Veľkosť príloh mailu
Veľkosť príloh mailu
Ahojte. Potrebujem vedieť, aká je max. veľkosť príloh e_mailu, aby to server odoslal. Jedná sa o gmail.com, zoznam.sk, azet.sk, centrum.sk. Gmail mi neodošle prílohu 9,2 MB. THX
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Veľkosť príloh mailu
Tak napr. Ked to posielas z azet na azet tak ti odosle velku prilohu . Ale ked posielas z azet napr. na zoznam tak tam to je len 15 MB sa mi zda . Nahravanie prilohy neviem ked sa jedna o par obrazkov tak to odosli v prilohe ale ak ide o nieco co ma nad 15 MB tak to nahraj na nejaky fileserver napr. www.leteckaposta.cz a jednoducho do emailu napis link . To ti odosle urcite 
gmail má 25 MB
-
caesar1987
Addict
gmail neodosiela exe subory tak moze byt chyba tam.
Gmail a ani azet mi nechce odoslať prílohu .wmv (azet vypisuje veľkú prílohu, hoci príloha má 9,2 MB. Jediné, čo mi ju odoslalo, bol centrum. Neviem však, prečo mi centrum neprijíma správy. Odoslať správu ide, ale prijať nepríjme.
zabal to a odosli cez gmail.
Ja som chcel preposlať doručený e_mail, ktorý som dostal na gmail. Príloha bola .wmv. Prijal som e_mail bez problémov, ale preposlať to už nešlo.
-
asterix3691
Medium Star
Mozem sa ta nieco opytat ? Preco to robis takto a nie tak ako som pisal v prvom prispevku . Jednoducho ten subor uploadni na nejaky fileserver a do emailu daj link . Je to rychlejsie , niesu problemi z odosielanim a je to praktickejsie . Nechapem preco to robis takymto primrznutym spôsobom
Keď to je video súbor hoď ho na youtube, označ ho ako nezaradené (uvidí ho len ten kto bude mať link) a link pošli v maily.
Mne len ide o to, že niekto mi pošle mail takto veľký a ja ho už nemôžem z gmailu odoslať. Chcem len vedieť, akú veľkosť mailu prenesú servery, pretože nie je pravda to, čo uvádzajú (pr.: azet 15MB a neodošle 9 MB). Niektoré servery to ani neuvádzajú a preto som sa na to
opýtal, až má niekto s tým skúsenosti. Upnúť na iný server a poslať link sa mi zdá zdĺhavejšie, pretože upnutie trvá nejakú tú dobu.
opýtal, až má niekto s tým skúsenosti. Upnúť na iný server a poslať link sa mi zdá zdĺhavejšie, pretože upnutie trvá nejakú tú dobu.
-
asterix3691
Medium Star
upnutie na server kde mas email trva tak isto ako keby si ho uploadoval na nejaky fileserver . No mas to o nieco dlhsie a to asi o 5 sekund kym natukas straku napr. leteckaposta.cz 
Zatiaľ mi každý radil, za čo ďakujem, ale nedozvedel som sa odpoveď na moju otázku, koľko MB prenášajú jednotlivé servery na jeden e_mail pri odosielaní pošty (gmail, azet, zoznam, centrum).