Neviem sa zaľúbiť + mnoho ďaľšieho

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
susko8
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Neviem sa zaľúbiť + mnoho ďaľšieho

Príspevok od používateľa susko8 »

Mám 14 rokov,práve som sa dostal do takej ,,lepšej,, školy a už dlhšie mám taký problém.. Zaľúbil som sa raz a trvalo to dobrých päť rokov čo som dotyčnú nemohol pustiť s hlavy. (áno viem že máte show že som decko a že to bola decká láska) A s tým ,,šťastným,, dievčaťom sa začali ľady hýbať až v siedmom ročníku (teraz som deviatak ale som na gymply) a to dopadlo tak že som sa na nič nezmohol a teraz som s ňou vôbec neni v kontakte a od minulého roka pomaly,ale isto odchádza s mojich myšlienok(je to asi rok a štvrť). No teraz som na tom gymply.. Sme v triede 9 chalani a 22 dievčat (bolo by si s čoho vyberať) no je to so mnou zlé. Prvá vec nedokážem sa zamilovať.. je to asi hlúpe že to píšem ,,len,, po roku. Druhá vec je že ani je nejak zvlášť nepútam pozornosť. Proste niesom žiadny Casanova. Som škaredý :cry: :roll: :D a mám takú dosť uletenú povahu. Zásobujem celú triedu triedu svojimi ,, vtipnými hláškami,, a to je tak všetko a niekedy sa chovám ako strašné decko.. (ako keby som nebol :D ). A štve ma jedna vec mám tam spolužiakov typu ofinka modré oči a všetky ženské nsú s nich paf.. A keď počúvam tie reči veď im ide len o :dedko: :wooow: verím že ste pochopili :D :D áno zas máme len 14 , ale veď aj vy ste boli v tomto veku. Poraďte mi prosím aspoň čo mám robiť !! Ako si mám zlepšiť si imidž alebo ako mám dievčatá zaujať vlastnými prednosťami.. Verím že keď sa po mne nejaké dievča začne viac pozerať zaľúbim sa :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Neviem sa zaľúbiť + mnoho ďaľšieho

Príspevok od používateľa javatar »

chces radu? neries baby a uzivaj si mladost... ono to pride potom samo... ja viem ze hormony sa prejavuju ale proste neries...
kym budes dost vyspely budovat neaky vztah este utecie vela casu, tak proste rob co ta bavi a rozvijaj svoje talenty a bud rad ze nie si zalubeny (to by si potom nic ine nerobil len mal hlavu v oblakoch)

a spoluziaci typu ofinka modre oci tiez nech ta netrapia, pozornost si nevyzaduj nasilu, to by malo len opacny efekt
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

sa na nich vykasli a tych co spominas co maju ofinku typnem si vsetci hravaju futbal ze?ty zacni pracovat radsej na sebe..radsej sa uc vzdelavaj citaj, baby ti do zivota aj tak prachy do ruk nenasypu nejaky extra uzitok z nich nebudes mat.a to ze pustas vtipy ak sa smeju to znamena ze si dobry bavic a mozu si mysliet ze je s tebou sranda preto by si ani nemusel byt odstrceny alebo co.a este to ze sa nevies buchnut do inej to mame chapat tak ze este stale na hentu myslis?tak si najdi iny objekt lasky :lol:
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

javatar: uzivat mladost a bez bab? to sa ma spamatat v 25ke ked budu chciet baby od neho trvaly vztah? ... a on bude mat svoju prvu babu a rovno na cely zivot?... urcite podla mna ked ma 14 nech si vyskusa ake to je chodit z babou co to vyzaduje atd... ak nieje blby tak do zivota mu to len pomoze
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

mizuno napísal:javatar: uzivat mladost a bez bab? to sa ma spamatat v 25ke ked budu chciet baby od neho trvaly vztah? ... a on bude mat svoju prvu babu a rovno na cely zivot?... urcite podla mna ked ma 14 nech si vyskusa ake to je chodit z babou co to vyzaduje atd... ak nieje blby tak do zivota mu to len pomoze
baby neries = nic nesil, nechod s niekym len aby si s niekym chodil, nik mu nehovori aby sa od nich drzal cim dalej
mizuno
Medium Star
Medium Star

ked si napisal neries baby a uzivaj si mladost si myslel ako keby ze riesit baby je somarina... mozno som zle pochopil
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

mizuno napísal:ked si napisal neries baby a uzivaj si mladost si myslel ako keby ze riesit baby je somarina... mozno som zle pochopil
no myslel som riesit nasilu,ok pohoda, uz neriesme :D, editnem si post
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Son goku prave oni nehraju futbal a ja hravam :D vsimni si avatar.. diky no budem to musiet riesit neriesenim :)
jesko93
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jesko93 »

Inač,aj mňa seru tí s dlhými vlasmi :D
Son-Goku
Darca
Darca

susko8 napísal:Son goku prave oni nehraju futbal a ja hravam :D vsimni si avatar.. diky no budem to musiet riesit neriesenim :)
mas casu dost raz dajaka pride
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Chalani ti dobre radia, súhlasím s tým, že to všetko ešte len príde. Áno, sú typy, ktoré už v 14tich majú za sebou ti vzťahy, prežili "najväčšiu lásku", s ktorou sa prechádzali po obchodnom centre a vydržalo im to mesiac. Ak si dobrý bavič, tak určite máš čo ponúknuť- humor a zábavu vždy ocenia. Ofinka možno zaujme, ale s tou sa baba ani neporozpráva, ani nezabaví a nebude len s ňou chodiť von. :wink:
mizuno
Medium Star
Medium Star

podla mna by mohol skusit aj tie 2tyzdnove vztahy :) ved ma 14 a nema co stratit :) mozno len peniaze :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mizuno napísal:podla mna by mohol skusit aj tie 2tyzdnove vztahy :) ved ma 14 a nema co stratit :) mozno len peniaze :D
aby na ne potom zanevrel? A v 14 hlásal múdrosti že baby sú kravy a už nikdy žiadnu nechce lebo mu vždy len zlomia srdce? Radšej nie, javatar tu dával najlepšie riešenie. Netreba mať za každú cenu vzťah. A ak príde, netreba sa mu brániť.
mizuno
Medium Star
Medium Star

no ved vsak ja nehovorim ze nech ma za kazdu cenu ale nech sa tomu nebrani
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no veď dvojtýždňové vzťahy mi prídu ako vzťah za každú cenu :)
mizuno
Medium Star
Medium Star

tam ide o to ze 14rocnym vztahy vydrzia v priemere tak 2 tyzdne preto som tak povedal :D cize moze mat taky napr raz za pol roka :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Oceňujem, že si sebakritický. Spolu s Tvojim vtipom (ako píšeš o tých hláškach) to pre Teba vytvára do budúcnosti dobrý predpoklad. Zdôrazňujem však, že do budúcnosti. V súčasnosti sa radšej fakt venuj tomu, čo Ťa baví a nechaj sa svoje rovesníčky zaoberať modrookými ofinkami a Justinom Bieberom... Vôbec sa netráp myšlienkami alá: "všetci už s niekym chodia, len ja nie..." chodia spolu akurát tak do miestneho nákupneho centra otŕčať sa, že sa za ruky držia. Z môjho pohľadu v 14tich rokoch môžu vzniknúť maximálne tak sympatie a náklonnosť. No človek ešte na lásku nie je vyzretý (ani z ďaleka). Neber to v zlom, je to skrátka tak, neskôr uvidíš sám.
Vzťahov a dievčat si ešte užiješ, neboj sa nič. :wink:
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Son-Goku napísal: mas casu dost raz dajaka pride
Správny prístup, toho sa treba držať.

... A jedného rána zistí, že má 40 a vedľa v posteli leží jeho pes.
Son-Goku
Darca
Darca

no musi sa snazit aj on ak nechce takyto scenar
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

krista ked som mal ja 14 rokov svoj cas som travil na ihrisku s loptou a kamosmi a nerisil som nastrocne frndy. Chlape proste rob to co si robil doteraz a casom to dojde. a okrem toho dnesne nastrocne baby su tupe ako bagandza co tak niekedy pocujem tie reci. a na margo toho prispevku v ktorom mu naznacujes ze v 40tke bude sam.....WTF? Brain ON please....ved ma len 14!!!
Napísať odpoveď