Neco pro zacatecnika
-
jonathan.davis.com
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Neco pro zacatecnika
Jsem v tomhle naprosty zacatecnik a zajimalo by mne, jakou distribuci byste mi doporucili. Neco s cim bych se naucil pracovat a co by mne hned na zacatku neodradilo 
-
jonathan.davis.com
Light Professional
-
jonathan.davis.com
Light Professional
-
q-parser
Professional
njn, kedysi som mal k dispozicii Red Hat 7 (tusim) a bolo mi z neho zle. Uz len ta instalacia ma odradila. Hold, novsie verzie mozu byt na tom lepsie.jonathan.davis.com napísal:Panove, diky za rady. Jdu ted vyzkouset Red Hat, ktery mam k dispozici. Pokud mi nesedne tak vyzkousim neco z vasich doporuceni.
suhlasim so sv3stka, ja som zaciatocnik, vyskusal som uz viacero distribucii a najlahsi linux je podla mna Suse, mal som aj Mandrivu ale ta mi robila stale problemy, v Suse vsetko vyriesis cez YAST.sv3stka napísal:Na prechod je dobry Mandrake, resp. Mandriva teraz... Ja mam Suse 9.3 ten je sice komercny ale da sa stiahnut v pohode a na zaciatok tiez super!
-
jonathan.davis.com
Light Professional
-
sevens
Light Expert
ja som popri win nahodil ubuntu (breezy 5.10 beta) a na linux lamu som spokojny
instalacia vpohode a bezproblemove rozbehanie hardwaru s ovladacmi ktore boli uz v instalacke
aj wifi kartu (Dlink DWL 520+ , ma to texas inst. cipset) mi naslo samo a bezproblemova konfiguracia wifi siete
ako linux rookie vrelo doporucujem
instalacia vpohode a bezproblemove rozbehanie hardwaru s ovladacmi ktore boli uz v instalacke
aj wifi kartu (Dlink DWL 520+ , ma to texas inst. cipset) mi naslo samo a bezproblemova konfiguracia wifi siete
ako linux rookie vrelo doporucujem
Aj ja by som potreboval poradit.
Mam rozdeleny disk na 2 particie, jedna ntfs a druha fat 32. Ntfs je na disku prve a fat32 druhe (neviem ci chapete co hovorim, lebo ani ja moc nie
- jednoducho, win98 by som nemohol nahodit, pretoze win98 vyzaduje aby bola jeho particia (fat32) na prvom mieste disku) a toto sa chcem spitat:
Linux nevyzaduje nieco podobne ako win98, ze ta jeho particia musi byt prva? Mozem ho teda nainstalovat aj na particiu ktora je na druhom mieste disku?
vopred thx
Mam rozdeleny disk na 2 particie, jedna ntfs a druha fat 32. Ntfs je na disku prve a fat32 druhe (neviem ci chapete co hovorim, lebo ani ja moc nie
Linux nevyzaduje nieco podobne ako win98, ze ta jeho particia musi byt prva? Mozem ho teda nainstalovat aj na particiu ktora je na druhom mieste disku?
vopred thx