Starcraft 2
Re: Starcraft 2
Neviete co znamena tato hlaska ? :
An error occurred starting StarCraft II. Please try again. ???
Nejak mi to nechce pustit..hmmm
An error occurred starting StarCraft II. Please try again. ???
Nejak mi to nechce pustit..hmmm
blbo opatchované
Neviete niekto prosim Vas ci sa da neorigo kopia hry hrat po nete?
(mam namysli napr cez Hamachi)
k+
k+
tusim zo sc2 bola uplne odstranena moznost LAN (ako to je v jednicke alebo w3).
táto hra sa dá hrať len po nete?
Presne tak. Inak Demo co vypustili je celkom fajn, odporucam 
lebo niekto spomínal, že to má aj SP kampaň
SP kampan to ma, s origoskou no problemo. Ak mas stahovaneho tiez sa da zahrat SP, aj skirmish s AI je celkom slusny.
po spustení hry vždy odo mňa pýta prihlásenie na Battle.net. nešlo by to bez toho?
-
JeffHardyy
Light Professional
robil si ako bolo v návode?...prekopírovať update.bat a zložku updates,updatetnuť hru a potom prekopčiť ostatne veci a ide to...odskušane to mám
nejde to
V pripade, ze mate tento problem s updateom: „There is no patch file to apply“
-> otvorte v notepade „update.bat“ a v tretom riadku „cd support“ prepiste na „cd updates“.
mne pomohlo
-> otvorte v notepade „update.bat“ a v tretom riadku „cd support“ prepiste na „cd updates“.
mne pomohlo
Existuje este trailer kde protosska flotila znicila asi tri terranske battlecruiser a potom celu planetu? Lebo uz dost dlho hladam a nikde to nemozem najst.
Nema niekto Guest Pass navyse?
Dik
Ja som si staol full hru ale mam taky problem ze zapnem hru a mi naskoci,žebi som sa prihlasil ale ten učet si musim zrobit na battle.net a tam si musim ešte tu hru zaregistrovat pls pomoste mi chcem hrat singlplayer
-
lekoklatik
VIP
siki tu sa warez nerieši.
dohral som misiu za Protossov, kde bolo treba ochrániť aj nejaký ich archív, a zabiť 1500Zergov. len neviem, či bola táto misia za Protossov posledná, alebo nie, lebo včera som omylom vymazal uloženú pozíciu. vedel by mi niekto poradiť?
http://kotaku.com/#!5794590/our-first-l ... next-month
už sa to blíži
Pre istotu
Pre istotu
Spoiler
čo si myslíte o tomto dieli?Bude Valerian Mengsk taký istý tako otecko
.Aspoň si myslím ,že všetky špinavosti sa úkažu tu.Inak som si všimol ,že je napísane "Pozrieme na osud Kerigenovej a roja" (Niesom si na 100% istý ,ale tuším) je možné ,že niektoré misie budeme paralelné z Wing of Liberty a potom vs Raynor
a snad sa stretneme so Samirom Duranom
The update was cancelled.
The patch "Tool.Win.1631\pc-tools-hdfiles\StarCraft II.exe" could not be applied. (MD5 mismatch: expected 0x367E91CE685AC1738973A248831024CA, actual 0x42F560DFDB22418A6AC25883AF8FB9BA.)(PTCApply_BSDiff failed.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate::PTCApply)
Naskakuje mi to vzdy ked sa snazim nainstalovat patch. Preco?
The patch "Tool.Win.1631\pc-tools-hdfiles\StarCraft II.exe" could not be applied. (MD5 mismatch: expected 0x367E91CE685AC1738973A248831024CA, actual 0x42F560DFDB22418A6AC25883AF8FB9BA.)(PTCApply_BSDiff failed.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate::PTCApply)
Naskakuje mi to vzdy ked sa snazim nainstalovat patch. Preco?