Porucha zobrazovania
-
eloscilatore
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Porucha zobrazovania
Včera večer mi pri hraní NFS World zamrzol notebook (ASUS M50S), nereagoval na žiadny klávesový príkaz a musel som ho vypnúť pomocou power buttonu. odvtedy mi absolútne zle zobrazuje všetko (priložené foto), dokonca pri bootovaní windowsu sa obrazovka rozdelí na dve rovnaké časti nad sebou, dostal som sa do safe módu windowsu ale normálne nenabehne, keďže porucha sa prejavuje aj v BIOSe tak som vylúčil chybu grafického driveru, prehriatie tiež vylučujem, keďže používam externý chladič Cooler Master, nepoškodil som ho ani nijak mechanicky... za každú radu budem veľmi vďačný, keďže je to môj pracovný PC
-
p4ra
Redeemer
Re: Porucha zobrazovania
Toto by som videl na reklamacnu vadu. RAM mozno? Grafika odisla? Tazko povedat z tohto. Vidim prvy krat.
-
eloscilatore
Amateur
dvojročná záruka mi skončila pred troma mesiacmi... takže skôr ak sa s tým niekto stretol tak návod ako to opraviť vlastnoručne, lebo za cenu servisu mimo záruku už pomaly môžem premýšľať o novom
-
caesar1987
Addict
ak si vies od niekoho zohnat grafiku a/alebo ramku tak ich skus vymenit.
Priznam sa ze aj ja vidim takuto chybu prvy krat ale pre mna logicky to bude najskor jedno z nich.
Priznam sa ze aj ja vidim takuto chybu prvy krat ale pre mna logicky to bude najskor jedno z nich.