Daewoo Kalos 1.2 S LPG

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
uNreal_saTch^
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Daewoo Kalos 1.2 S LPG

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

Chcem sa spytat na Vas nazor ohladom kupy tohto auta.

http://daewoo-kalos.autobazar.eu/12-s-- ... 89371.html

Auto by malo sluzit ako zenske denne priblizovadlo medzi BA a Lozornom (30km).
Zajtra ho idem dat skontrolovat do servisu, cize pripada do uvahy iba ked bude v 100% stave. Bazar mi da nan pol roka zaruky. Som vdacny za pozitivne aj negativne nazory.
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Re: Daewoo Kalos 1.2 S LPG

pretoze ma LPG, cize jazdenie za polovicnu cenu a nachadza sa blizko servisu, kde poznam ludi, ktori to budu pozerat a mozem sa na ich posudok spolahnut. myslis ze to nie je dobra cena vzhladom na pohon auta?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

aha, cize LPG je priamo poziadavka...

no, co sa tyka slovenskych bazarov, myslim, ze moc lacnejsich LPGcok v hentakom rocniku nenajdes... to je ale problem slovenska, ked si pozries, kolko stoja nove splynovace, tak Ti vyjde, ze za tu cenu si mozes kupit benzinak a das tam namontovat uplne novy splynovac a cosi Ti este aj ostane...
uNreal_saTch^
Professional
Professional

s pociatku som na LPG ani nemyslel, hladali sme auto do max 4000 evri a prisli sme k tomuto a vyzeralo ako nove, a to ako zvnutra tak zvonka. bonus bol ked sme zistili ze je na plyn, cize cca polovicna cena jazdenia. ked som premyslal nad cenou, bral som do uvahy cca 1000 evri na prerobenie na plyn.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to je to, o com hovorim... kupit auto za 2500, za 1000 prerobit na plyn a za zvysnych 500 sa s plynom budes vozit cely rok :)
uNreal_saTch^
Professional
Professional

ok tak podme na tvoj variant :]]
daj linky na auta v hodnote 2500 evri rocnik 2005 :]]]
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sovjet »

Za tie peniaze, ak je to v takom stave ako píšeš sa to oplatí. Sepčiť a nakoniec za 500 € menej kúpiť dáky vrak, nieje bohvie čo. A navyše ty dajú záruku.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no vyssie mas hned 3 kusky, rocnik 2004 :)

co sa tyka inych modelov, tak urcite nejdes clia, kalosy uz od chevroletu, corsu, fabky, nejake picanto, punto, atd...

// ci chces uz konkretne ponuky? ak vydrzis do vecera, mozem pozriet aj to, teraz nie je cas...
uNreal_saTch^
Professional
Professional

ak sa ti bude chciet pozriet nieco, mozes, nakolko prave som popozeral znacky ktore spominas, nasiel som jednu modru corsu z AAA auto.
OK a uznavam ze aj keby sa nieco naslo, neusetrim nejaky majland a mam s tym zbytocne dalsiu pracu (vybratie potrebneho splynovaca, nastudovanie veci okolo toho, samotne prerobenie), na ktoru potrebujem spustu casu a cas su tiez peniaze (aspon v mojom pripade).
jesko93
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jesko93 »

Záruka tu vôbec nemá podstatu,keďže sa vzťahuje nato,čo sa ti na 90% nepokazí.
A 134000 nie je veľa ale ani málo,začnú ti odchádzať ložiská,čapy....A na toto bude aj servis drahší,takže radšej kúp niečo z koncernu VW.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jezis, zase dalsi koncernovy.... no prezrad nam teda, ze co take z toho koncernu by si mu poradil a preco by si ty volil zrovna koncern?
jesko93
Amateur
Amateur

Ja netvrdim že práve Daewoo Kalos je zlé auto,ale keď netúži presne po tomto aute,tak nevidím dôvod ho kupovať.
A preto koncern,lebo prípravky na VW ma veľa servisov,ale na Daewoo,ani nie.Takže by s obyčajnými banalitami musel chodiť do autorizovaného servisu,kde sú ceny podstatne vyššie,a myslím že jemu ide aj o financie.
uNreal_saTch^
Professional
Professional

kde si vzal informaciu, ze s kalosom treba chodit do autorizovaneho servisu? Co som sa dnes pytal v servise, nie je problem nic zohnat a suciastky sa daju kupit za babku...
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

RATZINGER666 napísal:ako prve ma zaskocila neuveritelne vysoka cena..
asi tak. Za tu cenu je to nepredajne

//autoeditácia príspevku (22 Nov 2010, 18:33)
jesko93 napísal:Ja netvrdim že práve Daewoo Kalos je zlé auto,ale keď netúži presne po tomto aute,tak nevidím dôvod ho kupovať.
A preto koncern,lebo prípravky na VW ma veľa servisov,ale na Daewoo,ani nie.Takže by s obyčajnými banalitami musel chodiť do autorizovaného servisu,kde sú ceny podstatne vyššie,a myslím že jemu ide aj o financie.
este mi povedz, kde najdem autorizovany servis dejvo
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jesko93: a ty si normalny?? s autom za 2500e jazdit do autorizaku? ... btw a co su to tie "pripravky"?

... inak adameeec to spravne podotkol, aj mne by zaujimalo, kde sa dejvu servisy nachadzaju :)
jesko93
Amateur
Amateur

Myslím že Daewoo má Opel/Chevrolet,nemyslel som to tak že treba chodiť iba do aut.s. ale väčšina súkromníkov nemá prípravky na Daewoo...samozrejme niečo sa da urobiť aj bez toho,ale tie nové autá....

Prípravok na výmenu ložísk,rozvodov,diagnostika auta a iné veci,a to hovorim len o bežných veciach.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

niekto zije vo velkom svete :-D ... videl som autorizak, kde rozvody menili tak, ze prislusne zarazky nahradili roznym ocelovym srotom, lebo mali to iste rozrobene na druhom aute (evidentne lepsieho kamarata) :-D ... takze pripravky a potazmo cela kvalita prace nieje o autorizovansti alebo neautorizovanosti, ale o tom koho poznas, komu doverujes a hlavne ako si ta ten dotycny servisak vazi ;-) ... co sa diagnostiky tyka, tak tam vela nevymyslis, iba kupit kabel za 15 Ojro :-D

isto by som s autom, ktore uz nieje v zaruke nechodil do autorizaku ...

a co sa ostatneho tyka - ja by som tolko bubakov za take auto nedal ... pre zensku rozhodne behanu Fiestičku, alebo nieco podobne - male, lahke, teda nebude ani vela papat
uNreal_saTch^
Professional
Professional

dnes som nad tym opat sedel a spravil nasledovnu tabulku nakladov na auto...
Prílohy
Naklady_LPG_vs_Benzin_hoj.xls
(31 KiB) 79 stiahnutí
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jesko93 napísal:Myslím že Daewoo má Opel/Chevrolet,nemyslel som to tak že treba chodiť iba do aut.s. ale väčšina súkromníkov nemá prípravky na Daewoo...samozrejme niečo sa da urobiť aj bez toho,ale tie nové autá....

Prípravok na výmenu ložísk,rozvodov,diagnostika auta a iné veci,a to hovorim len o bežných veciach.
skus sa ist niekedy kuknut do nejakeho bezneho maleho servisu a budes prekvapeny... kable na diagnostiku sa zozenu do 5 min, iba mechanik skoci do najblizsieho pojazdeho auta nachadzajuceho sa v servise a leti si ho pozicat ku kolegovcov, vseliake vymozenosti na vymenu tlmicov a inych citlivejsich zalezitosti su riesene univerzalnymi s dopomocou roznych drevenych dosticiek, pri rozvodoch sa zidu kadejake stare srobovaky a kluce... v tejto dobe nebude nikto kupovat specializovane naradie...
uNreal_saTch^ napísal:dnes som nad tym opat sedel a spravil nasledovnu tabulku nakladov na auto...
pekna tabulka, aj ked viac by som uvazoval o kupe benzinaku a prerobenie na plyn... ak by si usetril 500e, podla tabulky by si sa mohol vozit 13000km zadarmo, co je v pripade mesteho vozenia tak 2-3 roky...
Napísať odpoveď