Fauly, zakroky, goly, momentky...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Fauly, zakroky, goly, momentky...
Rozmyslal som, kde zaradit prispevok s brutalnym faulom. Kedze NHL, KHL ani domacej ligy sa to netyka, tak asi bude najlepsie spravit novu temu, tu sa mozu pridavat nie len videa z hokeja a futbalu, ale aj inych sportov.
Hebar si po brutálnom faule nezahrá do konca sezóny
Takymto by mali davat dozivotny distanc, nech je pokoj.
Hebar si po brutálnom faule nezahrá do konca sezóny
Takymto by mali davat dozivotny distanc, nech je pokoj.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: Fauly, zakroky, goly, momentky...
nie ze by som sa ho zastaval, ale bola to reakcia (samozrejme prehnana)
a Puschnik asi cakal ze sa nieco stane, hned sa otacal na Hebara ked staval z ladu.
Puschnik ho predtim tiez dost "jemne" narazil na mantinel...
na tohoto blbecka asi nema nikto, ten si s chladnou hlavou naskoci na lad a prve co predvedie:
nieco krajsie, neuveritelny koniec basketbalu Cibona Zagreb - Partizan Beograd
a Puschnik asi cakal ze sa nieco stane, hned sa otacal na Hebara ked staval z ladu.
Puschnik ho predtim tiez dost "jemne" narazil na mantinel...
na tohoto blbecka asi nema nikto, ten si s chladnou hlavou naskoci na lad a prve co predvedie:
nieco krajsie, neuveritelny koniec basketbalu Cibona Zagreb - Partizan Beograd
Co říkáte tomu co se stalo na zápase Ajax- Real Madrid? Myslím na to, jak se nechal nejprve Xavi Alonso, a poté i Sergio Ramos vyloučit. Nejspíš asi schválně, aby později nevynechali zápas kvůli žlutým kartám. Myslíte že je za to potrestají?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Tuning: UEFA by mala skor potrestat sama seba za blbe pravidla...
inak podla mna pekne divadielko...
inak podla mna pekne divadielko...
Mali by dostať disciplinárne tresty, aspoň na tri zápasy.

Myslím, že ich potrestajú ale UEFA je jedna veľká komédia. Takéto veci riešia ale napr. neodpískané penalty to nie. Mourinho je skvelý tréner ale toto zariadil dosť okato ale ja by som ich nepotrestal nestalo sa to prvýkrat vo futbale
Top 10 šialených momentov z NHL
Top 10 šialených momentov z NHL
Keby to tí hráči dostali nakázané niekde v šatni a potom by proste hrali tvrdo a dostali kartu za tvrdý zákrok - v pohode.
Ale toto ? To bola fraška.
presne tak, navyse ani nemuseli riskovat, ze niekoho tym tvrdym zakrokom zrania, ale stacilo niekoho potiahnut za dres a hotovo 
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja mourinhovi len tlieskam, len poukazal na to ake je to debilne pravidlo a dobre vedel, ze to moze spravit aj inak, ale naschval to urobil takto okato...
ja si myslim pravy opak, Hughito.hughito napísal:Keby to tí hráči dostali nakázané niekde v šatni a potom by proste hrali tvrdo a dostali kartu za tvrdý zákrok - v pohode.
Pánajana, dá sa napr. zatiahnuť za dres - za to máš istú žltú a zranenie nebude.adameeec napísal:ja si myslim pravy opak, Hughito.Stale lepsie zdrzovat, ako niekoho pri faule zranit, len pre to, aby dostali zltu
Ale aj ten tvrdší zákrok by bol lepší - lebo to k futbalu patrí. Takáto fraška nie.
Ja by som celkovo tvrdo trestal (aj dodatočné) všetky takéto fintičky, simulácie a úmyselné tvrdé zákroky (likvidačné).