splynovac protol nemam

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

splynovac protol nemam

Príspevok od používateľa gego »

chcel by som sa spytat ked na aute skoncil nejaky protokol o kontrole splynovaca , co stoji jeho nove vybavenie , a co sa stane ked si aj tak taknem plyn a budem na neho jazdit a prinajhorsom ma capnu floydi nejaka pokuta ? citam hladam kazdy si pise svoje cize uz vobec neviem co a ako

http://m.sme.sk/diskusie/1390595/1/

http://forum.autobazar.eu/kupa-auta-uz- ... 27848.html

z toho co som precital si teoreticky myslim ze aj ked protokol o skuske splynovaca skoncil v 10/2010 tak si mozem taknut plyn a flojdi mi aj tak nic nemozu , prosim o potvrdenie alebo vyvedenie s omylu
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: splynovac protol nemam

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hmm revizia by na plyne spravena byt mala, otazne je kolko policajtov bude zaujimat ...
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Protokol k splynovacu flojdov v mojom pripade nikdy nezaujimal. Na auta sa robila obnova protokolov vzdy pred TK, sposobom 20€ do vrecka peciatka na papier :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Kedysi to bolo tak, že revíziu plynového zariadenia si musel vykonať každý rok u plynára s licenciou. Niekedy začiatkom roka sa to zrušilo a tuto reviziu by ti mali vykonať v rámci TK.
Odo mňa to policajti vo väčšine prípadov pýtali, raz sa mi stalo, že som ten protokol nemal u seba a chceli mi vziať papiere. Nakoniec sa to ukecalo, keďže som šiel zo sestrinej svatby o pol 4 rano a potreboval som ísť z BA do TT a policajti mali rozum.
Taká zaujímavosť. Kamarát ma feldu na LPG, zastavili ho zelení a pýtali protokol. On, že ho nemá lebo po novom ho už netreba a policajti iba sprosto pozerali, pokrčili plecami a už to nepýtali.

//Ak máš platnú STK, tak aj tak nepotrebuješ ten papier, lebo oficialne je to v ramci STK. Teda ak ti LPG zariadenie nesplňuje požiadavky, nedostaneš STK a auto nemôže na cestu, hoci nejdeš na LPG ale na benzín.
Napísať odpoveď