Need for Speed: Hot Pursuit Race
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Need for Speed: Hot Pursuit Race
ziadny hlupy tuning ale aspon ofarbit som si chcel po svojom /british racing green a 2 zlte pasiky/
strasne sa mi pacilo v shifte ako sa dalo malovat a vseliako vysperkovat auto
strasne sa mi pacilo v shifte ako sa dalo malovat a vseliako vysperkovat auto
Boha chlapci povedzte mi ze je to pecka, lebo je to na ceste ku mne. Nieze ma pri tom zas vyj*be ako pri CoD:BO, to uz si fakt hodim opratku.
pokiaľ sa ti páči arkádové závodenie tak sa ti to bude páčiť 
Mne sa to tiež páči. Po dlhom čase NFS, ktoré ma baví. Jediná vec, ktorá ma se*e, je tá, že mi to seká. Čo sa dalo som nastavil na low, no rozlíšenie si na 800x600 nedám. To radšej budem hrať s lagmi na 1024x768
Ale zasa tá grafika nie je bohvieaká, tak mi to mohlo ísť lepšie 
nj optimalizacia nic moc. Nwm je to taka hra, ze zatacat sa normalne ani neda, zatacku bez driftu ani neprejdes, nieco ako na mobiloch, auto sa da do boku a ides, auta len dostavas, menit sa da len farba.
Ale nechapem, preco tam neni klasicka nahanacka s policajtami.
Ale nechapem, preco tam neni klasicka nahanacka s policajtami.
-
hornblower
Light Professional
Neje to plynule ani pri 50fps proste su useky kde to zacne nepatrne trhat /medzi 40-50fps/ a nepomoze ti ani znizit detajly.
Auta sa chovaju asi ako v nfs2, customizacia ziadna len farby. Zrkadlo vyzera trapne. Ziadny kokpit /wtf/. Trasenie kamerou ked prechadzas po hrbolatom terene. Destrukcny model je len efekt aj to slaby /keby to bolo ako vo flatout 2/
Ale na druhu stranu strasne krasne vyzera mokra cesta, preteky v noci su tiez fajn. Okolite auta su normalne znacky /nie len nejake no name krabicky/ -dodge ram, chevy cobalt, porsche cayene, rozne audi ...
Jedina vec co to dviha zo sraciek je hot pursuit zavod s vyuzitim roznych zbrani.
Podla mna sa tam dalo este kopu veci doladit a mohla to byt super gamesa. Na kvalite jej zraza slendriansky pristup ku detajlom.
Mohlo to vyzerat nejako takto jazdny model a kokpit z TDU + customizacia zo Shiftu + destrukcny model z Flatout 2 + grafika a hot pursuit z NFSHP a bolo by to dokonale.
Nechapem jak tomu mozu davat 8-9/10.
Auta sa chovaju asi ako v nfs2, customizacia ziadna len farby. Zrkadlo vyzera trapne. Ziadny kokpit /wtf/. Trasenie kamerou ked prechadzas po hrbolatom terene. Destrukcny model je len efekt aj to slaby /keby to bolo ako vo flatout 2/
Ale na druhu stranu strasne krasne vyzera mokra cesta, preteky v noci su tiez fajn. Okolite auta su normalne znacky /nie len nejake no name krabicky/ -dodge ram, chevy cobalt, porsche cayene, rozne audi ...
Jedina vec co to dviha zo sraciek je hot pursuit zavod s vyuzitim roznych zbrani.
Podla mna sa tam dalo este kopu veci doladit a mohla to byt super gamesa. Na kvalite jej zraza slendriansky pristup ku detajlom.
Mohlo to vyzerat nejako takto jazdny model a kokpit z TDU + customizacia zo Shiftu + destrukcny model z Flatout 2 + grafika a hot pursuit z NFSHP a bolo by to dokonale.
Nechapem jak tomu mozu davat 8-9/10.
-
lekoklatik
VIP
Tak som si to zapol asi tak na pol hodinu. Avšak k samotnému hraniu som sa dostal až po 25minútach.
Verím len, že keď si to zapnem znovu, budem môcť tie zbytočné "videonávody" zrušiť a rovno sa budem môcť pustiť na trať.
Jediné čo zatiaľ hodnotím na trati, je už spomínané zatáčanie, kde pri ťuknutí do ručnej brzdy zvrtne ako na ľade a pri 2x ťuknutiach robím hodiny.
Zatiaľ som sklamaný a jediné za čo by som dal peniaze, je multiplayer, ktorý môže byť zábavný.
//nepochopil si o čo som písal...
Verím len, že keď si to zapnem znovu, budem môcť tie zbytočné "videonávody" zrušiť a rovno sa budem môcť pustiť na trať.
Jediné čo zatiaľ hodnotím na trati, je už spomínané zatáčanie, kde pri ťuknutí do ručnej brzdy zvrtne ako na ľade a pri 2x ťuknutiach robím hodiny.
Zatiaľ som sklamaný a jediné za čo by som dal peniaze, je multiplayer, ktorý môže byť zábavný.
//nepochopil si o čo som písal...
Treba vypnúť firewall pre NFS. Potom budeš pokračovať po spustení tam, kde si naposledy skončil. Ja som na to pred prvým spustením zabudol a druhý krát som musel čakať a hrať odznova.lekoklatik napísal:Tak som si to zapol asi tak na pol hodinu. Avšak k samotnému hraniu som sa dostal až po 25minútach.
mno, tak som to dohral. teda prešiel všetky trate. síce mi hra píše, že mám prejdené 65%, ale získavať prejdené kilometre v šmyku sa mi nechce 
celkový dojem je viac než dobrý. hra ma bavila, po grafickej stránke mi chýbal AA. páčilo sa mi rôzne počasie a denná doba. som sa raz čudoval na nočnej trati, že je tam málo svetla a ani som poriadne nevidel, kade som išiel. potom mi trklo, že mám vypnuté svetlá
pre mňa je tých 8/10 akurát 
posledný závod na 70 km je fajny
celkový dojem je viac než dobrý. hra ma bavila, po grafickej stránke mi chýbal AA. páčilo sa mi rôzne počasie a denná doba. som sa raz čudoval na nočnej trati, že je tam málo svetla a ani som poriadne nevidel, kade som išiel. potom mi trklo, že mám vypnuté svetlá
posledný závod na 70 km je fajny
ide vam to NFS ked mate 64bit win 7 ??? lebo mne to pise ze musim mat 32bit aby to slo 
-
hojko
Site Admin
xetreme: Ano, mam Win7 64bit a ziadny problem.
-
p4ra
Redeemer
Napodobne, ako hojko. Windows 7 x64, ziadny problem.
-
Andr3w
Light Professional
super hra, konecne sa aspon ako tak vratila NFS seria po tych nepodarkoch co boli po NFSU2, grafika paradna a hlavne hratelnost, u mne je to prekvapenie a velke
Hrajem to uz druhy den, mam nieco prejdene ale stale som sa nedostal k ziadnej customizacii ani k tuningu... Bude sa to dat casom alebo to bude az dokonca take nudne? (takmer po kazdom preteku nove auto a menit sa da len farba)
-
JeffHardyy
Light Professional
hm vraj tuning tam vôbec nieje
-
goldenshit
Medium Expert
tuning ani customizacia tam vobec nejsuAdry napísal:Hrajem to uz druhy den, mam nieco prejdene ale stale som sa nedostal k ziadnej customizacii ani k tuningu... Bude sa to dat casom alebo to bude az dokonca take nudne? (takmer po kazdom preteku nove auto a menit sa da len farba)
-
p4ra
Redeemer
Vdaka Bohu, ze tam nie je ziadny tuning. Tuto hru by to len pokazilo.
-
easton
Professional
presne tak ziaden tunning, takto to je ovela zaujimavejsie, a hra je vyborna po grafickej stranke sa mi to vlemi paci, a hlavne ked je mokra trat, je to velmi realisticky spracovane
) napodobne 8/10 
no mohol to spravit spon Black Box, aspon by to nemalo ovladanie jak nwm co, sak to hraje aj moja mensia sestra
. Uplne na prd. ze sa neda zatact normalne, inak ako bez smyku to nejde. Ale ako taka zabavka 1/2 race vecer sa to da. 6/10 umna.
-
DAMON88
Professional
takisto mám 64bit W7 a ide to...
Gangy : ja moc arkády nemusím ale toto NFS ma baví
BTW mne nič v tej hre netrhá FPS netuˇ´sim kolko mám ale hrám to na 1920x1080
Gangy : ja moc arkády nemusím ale toto NFS ma baví
BTW mne nič v tej hre netrhá FPS netuˇ´sim kolko mám ale hrám to na 1920x1080