Zdravím.
Dnes som narazil na túto celkom slušne vyzerajúcu simuláciu bojovej helikoptéry|vrtulníku od Activision - [video]
Požiadavky sú v celku vysoké, takže osobne očakávam viac než dobre vyzerajúcu vec.
Systémové požiadavky:
• Processor: Intel Core 2 Duo 2400 MHz (or equivalent)
• RAM: 4096 MB
• Graphic card: NVIDIA GeForce GTS 250 512 MB or ATI Radeon 4850 512 MB.
• Hard disk drive (HDD): 3 GB free disk space for installation of the game.
• Operating System: Microsoft Windows XP SP3 c library DirectX 9.0c / Microsoft Windows Vista SP2 / Microsoft Windows 7
Hra ma zaujala z prostého dôvodu, mám doma nevyužívaný joystick a myslím že môj tatko by takúto srandu ocenil : )
Hrali ste to niekto?
Aké sú vaše pocity?
Oplatí sa tým zaoberať?
Hra vyšla niekedy tento mesiac pre PC | XBOX | PS3
Apache: Air Assault
-
lekoklatik
VIP
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Apache: Air Assault
Hmm nemala to byť tá chystaná arkáda? Na sectore som o tom čítal, že to malo výjsť na PSN a crapboxlive za pár bodíkov a že to má byť arkádovka, či to si mýlim s niečím iným? Hmm...
Hmm to som si asi s niečím sekol, idem to vyhrabať
Podobný názov a obrázky
http://www.sector.sk/novinka/57315/arka ... tavaju.htm
Hmm to som si asi s niečím sekol, idem to vyhrabať
Podobný názov a obrázky
http://www.sector.sk/novinka/57315/arka ... tavaju.htm
-
lekoklatik
VIP
Myslím že si to tvorcovia s tou arkádou poplietli, pretože mne toto až tak moc arkádovo (gameplay video) nepripadá.
Netuším síce ako sa správa helikopotvora (i keď takto mrštná ako na spomínanom gameplay videu asi nie) ale toto proste vyzerá celkom zábavne a uznaj že spolu s joystickom to môže byť sranda ^_^
Takže nikto žiaden ohlas?
Nemá to nik?
Nevadí teda, keď sa k tomu doma dostanem, postnem známku : )
Netuším síce ako sa správa helikopotvora (i keď takto mrštná ako na spomínanom gameplay videu asi nie) ale toto proste vyzerá celkom zábavne a uznaj že spolu s joystickom to môže byť sranda ^_^
Takže nikto žiaden ohlas?
Nemá to nik?
Nevadí teda, keď sa k tomu doma dostanem, postnem známku : )
moze byt, orginal hra sama o sebe je velmi lacna cca 28 e (PS3 verzia) co je na konzolu dost nezvyk a hlavne na novu hru, takze mozno to na poslednu chvilu prehodnotili.
Vcera som to chvilu hral (xbox verzia) a celkom sa mi to paci, mozno aj preto, ze na konzolu je deficit takychto hier. Neviem ako je na tom vsak s ovladanim PC verzia...
Vcera som to chvilu hral (xbox verzia) a celkom sa mi to paci, mozno aj preto, ze na konzolu je deficit takychto hier. Neviem ako je na tom vsak s ovladanim PC verzia...
-
p4ra
Redeemer
Vahal som, ze ci to skusit na PC alebo Xbox360, tak dam tomu sancu v priebehu tyzdna, potom sa podelim o nazor taktiez. Na prvy pohlad to vyzeralo celkom zaujimavo.
-
Bad.boy
Medium Professional
ak chces sim tak jedine http://www.sector.sk/recenzia/28803/dcs_black_shark.htm 
Na takúto hru som čakal velmi velmi dlho. Arkádový simulátor vrtulníka s letovým modelom podobným ako je v battlefield či arme, to je presne čo som chcel a to Apache: Air Assault je. Keď bol vydaný Black shark myslel som si, že tem uspokojí moje chute si zalietať s helikoptérou, no ten je na môj vkus až príliš hardcore simulátor, torý vižaduje množstvo času na to aby človek zvládol len preletieť z bodu A do bodu B, natoš cestou ešte niečo zničiť. Ako v Black Shark tak aj v Apache: Air Assault sa dá síce zvoliť aj arkádový mód, no ten letový model až príliš zjednoduší a už to nieje ono.
Takže pokial niekto očakáva a chce arkádovú strielačku vo vrtulníku (pri realistick mode) nie s úplne triviálnym, no v krátkom čase naučitelným a zábavným ovládaním na klasickom analogovom gamepade či aj v kombinácii myš klávecnica, Apache: Air Assault je hra pre neho.
Takže pokial niekto očakáva a chce arkádovú strielačku vo vrtulníku (pri realistick mode) nie s úplne triviálnym, no v krátkom čase naučitelným a zábavným ovládaním na klasickom analogovom gamepade či aj v kombinácii myš klávecnica, Apache: Air Assault je hra pre neho.
dajú sa v hre nejako ukladať pozície? lebo v menu hry som nič podobné nenašiel