rychlost tahanie
rychlost tahanie
kolko je prosim vas 2000 kbps keby to chceme preratat na rychlost downloadu?
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: rychlost tahanie
asi 240 kb/s
dik..viete mi odporucit nejaky rychli net za prijatelnu cenu? ide hlavne o down a aj up..
stacia nazvy ja si uz overim ci je mozne to zriadit alebo nie
ja poznam
t com
slovanet
kinet
fibernet
stacia nazvy ja si uz overim ci je mozne to zriadit alebo nie
ja poznam
t com
slovanet
kinet
fibernet
este UPC a optika od orange(fibernet)
//sorry ten fibernet som si nevsimol ze uz tam mas
//sorry ten fibernet som si nevsimol ze uz tam mas
este jedna otazka, na kolko by ma vyslo take odstupenie od zmluvy v t come? ak sa to vlastne da, ide o turbo2 internet
proste nie som spokojny s ich sluzbami
proste nie som spokojny s ich sluzbami
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Myslim ze odstupenie od zmluvy nieje realne riesenie. Ja som tiez nedopatrenim uviazol na turbo2 na dalsie dva roky 
Ako prvizorne riesenie som si za jednorazovy poplatok 6e dal zvysit upload kedze sa casto pripajam na svoj PC zvonku.
Kazdopadne podmienky na odstupenie od zmluvy by mali byt zakotvene v samotnej zmluve. Treba sa premoct a precitat si ju.
Ako prvizorne riesenie som si za jednorazovy poplatok 6e dal zvysit upload kedze sa casto pripajam na svoj PC zvonku.
Kazdopadne podmienky na odstupenie od zmluvy by mali byt zakotvene v samotnej zmluve. Treba sa premoct a precitat si ju.
Ako písal Deafboy zmluvnú pokutu máš napísanú v zmluve.
Podľa tarify T-COM by to malo byť pri 12 mes. viazanosti: 82,98€ a pri 18 mesačnej viazanosti: 116,11€
Ak máš okrem internetu aj magio TV tak: 299€
Podľa tarify T-COM by to malo byť pri 12 mes. viazanosti: 82,98€ a pri 18 mesačnej viazanosti: 116,11€
Ak máš okrem internetu aj magio TV tak: 299€
takze sa mi to neoplati rusit zmluvu, no upload som si dal pred tyzdnom zvysit za jednorazovu cenu 2 eura a zatial mam prd od nich, da sa nejako aj download zvysit? pripadne zvysit download na urok uploadu?
zrusenie zmluvy s pripojenim na internet , 250euro