tam nenormálny rozdiel 1,328 eur na štvrťrok a 80 eur za celý rok, ale k tomu si ešte pripočítajte platbu za kredit..... Takže ja s nimi končím a idem do hellshare....
inac co som si vsimol tak zacina kazdemu poriadne kvapkat na karbid lebo na tu rychlost sa kazdy stazuje aj ulozto uzivatelia a neviem co sa stalo ked som siel napr na hellshare na free tak mi davalo 300 kb/s a teraz 98 a tak.snad to nieje nejaka dohoda ale co.
para a ty mas akeho providera UPC?
pavucek
Medium Star
Medium Star

No z 300 na 98 to nie je až taký rozdiel, ale ja hovorím z 40Mb/s na 70Kb/s..... a to je už rozdiel keď miesto 3 minút musím sťahovať 3 hod.....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Son-Goku, mam UPC. 60/6. Z RS.com taham vzdy full speed. Ostatne sluzby ani nevyuzivam, teda HF.com len vtedy, ked nahodou na RS.com su linky mrtve.
Son-Goku
Darca
Darca

para lebo ked si pozres tak sa hotfile zakaznici stazovali najme ti co maju UPC ze im to nejde ani youtube nenacitava rychlo a tak.
pavucek no aj je rozdiel lebo som mal film stiahnuty napr za 40-50 minuta teraz skoro 2 hodky.inac aj mne sa ten hellshare zdal byt dobry vela linkov je nanho uz teraz
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Son-Goku.. hotfile nie je problémový len v UPC.. napr. ja mám košický antik a podobne.. 4 linky súčasne dám ťahať a ide to cca +/- 1MB/s dokopy.. pre porovnanie z RS mi to ide 6-8MB/s.. čo sa týka uploadu, je to ešte horšie, ešte nikdy mi nešiel na hotfile rýchlejšie upload ako 400kB/s... a podobné skúsenosti mám aj s fileserve. Bohužiaľ chodím na stránky, kde začal dominovať hotfile, preto som si ho aj keď nechtiac minulý týždeň predsa len predĺžil.. myslím na polroka.. predsa len sa mi nechce každú hodinu zadávať captcha kódy.. (jDownloader ich akosi nezvláda)

Ale už seriózne uvažujem aj o hellshare, ak hľadám niečo na lamkách, je tam takmer stále niečo z tohto serveru.

A čo sa týka rýchlosti downloadu, veľmi dobre mi šľape netload.in, avšak na neho uploaduje dosť málo ľudí.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Son-Goku, ako pisal brm. Ja nemam problemy s nicim inym, len s HF.com. YouTube, RS.com, filedude.com (pouzivam na Installous pre iPhone) atd. mi ide perfektne. Vsetko na max. co da moja linka, len HF.com nejako blbne. Ja uz som na lamky zanevrel, co sa tyka downloadu aj uploadu. Chalani uploaduju vela na mne nic nehovoriace servery a je tam toho malo, vela sa bonzuje a vela nekvalitnych uploadov. Preto taham takmer 90% z WAREZ-BB.
Son-Goku
Darca
Darca

ked som maval ucet na rapide tak tam bol stahovaci program ma aj hellshare nieco take?
pavucek
Medium Star
Medium Star

Práve že to je u Hellshare problém, že nemá žiadny download manager a ani iné ho nepodporujú..... už som skúšal asi 5....
iWin
Light Professional
Light Professional

ktory filehosting

Príspevok od používateľa iWin »

Ktorý filehhosting sa teraz najviac oplati? hlavne z hladiska mnozstva... teda ktory je najviac vyuzivany?
Zda sa mi ze RS akosi upada ale mozno sa mylim
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: ktory filehosting

Príspevok od používateľa krankenwagen »

podla mna fileserve, hotfile, doplnte ma..
brm
Darca
Darca

Re: ktory filehosting

Príspevok od používateľa brm »

iWin.. závisí, z ktorých stránok hlavne ťaháš.. ak zo zahraničných, tak tam prevláda spomínaný hotfile, fileserve... ak zo slovenských/českých, tam zase väčšinou hellshare, share-rapid, upnito... avšak všade to môže byť inak. Závisí, v ktorých internetových končinách sa Ty pohybuješ....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

iWin, na najvacsom warezovom fore na svete su najviac pouzivane: RS.com, HF.com, FS.com a MU.com.
Zamknuté