nokia x6 alebo se vivaz

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
punky
Light Expert
Light Expert

nokia x6 alebo se vivaz

Príspevok od používateľa punky »

Cawte pred tyzdnom mi skoncil pausal a idem si zobrat novy mobil... no neviem sa rozhodnut medzi nokiou X6 a sony ericson vivaz. poradte a ak niekto mate tieto mobili tak prosim napiste ci su funkcne atd.... pocul som ze X6 ma slaby cpu aj ramku :(
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: nokia x6 alebo se vivaz

Príspevok od používateľa Zaxman »

nemal som ani jeden stých fonov ale určite by som x6 nebral
http://www.youtube.com/watch?v=9Q64IXlYB8o 1:15 taka vôla ako u nejakeho chine mobile a čo nevidim o par sekund dalej on aj je vyrobeny v číne :P ....ale nebral by som ho kvoli tej vôli nie kvoli tomu ze je vyrobeny v chine
punky
Light Expert
Light Expert

no on na videu ma prototyp pred finalnou verziou a prototypy nokia vyraba v cine finalna verzia je vyrobena v madarsku (ako kazda nokia) tie medzere na nokiackych dotykovkach su fakt velke to je pravda.. no co som pozeral ine recenzie tak taketo medzery na mobile neboli.. na mojej starej 5530 sa tiez objavili az po pade :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja neviem, mne sa ten Symbian zda v provnani s iOS ako za trest... ale kamos ma vivaz, aj ked zo zadu to vyzera divne, ale pre mna ako iPhonistu to ma dost maly display a treba do toho vratat perom ta kradsej ten ako Nokiu. tato konkretne vyzera IMO vizualne dost zle...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nemožeš porovnavať tutu cenovu kategoriu a predraženym ufonom
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Kakofón stojí 3-6x toľko, len hlupák by to porovnával. Btw. obidva telefóny sú na nič, siahol by som po HTC Ekvivalente, resp. si priplatil na HTC Desire, alebo niečo podobné.
punky
Light Expert
Light Expert

no HTC desire nieje zly a je za dobru cenu v t-mobile + ked je teraz zlava 50 eur na mobili :D a su nan dobre aplikacie,hry ? a serie ma ze je dost velky :( :smt033
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Sú naň 100% lepšie apps a hry ako na aviváž a X6 :) ale nie sú naň tak premakané hry ako na kakofón.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

čo je však myslim ze len otázka času lebo android napreduje dost rýchlo v porovnani s iOS toho za svoj čas na trhu dokázal viac ako iOS ciže ak nepolavy tak sa mu určite ochvilu vyrovna a časom možno bude aj lepši ale nehovor hop kym nepreskočiš
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

To je samozrejmé, ja dokonca dúfam že Android vymaže iPhone úplne z histórie, je len otázne či to spraví marketing googlu, alebo nejaká záhadná epidémia vyvraždí všetky apple ovce...:D
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

To, ze iPhone ma Rage, pripravovane UT3 engine hry a celkovo prednost pri vyvoji aplikacii nema spolocne takmer nic s podielom na trhu. Dovody su uuuuuplne inde. Takze aj keby mal Android ciste teoreticky 2 nasobok marketshare iPhonu, tak to s AppStorom ani nepohne, ceteris paribus ofc.
Ako dokaz staci fakt, ze Android ma na najdolezitejsom trhu (USA) vacsi podiel a dokonca aj kriticke USA-only aplikacie sa vyvyjaju najskor na iPhone, namatkovo: Netflix, Tivo, Hulu a pod.

Aj napriek tomu vsak suhlasim s tym, ze urcite si dosetri na Android pripadne si kup jeden z lacnejsich (HTC Wildfire, LG Optimus), ako Symbian. Ten je uz jednou nohou v hrobe, uz aj Nokia si uvedomuje, ze treba nasadzovat Meego.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

stopa z tohto fora som si všimol ze asi ufona maš a všade si tvrdo a nasilu tlačiš svoj nazor ze ufon je naj mob. takže sa tu stebou ani nejdem hádat a robiť zbytočne OT nato su tu ine temy popripade SZ

takže HTC Wildfire by som nebral ked ti ide o hry tak stým rozlišením by si mal problemi ....ak neni problem došetriť peniaze na htc desire bolo by to super ....

ani taky htc legend neni zlý aj ked mne sa ta jeho brada nepáči
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Ano, stary dobry argument ad hominem, ked nemas co povedat tak nehovor radsej nic.
Navyse ja sa ani nechcem hadat. Nemusim, to co som napisal su obycajne nevyvratitelne udaje zatial co ty pises iba subjektivne dohady.
Android ma vacsi rast/marketshare? Jasne, je to potvrdene na kazdej druhej stranke.
Existuju na Android Netflix/Hulu/Tivo? Nie, mozes si to kuknut sam.
Tak kde sa tu da hadat? Ziaden flamewar nehrozi ak si teda netrufas ist proti faktom, co bude dost hlupe.

Navyse nie ja som zacal s touto temou, len vas opravujem, lebo splietate somariny.

A btw: pochopitelne ze presadzujem iPhone ako subjektivne naj mobil, je to zakazane? Mam upierat to, ze som s tym mobilom spokojny omnoho viac ako s konkurenciou? Zaujimave...

guess.whoo: pochopitelne, ze som sa ozval, bavia sa tu dvaja co o tom vedia gulove, tak ich treba poopravit :wink:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

som cakal ze sa ozves Stopa :D
ja by som si spomedzi nich vybral vivaz, alebo keby to nemusel byt ani jeden z nich tak urcite nieco s androidom
punky
Light Expert
Light Expert

a co taka NOKIA E52 ? tiez sa mi nezda byt zla len dost ludi pise ze zamrza a ma problem so SW :D no ak nezoberiem x6 abo vivaz urcite htc desire,alebo E52
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tak stých troch ja by som bral e52 ale zas ak by som mal na výber e52 vs htc desire tak jednoznačne HTC
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

E52 je pre konzervatívnych ľudí čo nemajú radi dotykáče - má všetky funkcie dobrého smartfónu, ale má menší display a zle sa na nej behá po nete, HTC Desire je fajn, ale ten dotyk, neviem sa cez to prekusnúť. E52 som mal pol roka, HTC Desire mám pár mesiacov...
punky
Light Expert
Light Expert

a ako je to u obidvoch s funkciou ? nezamrza ta E52 ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Trochu áno...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer