Uz druhy hdd
Uz druhy hdd
Zdravim neviete kde moze byt chyba ked mi behom polroka odisiel uz druhy hdd v nb?prvy disk mi fungoval no z nicoho nic som ho uz nezapol a zamrzlo to pri verifying dmi pool data.druhy sucasny to iste akurat mi pre zmenu ostane iba cierna obrazovka pri startovani a nespusti sa
neviete cim to moze byt? (hp pavilion dv5 1160ec)
Re: Uz druhy hdd
odpovedal si si tym co mas na konci v zatvorke...
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ked uz HDD tak Western Digital . Ked tam vrazis instalacne CD Windowsu a nabootujes ho pise ti nieco ?
sharky- myslim ze to bude nejaky konkretnejsi problem nie zvalit to vsetko na znacku.pritom HP je jedna z najlepsich co sa tyka nb, a toto je dv5 ne chybova rada dv6..
asterix- obidva disky su, teda boli, WD
asterix- obidva disky su, teda boli, WD
-
hrban
Addict
pokiaľ viem dv3 a dv5 boli najkazovejšie z kazových a celkovo pavillion sú nanič notebooky
ja ho mam uz 3 rok a doteraz s nim nebolo absolutne nic takze oznacit ho za nanic notebook nemozem..a to je jedno teraz aj tak aka to je znacka, potrebujem vediet cim to je ze odisiel druhy ci len nahoda alebo daka chyba v elektronike.
asterix-nabootujem normalne,len disk ma vela zlych sektorov tak uz nan nenainstalujem nic.ale nejake veci som cez slax vytiahol
asterix-nabootujem normalne,len disk ma vela zlych sektorov tak uz nan nenainstalujem nic.ale nejake veci som cez slax vytiahol
-
Deafboy
Darca
Rychle riesenie problemu je zainvestovat do kvalitneho disku, no moze sa to v pripade chyby notebooku financne vypomstit. Dlhe a nudne riesenie je servis. Pripadne sa zamysli nad tym co mozno robis zle... nieje jednoducho zmagnetizovany? Nenosis s nim v taske predmety co by mu mohli uskodit?
Co sa Pavilionov tyka, osobne nemam skusenost no poujem odvsadial negativne zazitky.
Co sa Pavilionov tyka, osobne nemam skusenost no poujem odvsadial negativne zazitky.
deafboy - no nic ine mi neostava iba kupit novy disk.zmagnetizovany urcite nie, nb prenasam 2x do tyzdna tak tym by to asi tiez nemalo byt. Ake predmety mozu uskodit internemu disku v nb?
-
p4ra
Redeemer
mulatt, musim sa sklamat ohladom tvojich dojmov, ze HP je jednym z naj na notebooky. Robil sa prieskum, HP patri na 1. mieste medzi najkazovejsie notebooky. Sam som pre HP pracoval niekolko rokov a vymenil niekolko modelov. Mozem potvrdit, ze je to skutocne tak. Mal som aj jeden vlastny model, tiez isiel kadelahsie. Ak chces kvalitny notebook a mas trosicku penazi, tak je to Lenovo ThinkPad seria, IBM ThinkPad seria, Dell, Acer (ano, podla poslednych testov boli vyhlasene za jedny z najlepsich), ASUS, pripadne, ked mas este trosku viac penazi, tak MacBook od Apple.
-
hrban
Addict
čo sa týka asusov tak tam sú dva druhy, nezničiteľné a dobré 
kamošovi na stavbe prešli po asuse fúrikom, notebook sa zlomil tam kde je ten plošák čo sa stará o osvetlenie obrazovky (kúsok nad pántom) opravili to tak, že do neho fukli 3 samorezky z jednej strany, 3 z druhej (dokonca dve boli také, že prešli durch)
dnes má ten NB 9 rokov (6 po tej nehode) a ešte ide
ja mám tiež asus a človek by povedal, že keď zapnutý zíde po 40 schodoch, že disk odíde ale je bez vadných sektorov, iba trochu ošúchaný, pády na tvrdú mramorovú dlážku ani nerátam
ale zas kamarátka mala tiež asus a bol v oprave na 3 deň ako ho dostala (neviem či vadný kúsok od výroby, či nejaká slabšia rada)
čiže čo sa týka asusov tak ani jedno krivé slovo nemôžem ja povedať, čo som videl, že dokážu prežiť
kamošovi na stavbe prešli po asuse fúrikom, notebook sa zlomil tam kde je ten plošák čo sa stará o osvetlenie obrazovky (kúsok nad pántom) opravili to tak, že do neho fukli 3 samorezky z jednej strany, 3 z druhej (dokonca dve boli také, že prešli durch)
dnes má ten NB 9 rokov (6 po tej nehode) a ešte ide
ja mám tiež asus a človek by povedal, že keď zapnutý zíde po 40 schodoch, že disk odíde ale je bez vadných sektorov, iba trochu ošúchaný, pády na tvrdú mramorovú dlážku ani nerátam
ale zas kamarátka mala tiež asus a bol v oprave na 3 deň ako ho dostala (neviem či vadný kúsok od výroby, či nejaká slabšia rada)
čiže čo sa týka asusov tak ani jedno krivé slovo nemôžem ja povedať, čo som videl, že dokážu prežiť
-
Deafboy
Darca
p4ra: s tymi Acermi by som to neprehanal. Acer by som podla vlastnych skusenosti radsej pouzival vyhradne ako prenosny ohrievac nez ako notebook 
-
p4ra
Redeemer
Deafboy, ja by som zase tvrdil opak. V minule firme sme mali ich najdrahsie modely. S kludom a presvedcenim mozem povedat, ze to boli jedny z najlepsich notebookov, s akymi som mal moznost pracovat. Nie najlepsie, ale jedny z naj.