Chybné hlásenia - POMOC

Informácie o software, ankety...
kubo_07
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Chybné hlásenia - POMOC

Príspevok od používateľa kubo_07 »

Potreboval by som pomôcť s vyriešením tohto problému: Ak zapnem počítač, vyhodí mi tieto hlásenia ktoré sú na obrázku... Niekedy mi nechce spustiť ani inštaláciu antivírusu.. a ak mi ju aj spustí, nikdy ho nedoinštalujem... vždycky píše "Ke zpracování tohoto příkazu není k dispozici dostatečná přidelená kvóta" Je tu niekto, kto mi s tým vedel pomôcť .. a hlane niekto kto by bol ochotný mi to vysvetliť??? vopred ĎAKUJEM :)
Prílohy
Toto hlásenie mi zobrazí vždy po spustení PC
Toto hlásenie mi zobrazí vždy po spustení PC
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Chybné hlásenia - POMOC

Príspevok od používateľa hojko »

Kvota by mohla suvisiet s obmedzenymi pravami uzivatela na pocitaci, pripadne s nastavenim samotnej kvoty miesta na disku. Ak pouzivas administratorsky ucet a nedovodi ti nainstalovat antivirus, tak si myslim, ze to moze byt kludne virus, spyware ci malware, ktory ti to blokuje. Treba to skusit nainstalovat v nudzovom rezime.
kubo_07
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kubo_07 »

Ok... tak ja to teda skusim.. myslel som ze preinstalujem Windows ale oskusam najprv tvoju radu... a ako sa da prestavit kvota?? vedel by si mi s tym pomoct??

DIKES PEKNE :):):) Vytvoril som noveho uzivatela cez nudzovy rezim a nainstaloval antivirak :)) Teraz to odvirim a nemusim preinstalovat windows :):):) VELMI SI MI POMOHOL :)) este raz velkee DAKUJEM :))
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kvota sa nastavuje vo vlastnostiach adresara, takze klikni napriklad na disk C a daj si vlastnosti, tam najdes kvoty. Alebo skus tiez uzivatelske ucty v ovladacom panely.
Napísať odpoveď