Mne sa to hra perfektne.
Call of Duty 7: Black Ops
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Call of Duty 7: Black Ops
nebud trapny, nebolo to myslene tak ze lamim a netriafam ani kkt, ide o to ze vidim ze to sekalo na mojom PC aj pred tym a seka to aj teraz.
Nie kazdy ma v kompe 4 jadrove cpu...
Mne ten patch pridal par fps. Pohybuje sa to cele plynulejsie ale sekanie pretrvava a este to sem tam stale zalaguje.
-
Miroslav111
Novice
ja si idem dnes nainstalovat cod 5 a mislim si ze je dos ppc tak nevjem akovy ale mne sa pacy 
-
Corn Flake
Guru wannabe
No choď k očnému, lebo toto je téma o Black Ops a medzitým sa zastav v škole!
-
Sphinx
Addict
mne akurat zacala hra len tak odseba pocas MP zamrzat a uz jedine pomoze alt+ctlr+del .... shit.. nasrat a rozmazat
/pred tym "patchom" nic obcas lag ale inak pohoda i5-750,4gbram,hd 4850
/pred tym "patchom" nic obcas lag ale inak pohoda i5-750,4gbram,hd 4850
To si robia srandu? Po takej dobe pride tento "akoze-patch"? Dpc uz fakt zacinam stracat trpezlivost.
Neviem, ja som to mal teraz prvykrat pustene, FPSky pohoda, pingy takisto .. so ziadnymi lagmi ci sekmi som sa zatial nestretol .. masina i5 750, 4GB RAM a GTX275
-
xH4wK
Ja tiez nechapem ... pretoze odkedy som hru instalol nemal som ziadny problem...
Je fakt ze nemam nejaky slaby komp... ale pride mi divne ze kolko ludi ma trable a mne od zaciatku absolutne nic :O
Inak dnes mi zase slo
:D //obrázky do prílohy
Je fakt ze nemam nejaky slaby komp... ale pride mi divne ze kolko ludi ma trable a mne od zaciatku absolutne nic :O
Inak dnes mi zase slo
Tí pri**baný bu***nti z Treyarchu to nemyslia vážne. Včera vyšiel FPS a lag fix a hra ide ešte horšie. Ja nemám problém s výkonom a FPS. Hra ide krásne, reakcia na kill je ihneď, lagy žiadne. no hra sa stále ŠKLBE! Už neviem ako inak to popísať, stretnem napr. nepriatela, a len kvoli tomu že hra šklbne, ho nemôžem zastreliť. Pritom ramky mam 4GB DDR2 1066Mhz....
Som sa mohol za tie peniaze radšej 2 týždne voziť na aute...
Som sa mohol za tie peniaze radšej 2 týždne voziť na aute...
Zda sa mi ze oni tam maju na PC verziu len jedneho cloveka, ktory robi vsetko. Ma na starosti komunitu, "opravuje hru" atd...
Mne hra ide v pohode.
AMD Phenom 9550 Quad-Core 2.20GHz
ATI HD 5870 1GB DDR5
4GB DDR2
AMD Phenom 9550 Quad-Core 2.20GHz
ATI HD 5870 1GB DDR5
4GB DDR2
-
Daggertail
Light Professional
mne sa zase zasekne hra hned po intre k prvej misii, prvykrat mi vypisalo directx encountered unreacoverable eror a hra sa este dala cez procesy vypnut, no na dalsie pokusy som to musel restartovat
. ked som tak pozeral na steam forach tak niesom ani zdaleka sam s tymto problemom
Mozte sa pochvalit ze ake mate levely
Vcera som dosiahol lvl50, tak som zacal s prestige-om. Ked som hraval CoD4 a to som este vtedy hraval kazdy den tak mi levelovanie zabralo viacej casu. Toto hrajem zatial len druhy tyzden a v podstate len cez vikendy a uz som ziskal 50-ku.
Tie zlate zbrane vyzeraju luxusne takze idem po lvl15 prestige.
Vcera som dosiahol lvl50, tak som zacal s prestige-om. Ked som hraval CoD4 a to som este vtedy hraval kazdy den tak mi levelovanie zabralo viacej casu. Toto hrajem zatial len druhy tyzden a v podstate len cez vikendy a uz som ziskal 50-ku.
Tie zlate zbrane vyzeraju luxusne takze idem po lvl15 prestige.
-
Andrew007
Guru wannabe
Momentalne mam lvl39. Rochedo pridaj si ma na steame : andrew007 . + Mam jednu otazku ohladom theateru. Nahral som si v my file share videa + som ich aj renderoval a nechal publikovat. Doteraz na offic. stranke kde sa nachadta theater profil pc hraci nemohli publikovat svoje videa ale uz to asi vyriesili. Tak jednoducho si dam pc profil, prihlasim sa do steamu a neukaze mi ziadne videa. V hre v my file shire sa mi zobrazuju ale v thetaer profilu si ich neviem publikovat priamo na youtube lebo mi ich nedetektuje, mal nekto podobny problem ? 
Chalani, su aj ludia ktory maju priemerny PC ako ja 5770 OC, phenom x6, 4 GB RAM, a ide im to inak ako uplne defaultne? Mne kolega hovoril ze jeho kamos ma podobny PC ako ja len slabsi procak ale ze mu to normalne ide na plne detaily. Tak by som chcel vedet ci to ide tak spomalene kazdemu alebo len niektorym ktory maju priemerny PC. DAKUJEM.
-
Daggertail
Light Professional
no to mas dost dobry pc az na tu grafiku
,no a samozrejme by ti to malo ist na max, skus nainstalovat patch, ten by mohol pomoct
A tak viem ze to neni bohvie co ale aj ked sa ten patch automaticky stiahol cez steam tak to nic neriesilo tak neviem stale to musim hrat na 1024*768 ci kolko a na defaultnych detailoch inak to ide spomalene.
No ja ma Intel Q9450 2,6 /OC 3,6/,4Gb RAM,2x 5870 crossfire a na MP 160-180 FPS.Vsetko bolo bez problemov,ale po druhom patchi sa mi objavili lagy,raz za cas spravi toto-ked niekoho stretnem,stlacim spust...LAAAG....a uz som dole
!
Nemá niekto skúsenosti s týmto?
a neviete, ako to vyriešiť?
a neviete, ako to vyriešiť?