slaby reproduktor
bateria ( ako u každeho smartphonu )
dost ludi sa nanho stažovalo ale teraz do orangu prišli po dlhšej dobe zase DHD tak možno to už bude ta lepšia varka kde nebude problem s krytkami baterie a simky
doteraz som mal len nejake telefony za 1€ takže to neboli žiadne výhry a preto neviem či premna velky displej 4,3 je
to je len take zhrnutie ako si nejako predstavujem tento smartphone a mam nato aj nejake otázky :
1. oplati sa kupovat takyto phone studentovy strednej školy ? využijem ho ? strašme ma láka je pekny ale zas nechcem vyhodit celu vyplatu ktoru som zarobil (530€) len nato aby som po mesiaci zistil ze volat a smskovat možem aj z mojej nokie 6300
-samozrejme viem ze čo sa snim da všetko robit ale mi to pride super tak na mesiac sa hrabania a stahovania blbosti ---- ako to bolo u vas alebo je ? stale sa snim hrate nenudí vas po čase ?
2. internet v mobile nebude čo je dost podstatna vec pre smartphone nie ? samozrejme doma aj v škole mam wifi a ked som v meste tak nejaka kaviaren neni problem
3. bojim sa dotykovej klavesnice ? skušal som cez nu písat na kamaratovom samsungu nvm čo to bol za typ no a prišlo mi to take .hm ... proste nebolo to zle ale qwerty klavesnica mi pride lepšia ale vraj to je iba o zvyku ze som mal roky qwerty tlačitka a teraz niečo nove a že po mesiaci to bude uplne pohoda pisat smsky a tak
4. ako tam funguje GPS ? je možne tam stiahnut z netu nejaku piratsku verziu ? alebo si musim kupiť original navigaciu ? kedže ta vstavana tam je len na 30 dni čo som sa dočital
5. ako som písal baterka je slaba čo je u smartphonoch klasika ale dufam ze vydrži aspon den ? teda ak mam rano vstat ist do školy v škole posurfovat nejaku pol hodinku az hodinku nejakych 10 min telefonatu rano v buse 20 min nejaka mp3 v sluchatkach a poobede ked pojdem domov aby mi pipala baterka ze je vybyta tak nato kašlem ..je my jasne ze ked sa snim budem vkuse hrat tak mi baterka nevydrži ani pol dna ale proste pri nejakom jemnom využivani by som bol rad keby vydržala aspon ten den ....myslim že každu noc ho dat nabýkať už problem neni
6.dočital som sa že ked fotite tak u tohoto týpu je fotak divny vtom ze ked sa ludia trochu hýbu nedokaze to fotak alebo teda mobil pekne zaostrit alebo zachitit a všetko je to rozmazané ? čo je natom pravdy ?
Ako vravim takyto phone budem mat ak si ho teda kupim prvý krat a preto su moje otazky možno primitivne ale ako som vravel ak som mal cele 2 mesiace makat aby som si zato kupil nejaky riadny mobil tak nech už zato aj stojí
vopred dakujem ak niekto odpíše , poprípade doplnim aj nejake otázky čo ma časom napadnu alebo som teraz zabudol