Windows XP Professional SP3 - Aktivácia chyba v registroch
Windows XP Professional SP3 - Aktivácia chyba v registroch
caute chcem sa spytat kamarat ma Windows XPP SP3 ked ho spustim zobrazuje sa mu klasicka WGA tabuľka o aktivácií a keď chce tento OS aktivovať cez aplikáciu aktívácia systému ( Štart/príslušenstvo/systémové nástroje/aktivácia systému) tak sa mu ziadna aktivácia nespustí ziadna tabulka proste nic ja som ju skusal spustit zadanim takeho "kodu" do riadku "Spustiť" no ani to nepomohlo
Podla mna je to preto ze v registroch v umiestneni: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\Current Version\WPAEvents chybaju polozky OOBETimer a WPAEvents
nevedeli by ste poradit ako ten win aktivovat bez nutnosti reinstallu? THX
Podla mna je to preto ze v registroch v umiestneni: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\Current Version\WPAEvents chybaju polozky OOBETimer a WPAEvents
Re: Windows XP Professional SP3 - Aktivácia chyba v registroch
Treba si od nich stiahnuť a nainštalovať tie potrebné súbory na overenie pravosti:
http://www.microsoft.com/genuine/valida ... e2645b850b
http://www.microsoft.com/genuine/valida ... e2645b850b
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ja mam jeden typicky problem a chccem sa spytat ci je moznost obist to bez reinstalu .. ked sa zapne win nespusti mi ho skor ako ho neaktivujem .. no potrebujem to obist a dostat sa do winu aby som to spravil cez aktivator .. ked dam ze ano aktivovat napise mi ze win je aktivovany , dam ok a vypne sa
sku*veny microsoft 
Presne takýto problém mám aj ja, ako si si s tým poradil ?lukas12350 napísal:caute chcem sa spytat kamarat ma Windows XPP SP3 ked ho spustim zobrazuje sa mu klasicka WGA tabuľka o aktivácií a keď chce tento OS aktivovať cez aplikáciu aktívácia systému ( Štart/príslušenstvo/systémové nástroje/aktivácia systému) tak sa mu ziadna aktivácia nespustí ziadna tabulka proste nic ja som ju skusal spustit zadanim takeho "kodu" do riadku "Spustiť" no ani to nepomohlo
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nenadavaj na Microsoft, ale na seba, ze kradnes.Ing.Zoidberg napísal:ja mam jeden typicky problem a chccem sa spytat ci je moznost obist to bez reinstalu .. ked sa zapne win nespusti mi ho skor ako ho neaktivujem .. no potrebujem to obist a dostat sa do winu aby som to spravil cez aktivator .. ked dam ze ano aktivovat napise mi ze win je aktivovany , dam ok a vypne sasku*veny microsoft
Spat k problemu. Myslim, ze ked stiahnes a nainstalujes WGA cez Windows Updates, mal by sa ti tento problem vyriesit.
Dik, len problém je v tom, že windows vobec nejde spustiť..provizorne som to vyriešil tak že som nainštaloval windows na druhý disk, neviem ale či by sa to dalo nejako tak že spustim ten novoinštalovaný win.. a cez registre stareho win, to nejak spravil... to ale asi nepôjde, Tak aspon ak by si vedel poradiť ako sa dostanem k mojim dokumentom, alebo suborom ktoré som mal na ploche toho starého win..??p4ra napísal:Nenadavaj na Microsoft, ale na seba, ze kradnes.
Spat k problemu. Myslim, ze ked stiahnes a nainstalujes WGA cez Windows Updates, mal by sa ti tento problem vyriesit.
Dik, len problém je v tom, že windows vobec nejde spustiť..provizorne som to vyriešil tak že som nainštaloval windows na druhý disk, neviem ale či by sa to dalo nejako tak že spustim ten novoinštalovaný win.. a cez registre stareho win, to nejak spravil... to ale asi nepôjde, Tak aspon ak by si vedel poradiť ako sa dostanem k mojim dokumentom, alebo suborom ktoré som mal na ploche toho starého win..??p4ra napísal:Nenadavaj na Microsoft, ale na seba, ze kradnes.
-
p4ra
Redeemer
N.1, myslim ze u teba bude uplne iny problem, ako u neho. Jemu ide system spustit, kdezto tebe vobec, ak dobre citam. Skusal si sa dostat do Safe Mode?
-
hrban
Addict
nedá sa lebo je lama vyprčalo mu 30/60 dní čo mal na aktiváciu a win je už permanentne zablokovaný, môže si len aktivovať win telefonicky/etc.....
k dokumentomva na plochu sa dostaneš cez c:\users\názov_starého_profilu\desktop(možno plocha) atď
a keď nie takto tak c:\documents and settings\názov_starého_profilu\desktop(možno plocha) atď
k dokumentomva na plochu sa dostaneš cez c:\users\názov_starého_profilu\desktop(možno plocha) atď
a keď nie takto tak c:\documents and settings\názov_starého_profilu\desktop(možno plocha) atď
Ja som windows aktivoval cez aktivator, takže neviem prečo mi začalo vypisovať že do 7dní si musím win aktivovať, tak som stiahol iný aktivátor, ktorý mi niečo prepisal v registri a "pomohol" mi tak že už sa ten win ani nespustil...ale to je už jedno, Dik hlavne že som sa dostal k dokumentomhrban napísal:nedá sa lebo je lama vyprčalo mu 30/60 dní čo mal na aktiváciu a win je už permanentne zablokovaný, môže si len aktivovať win telefonicky/etc.....
-
vladenko007
VIP
Takze Chalani na vas problem je riešenie.
treba prebehnut warez fora a stiahnut subor ktorí sa vola AntiWPA.dll
tento subor treba vložit v nudzovom režime do C:\windows\system32\AntiWPA.dll
K tomu suboru je aj patch ktorí to zapíše aj do registrov. Potom reštart a windows normalne nabehne.
Určite to funguje pred mesiacom som znamemu ošetroval XP.
A namalo by to mať nič spoločné z nelegalnosťou pretože toto sa može stať aj keď mate legal WIN a vykašlete sa na jeho aktivaciu.
Ak to niekto nepoznana napiste mi SS upnem vam to ma to zbalene len 44Kb.
treba prebehnut warez fora a stiahnut subor ktorí sa vola AntiWPA.dll
tento subor treba vložit v nudzovom režime do C:\windows\system32\AntiWPA.dll
K tomu suboru je aj patch ktorí to zapíše aj do registrov. Potom reštart a windows normalne nabehne.
Určite to funguje pred mesiacom som znamemu ošetroval XP.
A namalo by to mať nič spoločné z nelegalnosťou pretože toto sa može stať aj keď mate legal WIN a vykašlete sa na jeho aktivaciu.
Ak to niekto nepoznana napiste mi SS upnem vam to ma to zbalene len 44Kb.