Vplyv známok zo SŠ na prijatie na VŠ
Vplyv známok zo SŠ na prijatie na VŠ
Ako je to so známkami na vysvedčeniach na stred.školách? Berú na ne VŠ ohľad alebo nie?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vplyv známok zo SŠ na prijatie na VŠ
záleží od školy, neurčuje to žiaden zákon. Väčšinou sa ale za známky dávajú bonusové body k prijímačkam
myslim ze uz ked robis prjimacky, tak je to jedno, pokial ta nevzali bez prijimaciek tak na znamkach povacsinou nezalezi(na nasej skole sa urcite na znamky neprihliadalo)
Aká škola, ak smiem vedieť?markus napísal:myslim ze uz ked robis prjimacky, tak je to jedno, pokial ta nevzali bez prijimaciek tak na znamkach povacsinou nezalezi(na nasej skole sa urcite na znamky neprihliadalo)
technicka univerzita kosice
Na TUKE je skor vediet, na ktoru fakultu chodis. Kedze napr FEI pozera len na znamky a ziadne prijimacky nerobi. 
to je zaujimave kedze ja som prave na FEI robil prijimacky(a na strojarine to bolo rovnako)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak potom asi záleží aj od roka, aký je záujem a pod. To len potvrdzuje čo som napísal v prvom príspevku, že je vec školy ako sa rozhodne či bude na známky prihliadať alebo nie
však TUKE robí aj druhé kolá, ale záleží to od školy, ale ak máš vedomosti, a známky na prd tak ti to môže byť jedno, spravíš a ideš a potom známky už nikoho netrápia
ja by som skor vyberal nahodnym vyberom ako podla znamok. vysledok je ten isty a je to jednoduchsie.