Žiarovky
Žiarovky
Ak by som si dal tieto žiarovky do feldy:
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=1
bol by nejaký problém s policajtami či nie?!
Majú modrý nádych, nie sú žlté a ani biele... Máte nekto nejaké skúsenosti s týmto?! V podstate sú to predpísané žiarovky - H4, 60 / 55 Watt akurát, že maju svietivosť do modra.
Ďakujem.
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=1
bol by nejaký problém s policajtami či nie?!
Majú modrý nádych, nie sú žlté a ani biele... Máte nekto nejaké skúsenosti s týmto?! V podstate sú to predpísané žiarovky - H4, 60 / 55 Watt akurát, že maju svietivosť do modra.
Ďakujem.
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Žiarovky
pochybujem, ze su homologovane na normalnu premavku...
na felde ta mozno aj buzerovat budu, kedze felda je auto do ktoreho sa nemontovali xenony ani ziadne podobne modrejsie ziarovky
a koniec koncov v dazdi v noci s nimi asi uvidis velke hovno, takze by som sam pre svoju bezpecnost na to radsej kaslal a kupil biele
vyzera to sice pekne, ale sam nemam ani ledky nad SPZ, aby sa nahodou niaky policajt nemal coho chytit a dal mi pokoja
na felde ta mozno aj buzerovat budu, kedze felda je auto do ktoreho sa nemontovali xenony ani ziadne podobne modrejsie ziarovky
a koniec koncov v dazdi v noci s nimi asi uvidis velke hovno, takze by som sam pre svoju bezpecnost na to radsej kaslal a kupil biele
vyzera to sice pekne, ale sam nemam ani ledky nad SPZ, aby sa nahodou niaky policajt nemal coho chytit a dal mi pokoja
Čítam už asi druhú hodinku na internete o tom... Tie „úplne modré“ žiarovky sú zakázané. Povolené by boli len tie, ktoré svietia len nádychom modrej – teda nie je celá žiarovka modrá, zafarbená je len predná časť – hlavica.
Ešte mám volať s bratrancom (robí dopraváka) čo mi on nato povie ako to (ne)pokutujú...
Ešte mám volať s bratrancom (robí dopraváka) čo mi on nato povie ako to (ne)pokutujú...
-
PAuLi3
Darca
naco chces silou mocou take tuzing modre ziarovky? Auto ti to uz aj tak neskrasli, tak tam kup radsej poraidne, nech sa ti to nedodr*ka, ja ti osobne mozem odporucit tieto autoomega, mam ich na aute uz nejaky ten cas, svietia pekne na bielo, obrysovky modre, resp. ked neches taky peniaz na ne dat, tak skus osram nightbreaker, tusim do 10€ vyjdu...
-
RATZINGER666
Darca
co sa Ti stane, ak tam das normalne homologizovane ziarovky?? ... okrem toho, tem o ziarovkach je tu uz dost...
ja by som na feldu nedaval ani biele
toboz nie 20eurove...
Inac k tym modrym,.. ja som ich mal 2 tyzdne na aute a nikdy viac,.. ono svetlo je pekne domodra ale na tlmenych nevidis na ceste skoro nic,..este v meste ako tak lebo povacsine svietia lampy ale mimo mesta, katastrofa,...este myslim mam jednu paru neotvorenu v garazi
Keby mi nahodou jedna vyhorela aby som mal nahradnu haha
Keby mi nahodou jedna vyhorela aby som mal nahradnu haha
-
RATZINGER666
Darca
Acer01: ... to este pockaj, kym poprsi, to uz je uplna katastrofa 
Ratzinger to mas pravdu... odvtedy pouzivam Nightbreakery z nimi som nadmieru spokojny...

-
RATZINGER666
Darca
... ja tak isto
akurat su trosku drahsie, ale mam auto s malickymi parabolami a naozaj ich potrebujem... a v dialkovych mam napchate 120W a chystam sa este na pridavne dialkove reflektory namiesto hmloviek...
Ja mam H4 a para ma vysla na 17eur... pridavne dialkace som chcel dat aj ja ale nejak som od toho upustil kedze som chcel dat take uzke aby mi vosli do naraznika pod spz ale jedna stala 40e tak som kaslal na to,...
-
Grim
Darca
...ty máš tiež tico?...RATZINGER666 napísal:... ja tak istoakurat su trosku drahsie, ale mam auto s malickymi parabolami a naozaj ich potrebujem... a v dialkovych mam napchate 120W a chystam sa este na pridavne dialkove reflektory namiesto hmloviek...
-
RATZINGER666
Darca
Acer01: ja mam na miestach pre hmlovky diery riadne, a kdesi som nasiel foto modelu, ako mam ja, s podobnymi pridavnymi parabolami, a bolo vyzeralo to naozaj velmi dobre... tak som zmeral, objednal... ...a objednal som velke
tak mam teraz trosku problemy s montazou, ale chcem to este pred zimou dokoncit... potom sa snad pochvalim, ak sa podari...
grim: mam este mensie paraboly, ako ma tico
dokaz:
fuu, ale mu to tico slape :
grim: mam este mensie paraboly, ako ma tico
dokaz:
fuu, ale mu to tico slape :
Ratzinger mas mazdu??? Inac ja v narazniku nemam ani diery na original pridavne svetla
tak prieto som ich chcel supnut do volneho priestoru
-
RATZINGER666
Darca
jj, 323F BA
http://www.hojko.com/post1101942.html#p1101942
ty mas co, ze tam nie je predpriprava na hmlovky?
ty mas co, ze tam nie je predpriprava na hmlovky?
Ja mam primeru,. je to starsi rocnik (91) zakladna vybava....sa mi podarilo vygooglit jeden obrazok kde su pridavne svetla domontovane na tom mieste ako som och chcel dat aj ja,... 
- Prílohy
-
- Nissan.jpg (25.73 KiB) 1216 zobrazení
-
RATZINGER666
Darca
a keby si ich tam dopasoval na miesto, kam sa montuju hmlovky?
Tam by som musel rezat do naraznika,lebo to je v jednom kuse,.. nieje tam krytka atd a to uz radsej by som kupil druhy naraznik,kde su original vyrezy,kupil original hmlovky na vraku a tie dal dosadil.. ale skor by sa mi pozdavala prva moznost dat ich ku SPZ ako na fotke...
-
RATZINGER666
Darca
to tolko vyrezes, robi sa to bezne... pekne to zbrusis a hotovo
a svetla tam mozes dopasovat aj ine, nie len hmlovky...